Co dělat po maturitě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Proč studujes na zdravotnické škole když nechceš utírat zadky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak k dotazu, mám příbuznou, která učí právě na zdravotnické škole, jednou jsme se o tom bavily, jaké uplatnění mají absolventi a ti, co tu školu nedokončí…
Bez maturity seženeš práci ve zdravotnictví pouze jako sanitářka
Takže pokud chceš zůstat ve zdravotnictví a stát se sestrou v ambulanci, tak bych zatla zuby a snažila se tu školu dodělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdepak, děti nemám a s ohledem na mou zdravotní prognózu těžko říct, zda je někdy mít budu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já Tě nesoudím…já se třeba přiznám, že bych také nezvládla dělat sestru, ošetřovatelku, pečovatelku…Holt, ta práce zdravotní sestry obnáší i tohle, akorát sestry v ambulanci se tomu vyhnou, ale na takové místo se nedostane každá…A jinak Tě zajímá práce ve zdravotnictví? Pokud ano, tak bych zatla zuby, snažila se tu školu dodělat a poté bych šla třeba na dentální hygienistku. Nebo holt jít na úplně jinou školu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale je největší předpoklad, ze se s tim setkáš.. Taková studentka obchodní akademie asi nemusí uvažovat nad tím, ze v práci nechce uklízet hovna, zvratky, čistit hnis apod.. Tobě nezbývá, než si najít práci v ambulanci, nebo něco mimo zdravotnictví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad rodič ví a vysvětli dítěti co obnáší práce sestry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15letý si neumí představit náplň práce zdravotnického personálu? To je retardovaný?
Jinak jsou i mnohem mladší děti, co naprosto přesně vědí co chtějí jednou dělat a dokonce i ví, co je obsahem té práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 píše: Více
Možná by ses divila, ale někteří patnáctiletí to fakt neumí. Nebo umí, ale myslí si, že by to zvládli, ale pak v praxi zjistí, že je to těžší než předpokládali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit