Co dělat po maturitě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Skromné děvče, nic neumí, učení ji nebaví, práce ji smrdí. Ale chtěla by slušný plat a super pracovní dobu. Tak nohama zpět na zem jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 To bych teda ráda věděla co vy děláte za práci a jak vás baví…🤔
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
zníš jako Princezna
no, pusu si nabiješ sama…
v 18 jsem byla ráda za práci na recepci, včetně nočních..
a další práce za 2× takový plat obnášela spoustu dalších škol a kurzů a učení a práce, abych byla tam, kde skoro v 50jsem
pokud chceš po maturitě „všechno“ - je to nejrychlejší cesta k vyhazovu a k tomu nemít „nic“.. trochu pokory by to chtělo, mládeži.. /všeobecně, nejen ty../
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám účetní a bavi mě to. Ale vystudovala jsem vysokou školu a v prvních pracích jsem sakra dřela abych se vše naučila a dostala se tam kde jsem teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v každém zařízení musíš počítat s umytím zadku. Možná krom sester u praktika. Taky můžeš dělat úplně něco jiného. Si na pracáku udělej nějakej kurz. Asistenta pedagoga, účetnictví, pedikúru… Určitě, budou mi nabídky mimo obor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 gratuluji, získala jsi status P**A. Nechápu že má někdo potřebu se vylívat mindrák na duskuzích - slečna napsala pouze že jí učení nebaví, což je pochopitelný, protože v těch 15ti leteh dítě prostě rozhled co by chtělo nemá. Takže příště se zamysli nad tím co napíšeš - je to úsměvné. Měj se.
- Citovat
- Upravit
nezapomeň se tak vyjádřit o šéfovi/šéfce, vyletíš ještě ve zkušebce..
ty „sestro“…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bábám je 50 a doposud nepřišly na to, že se dají vydělat peníze i jednoduššeji než stravením půlky života ve škole. A vychvalujou se jaký jsou hvězdy s průměrným platem. To je teda sen!
- Citovat
- Upravit
ale jo dají se vydělat rychleji a snadněji peníze neboj to ví všichni, třeba taková Terezka, ale ty následky díky nechci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na zdravotnické škole a učení a sedět ve škole mě prostě nebaví a už od základky nebavilo a neumím se učit. Co teda dál? Chci se vyhnout práci kde budu muset utírat zadky a k zubaři nebo něco podobného berou většinou jen všeobecné sestry. Tak jaká je jiná možnost kdy budu moct pracovat ve zdravotnictví kór za slušný plat a pracovní dobu?
Příspěvek upraven 24.04.24 v 17:25