Do Benátek autobusem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76012
3.2.17 17:44

A letadlem do Benátek, tak to teda nevím, že by tam postavili letiště :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.2.17 17:45
@Big boss píše:
Jste blázni, to není žádnej výlet, nás tak jednou naši vzali na dovolenou jako děti, 13 hodin je v lepším případě, když se něco pose*e tak klidně 16 nebo 20. Pak celej den rajzat po městě, unavení, to si to teda užijete. By mě na takovej pseudo výlet nedostali ani násilím. A za 500Kč to určitě nebude, počítej že se tam musíte někde najíst a napít, pokud si teda nebude brát tradičně po česku řízek do chleba a šťávu do octové flašky s sebou. :lol:
Další varianta již zazněla, na noc do busu s sebou rohypnol a na den abyste vydrželi chodit, nejlépe dva gramy koksu :P
Nechápu že někteří lidi absolvují takové martyrium jen aby se pak mohli chlubit fotkami na facebooku.

nocování v autobuse, noční přejezdy a pak Tě ráno nevyspalého a umouněného vyplivnout k celodennímu poznávání. Pěkně děkuju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.2.17 18:06

Děkuji všem za reakce. Já vím, že do Benátek se dá i letecky ale je to dražší no. Já v autobuse vím, že na 100% neusnu. Jel jsem tahle do italie před 15 lety a spal asi dvě hodky. Tady je lákavá hlavně ta cena no. A letecky to právě nevím v červnu bych rád na dovču do španělska a to busem určitě ani nahodou i když letecky je španělsko o 5 000 dražší jak bus ale vím, že bych to nedal. Tohle je taková šance jak se někam levně podivat, ale asi budu muset ségru zklamat i když podival bych se do Benátek rád. Kdyby měl někdo zajem http://cestujlevne.com/…u-za-540-kc/?… tak tady najde možnost jak se na něco takového nebo třeba i jinam vypravit sám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
3.2.17 18:19

Busem bych teda nejala ani zadarmo, stačilo mi to na Slovensko :mrgreen: My byli v Benátkách na 2 noci a letecky (let trvá cca 50 min.), měli jsem levné letenky, bylo to super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.2.17 18:27
@clovicek841 píše:
Děkuji všem za reakce. Já vím, že do Benátek se dá i letecky ale je to dražší no. Já v autobuse vím, že na 100% neusnu. Jel jsem tahle do italie před 15 lety a spal asi dvě hodky. Tady je lákavá hlavně ta cena no. A letecky to právě nevím v červnu bych rád na dovču do španělska a to busem určitě ani nahodou i když letecky je španělsko o 5 000 dražší jak bus ale vím, že bych to nedal. Tohle je taková šance jak se někam levně podivat, ale asi budu muset ségru zklamat i když podival bych se do Benátek rád. Kdyby měl někdo zajem http://cestujlevne.com/…u-za-540-kc/?… tak tady najde možnost jak se na něco takového nebo třeba i jinam vypravit sám. :)

No tak to je dražší, no :nevim: Snad si za to, lidi, stojíte. To se raději budete kvůli pár šušňům mačkat v autobuse jak paragraf, jen abyste ušetřili? Nechápu tuhle českou vlastnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
3.2.17 18:34
@stinga píše:
A letadlem do Benátek, tak to teda nevím, že by tam postavili letiště :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:roll: ostatní třeba ví ;)

• Citovat
  • Upravit
784
3.2.17 18:44
@stinga píše:
A letadlem do Benátek, tak to teda nevím, že by tam postavili letiště :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Promiň, tohle je tak trochu náběh na vidle :lol:. Letiště v Benátkách bezpochyby je, přesněji jsou tam dvě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.2.17 18:54

@Burj Chalifa tak lepší to je určitě ale když nemáš penez na zbyt a přesto chceš něco zažít a vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
3.2.17 19:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.2.17 22:22
@stinga píše:

Přímo Benátky:
https://www. google. cz/maps/place/Venice+Marco+Polo+Airport/@45.4888679,12.1892617,12z/data=!4m5!3m4!1s0×0:0×23f1327198624899!8m2!3d45.5047775!4d12.3396246

Blízko je i Treviso:
https://www.google.cz/…iso+Airport+(TSF)/@45.6208359,11.9646534,10.5z/data=!4m5!3m4!1s0×477936440b74ae0f:0×fe706517913596f2!8m2!3d45.6532764!4d12.2020813

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.2.17 22:30
@Burj Chalifa píše:
No tak to je dražší, no :nevim: Snad si za to, lidi, stojíte. To se raději budete kvůli pár šušňům mačkat v autobuse jak paragraf, jen abyste ušetřili? Nechápu tuhle českou vlastnost.

Určitě je OK slevit trochu z nároků (přesun busem, noc na letišti), pokud člověk fakt ušetří (kdo chce cestovat snad neškudlí každou stovku). Jenže tady je otázka proti levným letenkám pár stovek. Sama už čas na cestě do toho nějak započítávám + to, že člověk pak na všech fotkách z nočního přesunu busem vypadá, no hrůza.

Teď vidím nejlevnějí za 1200,– s Wizz (pravda ne na den na otočku), ale stačí vyčíhnout akci (a tu Wizz mívá docela často) nebo si pořídit WDC. Tady ty jízdenky od SA jsou taky akce, ne normální cena (ta je srovnatelná s letadlem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.2.17 23:53

Byla jsem busem dvakrat z Olomouce

Za 500 bych jela, pocitej, že ještě utratíte peníze za loď a za jídlo nebo minimálně za svarak, kterej teď v zimě oceníte.

Poprvé jsem byla s manzelem díky last minute nabídce a bylo to fajn se někam podívat jen tak přes víkend, aniž bychom čerpali dovolenou. Počasí bylo parádní
parádní, atmosfera, masky, jídlo super. Cestou zpátky jsme si rikali, že už nikdy. O rok později jsem jela s kamaradkou, skoro celý den prselo, takže bylo málo masek, zatazeno, ale i tak jsme si užily, že se jen tak v sobotu procházíme po Benatkach. Opět jsem říkala, ze už nikdy a teď po 3 letech bych jela klidne zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.2.17 07:35
@Burj Chalifa píše:

Tak třeba proto, že nechci být doma na zadku. Někdo se zase bojí lítat. Několikrát jsem byla na poznávačce busem a dalo se to zvládnout. Za ty zážitky to stálo. A od 3 let jsem začala na kratší brát i kluka. A od pěti už dal klasicky dlouhý několikadenní. A úplně v pohodě

• Citovat
  • Upravit
9066
4.2.17 08:27

Jela bych klidně (tedy bez dětí), ale co jsem koukala na stránky, tak to není nutné na otočku. Hotel je cca 2500 za pokoj (kam byste se 2 vešli). Takže já bych jela 1 noc tam, potom den + noc v hotelu + den na místě a pak zpátky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.2.17 08:42

@lucenka hezky řečeno :) já se taky moc rád někam podivám a na to abych všude lital letadlem nemám penize. Třeba v létě se chystám na dovolenou do španělska to je busem 16 hodin a tam už se klonim k letadlu na 90% i když si 5 000 připlatím. A právě když chci mit za rok těch výletů víc tak se musím uskromnit. I když já v autobusu neusnu tak že určitě souhlasím, že taková cesta je při nejmenším nepřijemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí