Do 1. třídy s rýmou a kašlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6381
9.9.24 19:12
@Havlova píše: Více

Dělaj to tak všichni, ty děti maj minimální absence díky tomu. I učitelé říkaj, aby doma byly až s horečkou. Je to jiný přístup, který je typický v UK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
9.9.24 19:18
@Dollorres píše: Více

A jak ti učitelé potom nahradí případný povirový zánět srdce, artritidu atd? No, hlavně že děti tolik nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.9.24 19:30
@Havlova píše: Více

Netuším, ale já se taky vždy nacpu Modafenem/Coldrexem a funguju. Stejně tak jako většina populace. A žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
9.9.24 19:35
@Dollorres píše: Více

Většina populace to naštěstí nedělá. A ono žiješ přesně do určitého okamžiku. A zdravá jsi taky jen, dokud se něco nepokazí. Ale tvé rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6821
9.9.24 21:06
@ugluk píše: Více
Úplně stejná zkušenost a nerada na školku vzpomínám. Kolikrát jsem letěla, aby mě pustili z práce a kluk ani jednou nezasmrkal. Od školy mám svatý klid a opadl stres z podzimu a jakéhokoliv zakašlání. Kluka neopustím do školy, pokud kašle každou chvilku a s horečkou. U rýmy by to musely být fakt proudy, že by smrkal každou chvilku. A i tak třeba stáhnu jen na dva dny a pak zas jde. Děti pak meškají v látce, už nejsou ve školce. Jinak doporučuji brát imunoglukan. Beru ho i já, na jaře vysazuji. Za celý školní rok syn chyběl dohromady 37 hodin a to bylo spíš, že jsme museli k lékaři, nebo silnější rýma na pár dní. V první třídě dohromady skoro 90 hodin. Já také minulý rok byla v pohodě. Letos se děsím tedy plavání, které budou mít v zimě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí