Kdy je dokončena 9. třída
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adam16 píše: Více
Komu? Ručičky nebojte se, vy dělat nebudete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale budu
@JancaS84 ale budu to už je domluvený s mámou atd ale jde o to že když půjdu do práce tak jestli budou chtít vidět to vysvědčení abych nemusel říkat že to mám nedokončené
- Citovat
- Upravit
A není ?
@Jemako a neni? Nejdu na střední základní nedodělaná bude mi 18 takže budu muset jít do práce ale jde o to kam?
- Citovat
- Upravit
Pokud si nechodil do skoly tak pochybuju ze budes chodit do prace. Kde si myslis ze by te mohli vzit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těm popelářům, kopáčům apod to bude asi jedno. Hlavně že tam budeš chodit a něco dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nádobí
@Jemako no já si zjišťoval mytí nádobí atd ale pak budu mít invalidní důchod atd malý výpomocný práce no
- Citovat
- Upravit
To nejde
@JancaS84 to právě nemůžu v lékařských zprávě je nesmím mít fizicky náročnou práci proto sembou bude složité co mi úřad práce najde
- Citovat
- Upravit
No na kopání tě vemou vždycky, myslím, že tam se vysvědčení neukazuje
Takže máš opravdu vyhráno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ne
@veria říkám to právě nemůžu fizickou praci takovýhle já jsem kardiak se srdcem budu mít invalidní důchod já musím mít klidnou práci to ne tak nádobí za mě
- Citovat
- Upravit
No k nádobí taky ZŠ nepotřebuješ. Tam jsou rádi, když někoho seženou, tam už dělají v dnešní době jen Ukrajinci a podobně. Ale plný ID asi nedostaneš, u nádobí se moc nevydělá, takže zářnou budoucnost neočekávej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přežiju
@veria nojo jenže pak budu mít invalidní důchod 3 stupen kvůli srdci epilepsii a trombóze to je 13 tisíc tak si to spočítej to je stejné skoro 30 tisíc dohromady takže bych přežil +- z výplaty do výplaty
- Citovat
- Upravit
No tak možná ten umývač, nebo nějaký pomocný kuchař. Ale tam se člověk taky musí otáčet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola tak to mám dobrý takže už tam nemusím v červnu stačí vrátit jen učebnice a mám vyhráno