Do divadla ve večerních šatech

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
10.10.22 10:48
@Semtex píše:
A jaký jiný zážitek z toho chceš mít? Nějaké intelektuální požitky jsem si z divadla přinášela v pubertě a adolescenci, proste během studia na konzervatoři, to jsem to fakt hodně žrala a chodila porad někam, měla permanentky snad všude, kam to šlo :lol:. Ovšem když člověk hodně žere, tak se prezere, a teď když mužu, jdu si tam proste sednout, hezky se oblecu, a když se dá na konci říct, ze je to dobre a pekne, jsem spokojena. Ne vždycky to tak bývá :lol:

Bacha, je rozdíl říct, že „to bylo pěkné“ a umět vysvětlit proč. A pak jsou ti, co umí jen říct, že „tam to bylo tak pěkné“, ale kdyby se jich člověk zeptal co ta hra, o čem to bylo, nebo nedej bože se pidit po nějaké myšlence, tam už bývá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.10.22 10:49
@samantafox píše:
„Jak se mají lidé oblékat do divadla“? Tak aby se cítili dobře a neuráželi svým vkusem okolí. Asi jsem buran, ale do divadla a na operu chodím po práci a neberu to jako „společenskou záležitost“, ale jako intelektuální událost. Chodím v oblečení, které jsem měla v práci. Nejsou to tedy tepláky, ale často je to něco casual. Myslím, že hra nebo opera mě mnohdy více obohatí než ty, kteří přijdou sice v různýmch kreacích (a ruku na srdce, on se ten venkovan dá mnohdy lehce poznat), ale v hlavě po skončení představení vymydleno a jediný zážitek je ten, že to „tam bylo pěkné“.

Jsem na tom stejně. Šaty, co si bere zakladatelka, bych si vzala na premiéru, ne na běžné představení.

• Citovat
  • Upravit
1017
10.10.22 10:52
@BohunkaP píše:
Jestliže chodíš do Státní opery nebo do Národního divadla „casual“ v oblečení z práce, tak ano - bohužel to jinak nazvat nelze.

No, navštěvuji i scény evropské a můžu tě ujistit, že vzdělaní obyvatelé západních zemí by se tvému odsuzujícímu komentáři docela zasmáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21967
10.10.22 11:11
@samantafox píše:
No, navštěvuji i scény evropské a můžu tě ujistit, že vzdělaní obyvatelé západních zemí by se tvému odsuzujícímu komentáři docela zasmáli.

:roll:
Při vší úctě, argument tohoto ražení tě do kategorie buranů sráží ještě hlouběji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.10.22 12:04
@samantafox píše:
„Jak se mají lidé oblékat do divadla“? Tak aby se cítili dobře a neuráželi svým vkusem okolí. Asi jsem buran, ale do divadla a na operu chodím po práci a neberu to jako „společenskou záležitost“, ale jako intelektuální událost. Chodím v oblečení, které jsem měla v práci. Nejsou to tedy tepláky, ale často je to něco casual. Myslím, že hra nebo opera mě mnohdy více obohatí než ty, kteří přijdou sice v různýmch kreacích (a ruku na srdce, on se ten venkovan dá mnohdy lehce poznat), ale v hlavě po skončení představení vymydleno a jediný zážitek je ten, že to „tam bylo pěkné“.

Do divadla a je mi jedno, jestli je to v Praze, Brně nebo v Břeclavi nebo ve Vídni. Jdu slušně, čistě a společensky oblečená. Abych se za sebe nemusela stydět. Ty píšeš, že jdeš ve věcech, které máš v práci. To by nešlo. Zítra máme tělocvik. Budu mít sportovní věci, abych se pohodlně hýbala ✌️️😂. Prostě všeobecnélě za kulturou beru většinou šaty. Jsem žena. Tak je ráda nosím. Jen podle místa volím druh šatů. Jdu příkladem i vlastním dětem. A to jsou vesnické děti. Ale vědí, že za kulturou se nechodí, jak chodíme do obchodu nebo na hřiště. Je to nedůstojné k tomu místu i k těm hercům.
Ty si choď v čem chceš. Každý na to může mít svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková