Do fitka jen v podprsence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Do fitka jen v podprsence
Ahoj holky, šly byste do fitka cvičit jen ve sportovní podprsence? Myslím v leginach a podprsence.. viděla jsem to na jedné cvicitelce a líbí se mi to, ale nevim jestli je to běžné. Jinak žádný speky mi nelezou nikde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V některých fitkách je to tak rozšířené, že tam jen zřídka vidíš ženu oblečenou jinak. Kdybych na to měla postavu, tak jdu tak klidně taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holek v podprsenkach vidim kazdy tyden v posilovne pomerne hodne. Proc ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha dobre díky tak já to zkusim
u nás na hodině aerobiku mají všechny normalni tricka a tilka. Tak asi budou divne koukat ale mě se to proste líbí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych tak nikdy nešla. I v tílku a legínách mám té mužské pozornosti víc, než dost, natož se ještě svlíkat do „spodního prádla“. Ale tak lidi jsou různí, někomu to dělá dobře a holek v podprsence jsou ve fitku mraky, tak klidně buď jednou z nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lil Kitkatt píše: Více
Na ty lekci jsou jen ženský, žádný chlapi. Mě se to proste líbí když vidím jak cvicim, svaly na břiše atd. A když vidím výsledky cvičení.. kvůli chlapům určitě ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádný problém. Pokud nemáš nějakou šokující postavu alá koncentrační tábor nebo naopak sumo zápasnice, nebo nemáš košíčky velikosti F víc, pochybuju, že to bude poutat nějakou pozornost. Já pokud je vedro, cvičím jedině ve sportovní podprsence. A podobných holek vídám na skupinových lekcích i ve fitku spousty. Já jsem dokonce takový exot, že ve sportovní podprsence a legínách v létě někdy i běhám.
Já teda chlapskou pozornost řešit nemusím, na mě nikdo nekoukal a nekouká
Takže můžu nosit cokoliv, co je mi pohodlné. No stress, vem si to, v čem se cítíš dobře a neřeš
Je to úplně v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@odule píše: Více
A co je na tom divného? Dyť k tomu to je, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nerolina Mne za exota neprijdes, behani ve sportovni podprsence povazuju za normalni vec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bloklimiucet píše: Více
No nedava se to spis pod tricko nebo tilko? Nebo fakt myslíš ze to slouží jako vrchní díl jen tak ta podprsenka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve fitku kam chodím má jen takovou podprsenku každá třetí.
Nijak mě to nezajímá, ani když dotyčná nemá zrovna břišáky popravdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si teda moc neumím představit prostředí/teplotu, kde by mi při sportu bylo dobře v dlouhých legínách na nohách a naopak jen podprdě nahoře. Viděla jsem to i na produktových fotkách na běh, ale v realitě si to neumím pžedstavit. Když už je takové vedro, že jen podprda, tak kraťasy. A když je chladněji, tak klidně bunda a kraťasy. Ale asi jde spíš o módu než o funkci
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Niesom ziaden prudic, ale okrem podprsenky by som doporucil aspon tanga ![]()
Viem cital som prispevky, ale nedokazal som ignorovat ten nazov diskusie.
K veci: Zakladne pravidlo cvicenia je ze cvicene klby musia byt v teple, takze si po kratkej uvahe odpovies sama… Ale ak sa tam ides predvadzat tak kludne aj bez tych legin, ja oko potesim rad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7 Po kratke uvaze bych rekla, ze pokud zakladatelka chce cvicit jenom v podprsence (a shortkach, nebo leginach), tak kolem ni nejspis nebude mrznout, az prasti
Uprimne receno mi v teplotach, ktere v prumernem fitku obvykle panuji, prijde, ze ma obleceni jediny ucel, a to odvadet pot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit