Kdy je dokončena 9. třída
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nejdu
@Atisia no ale já už tam neplánuju přijít a mě zajímá když přijdu jen pro vysvědčení co mi tam dají jestli dokončené nebo nedokončené?
- Citovat
- Upravit
????
To budu mít dobrý život s nedokončenou základní školou ne? @Atisia
- Citovat
- Upravit
Žádný vtip
Ne ja si nedělám srandu prostě jsem nechodil do školy od listopadu a mám velikou neklasifikaci a absenci a je jasný že pak nemůžu mít dodelanou školu @Atisia
- Citovat
- Upravit
Nebudeš mít ani základní vzdělání. Rodiče už sedí ve vězení? Když tě tak dlouho neposílali do školy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesedí
@truelly nesedí proč by seděli je to omluveny jen 160 neomluvený ale já byl nemocný prodělal jsem před časem eliptický záchvat do toho jsem se srdcem nemocný proto tak vysoká absence
- Citovat
- Upravit
@adam16 píše: Více
K čemu vysvědčení. Tam nechoď vůbec ne a nemusíš to řešit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím
@JancaS84 jenže vysvědčení mít musíš to pak ukážu v práci šéfa určitě bude zajímat jestli mám 9 let splněných
- Citovat
- Upravit
Proč bys chodil do práce, když jsi tak nemocný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše: Více
On si to omlouvá sám, má přístupový údaje matky.
Příspěvek upraven 24.04.24 v 13:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli seženeš vůbec někoho komu bys to mohl ukazovat, základní vzdělání se předpokládá že každý prostě má. Jak plánuješ chodit do práce, když jsi tak strašně nemocný teda?
Příspěvek upraven 24.04.24 v 13:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je něco jiného
@jita22 tak práci už budu muset než mi schválí invalidní důchod a kvůli sociálnímu a taky abych přežil
- Citovat
- Upravit
Mám ze všech předmětů neklasifikované a mě zajímá když tam přijdu pro vysvědčení v červnu jestli mi dají dodělané nebo nedodělané?