Paraziti ve stolici - odčervení

Anonymní
2.7.23 17:01

Paraziti ve stolici

Ahoj, ráda bych se zeptala stalo se už někomu, že po odčervení organismu měl viditelné červíky ve stolici? Nebavím se o žádných roupech a podobně. Prostě běžné odčervení organismu od plísní apod. Mám teď nastavený detox z testu mi vyšlo, že mám parazity. Jde mi o to, že mám fobii z červů, žížal a veškeré této havěti a nevím jestli detox vůbec chci dělat a vidět to. Jaké máte zkušenosti vy? Možná jsou to jen mikro paraziti, co člověk ani nevidí? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9750
2.7.23 17:21

Z jakého testu ti vyšlo, že máš parazity? Sérologie, koprologie…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
2.7.23 17:54

Cože? :lol: :lol: :lol:
Běžné odčervení od plísní, co to je? Já nevím, ale neznám nikoho, kdo se běžně odčervuje. A co čekáš? Že z tebe budou padat červi a žížaly do záchodu? Tak se tam asi nekoukej ne.

• Citovat
  • Upravit
15826
2.7.23 18:21
@LiduNe píše:
Běžné odčervení od plísní, co to je? Já nevím, ale neznám nikoho, kdo se běžně odčervuje. A co čekáš? Že z tebe budou padat červi a žížaly do záchodu? Tak se tam asi nekoukej ne.

On taky normální člověk tyhle zbytečné a předražené kůry nepodstupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.7.23 18:42
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala stalo se už někomu, že po odčervení organismu měl viditelné červíky ve stolici? Nebavím se o žádných roupech a podobně. Prostě běžné odčervení organismu od plísní apod. Mám teď nastavený detox z testu mi vyšlo, že mám parazity. Jde mi o to, že mám fobii z červů, žížal a veškeré této havěti a nevím jestli detox vůbec chci dělat a vidět to. Jaké máte zkušenosti vy? Možná jsou to jen mikro paraziti, co člověk ani nevidí? Děkuji za odpovědi.

Já teda odčervuji jen psa, sebe ne :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
2.7.23 19:01

Z jakého testu Ti vyšlo, že máš parazity? Od lékaře? Ten může předepsat konkrétní léčbu na konkrétní druh parazita. Pokud je to nějaký detox, tak je to s největší pravděpodobností podvod. Nic univerzálního na parazity není, pokud tedy vůbec nějaké máš. Obecně spíše takové případy ubývají. Fakt nejsme zamoření. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
3.7.23 06:57

To je snad nějakej trol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80043
3.7.23 07:03

@majuska852 Jednu dobu odčervování děsně frcelo, byl to hit. Takže nemusí být troll, jen trošku opožděná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
3.7.23 07:08
@inkakřivák píše:
@majuska852 Jednu dobu odčervování děsně frcelo, byl to hit. Takže nemusí být troll, jen trošku opožděná.

A jak to fungovalo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80043
3.7.23 07:14

@majuska852 Mne se neptej, já používám mozek, ne odcervovadla. Ale i zde na emiminu pusobili nějací dva těžcí propagátoři. Pak je asi někam zavřeli, kde není internet, a po léčbě už se neozvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
3.7.23 08:21

Odčervujeme se pravidelně celá rodina 1× ročně mebendazolem. Nemám potřebu zkoumat stolici, takže netuším, jestli tam nějaký červ je.
Ale podle tvého příspěvku mi přijde, že ses spíš chytla nějakých podvodníků, co prodávají předražené produkty bez nějakých zázračných účinků.

• Citovat
  • Upravit
Eustress
3.7.23 08:40
@LiduNe píše:
Běžné **odčervení od plísní, co to je? Já nevím, ale neznám nikoho, kdo se běžně odčervuje. A co čekáš? Že z tebe budou padat červi a žížaly do záchodu? Tak se tam asi nekoukej ne.

To měla přípravek na odstranění plísní z jejích červíků, které má, aby byli zdraví a mohli se zdravě množit.
A ve spánku jí pak budou provrtávat kůži a lézt i ušima… 8o

• Citovat
  • Upravit
15826
3.7.23 08:54
@Pitaya1 píše:
Odčervujeme se pravidelně celá rodina 1× ročně mebendazolem. Nemám potřebu zkoumat stolici, takže netuším, jestli tam nějaký červ je.
Ale podle tvého příspěvku mi přijde, že ses spíš chytla nějakých podvodníků, co prodávají předražené produkty bez nějakých zázračných účinků.

U nás jsou léky s Mebendazolem jen na předpis. Mohu vědět jméno lékaře, který tohle z fleku předepisuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80043
3.7.23 08:58

@Zumpa Ona žije ve Vietnamu, tam asi tohle koupi a je to tak nějak i pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
3.7.23 09:13
@Zumpa píše:
U nás jsou léky s Mebendazolem jen na předpis. Mohu vědět jméno lékaře, který tohle z fleku předepisuje?

Prrdstav si, že jsou země, kde jsou rozumní a většina léků je volně prodejných.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex