do čeho dát vodu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
do čeho dát vodu?
Ahoj maminky doktorka mi říkal že když je velké teplo mám dát malé trochu vody nějka nevím zda se dělají nějaký pítko promě lahví pro tahle malé mimčo. teďnám byli 3 měsíce. kojíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
nepisu tedy presne k tematu bo o malych pitkach nevim nic ![]()
Ja jen kojila i pres velke vedro(kojila jsem vylucne do 8mesicu) a mala byla v pohode,ale jestli chces i tak davat vodu,tak asi budes muset zkouset a zkouset co si vezme.
Nedavno tu o pridavani piti pri kojo byla diskuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala přes léto vodu z lahvičky od aventu s jejich savičkou. Aspoň se kluci učili pít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vím, tak se dává po lžičkách, nebo stříkačkou přímo do pusinky… Ale mě se tedy nejvíc osvědčilo kojit na požádání a zvládli jsem s oběma klukama i ta největší letní parna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše dcera odmítala úplně všechny lahvičky a vodu, ani čajík mi vůbec nepila. Takže jsem přes léto jen a jen kojila…
Ale určitě můžeš zkusit různé druhy saviček a lahviček, pokud si to můžeš dovolit- není to nic levného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem dávala fenyklovej čaj po lžičkách - na žízeň i na prdíky a od 6m pak v lahvičce od aventu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych nejmenší lahvičku od Aventu s dudlíkem č.1, kojení ti to nerozvrátí,z jedné dírky musí mimča pořádně tahat,a aspon se bude učit pít z lahvičky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky bych se klonila k lahvičce od Aventu.Na netu se dají sehnat výrazně levněji než v obchodech kamenných. Nemají pak tak velký problém na šesti měsících při přechodu na pití z lahve. J.K.
- Citovat
- Upravit
ja jsem taky jen kojila i pres ty nejvetsi vedra, je pravda, ze jsem treba kojila casteji, ale jestli casteji kojit nebo davat diteti pit je asi jedno.
Mne bylo vysvetleno, ze z prsa tece nejdriv mene huste mliko tzv. predni a az po chvilce hustsi na hlad. proto kdxz di porcek jen tak cucne, tak ne ze by mel maly hlad, ale spis ze mel zizen a kdyz tece hustsi tak uz nechce, nebo si chce proste jen tak pocucat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit