Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Naší Věrce bude v únoru 5 let, přestavujeme domek a do nového pokojíku budeme Krtečka a spol.pořizovat taky… Tak směle do toho, věřím, že budou nadšení. Ahoj, M.
Děkuju za informaci.
Kde budeš kupovat ty postavičky? Já mám tip na jeden internetový obchod, ale kdybych měla víc možností, tak bych se nezlobila ![]()
Já se nechystám lepit, ale hodlám se „výtvarně rozšoupnout“
Teda, ne, že bych byla nějaký talent, to neeeeee
, ale našla jsem předlohy na malování na www.predlohy.sk a bylo rozhodnuto… Už se těším, že to vyrobím skoro sama a hlavně na to, co na to řeknou děti. Chystám to jako překvapení po přestěhování. Ahoj, M.
No, nechci strašit, ale u nás jsou večerníčkové postavičky mimo (k mé lítosti
)… Holky mají večerníčky sice rády, ale nijak nevyžadují do pokojíčku a večerníčkové hračky je neberou…
Ale určitě bede nový pokojíček moc krásný, fakt ![]()
L.
Tak to u nás jednou večerníčky ve velkým… Máme nejen figurky, ale i povlečení s postavičkama… Děti jsou na klasiku
(české kreslené pohádky). Jinak vzaly na milost jen Bořka Stavitele
Tak věřím, že zaboduju ![]()
Ahoj,
našla jsem další předlohy, třeba se Ti budou hodit. Ale nefungují všechny ty odkazy.
http://www.terescinotvoreni.wz.cz/sablonky.htm
Já si na uměleckou činnost netroufnu, neumím kreslit a obávám se i vybarvovat, takže dám přednost nalepovacím dekoracím
.
Tvořivé činnosti a výzdobě dětských pokojíčků zdar!!!
Ahoj
Jana s dvojčaty
Ahoj,
.
moje dvojčátka budou mít za měsíc 3. narozeniny, tak jsem se rozhodla, že jim připravím jejich pokojíček. Mám koupené skříně, koberec, vybrala jsem si barvu na vymalování.
Včera jsem se dívala na dekoraci do dětského pokoje a zajímalo by mě, jak dlouho je aktuální mít na stěnách Krtečka, Makovou panenku a jiné pohádkové postavičky. Do kdy to dětí baví? Ještě třeba v první třídě? Nebo by to už byla dekorace pro „mimina“?
Nerada bych nalepovala dekoraci, která by za pár měsíců byla „neaktuální“
Děkuju za rady
Jana s dvojčaty