Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky (mužů tu asi moc není, i když názor i od nich by byl zajímavý
),zajímá mne vaše zkušenost
.
V pátek jsem se na diskotéce seznámila s nezadaným mužem. Tancovali jsme, koupil mi pití, věnoval se mi skoro celý večer opravdu galantně, vcelku jsme si rozuměli, líbila jsem se mu. Chtěl můj telefon, tak jsem mu ho dala. Já jsem si na něj kontakt nebrala. Zatím se neozval. Vzhledem k tomu, že to je 3. den, tak moc nepočítám, že by se ještě ozval.
I když se tohle asi nedá zobecnit, někde jsem četla, že když se do 3 dnů chlap neozve, tak už se neozve vůbec. Můžete potvrdit, nebo má někdo jinou zkušenost - pokud to tedy vztáhneme na seznámení diskotéka/bar, který samo o sobě je takový nejistý. Já na něm nelpím, spíš mě zaujalo to co jsem četla, jestli to tak je.
@Renča84 týden minimálně. Chlapi jsou brzdy
ale zrovna tyhle diskotékové známosti bych vůbec nebrala v potaz ![]()
Přesně tak, proto jsem i psala, že to vztahuji na diskotéku/bar, jeden se ráno vzbudí a ani si nevzpomene
natož po pár dnech ![]()
Mně se ozval ozval po měsíci a to ještě omylem. A dnes spolu máme dvě děti ![]()
Mě se vždycky chlap ozval do hodiny. Tři dny už je dost, ale tak třeba se ještě rozhoupe.
Já bych čekala tak dlouho jak by mě to bavilo, vždycky jsem se snažila řídit podle toho jak to cítím, ale diskotékové známosti jsem nikdy nedávala velkou naději.
Mě se jednou ozval asi až po dvou týdnech, až když jsem na něj úplně zapomněla, nakonec z toho byl krásný vztah
prý neměl kredit
… je to už deset let
@Renča84 píše:
Holky (mužů tu asi moc není, i když názor i od nich by byl zajímavý),zajímá mne vaše zkušenost
.
V pátek jsem se na diskotéce seznámila s nezadaným mužem. Tancovali jsme, koupil mi pití, věnoval se mi skoro celý večer opravdu galantně, vcelku jsme si rozuměli, líbila jsem se mu. Chtěl můj telefon, tak jsem mu ho dala. Já jsem si na něj kontakt nebrala. Zatím se neozval. Vzhledem k tomu, že to je 3. den, tak moc nepočítám, že by se ještě ozval.
I když se tohle asi nedá zobecnit, někde jsem četla, že když se do 3 dnů chlap neozve, tak už se neozve vůbec. Můžete potvrdit, nebo má někdo jinou zkušenost - pokud to tedy vztáhneme na seznámení diskotéka/bar, který samo o sobě je takový nejistý. Já na něm nelpím, spíš mě zaujalo to co jsem četla, jestli to tak je.
Mě kdyby se neozval druhý den… tak na něj pr…m. Pusť to z hlavy, kdyby se ozval budeš to řešit.
Já na tom holky nelpím, moc tomu nedávám, jen mě to zaujalo jak jsem to kdysi četla, tak se mi to v hlavě připomnělo a napadlo mě se zeptat. Mně přijde, že když se neozve hned potažmo tedy druhý den, tak se ozve pak jen proto, že nemá co dělat a hledá komu se ozvat, ale třeba jsem i zaujatá ![]()
@Renča84 píše:
Holky (mužů tu asi moc není, i když názor i od nich by byl zajímavý),zajímá mne vaše zkušenost
.
bud se ozvali hned - třeba do hodiny že děkují za hezký večer a nebo druhý den a nebo vůbec… kolik je standard netuším
Jo, tak před časem se mi taky jeden ozval asi tak 10 minut po rozloučení, ale tomu zas například ten zájem vydržel vážně jen ten večer. Psal mi asi hodinu, ale od dalšího dne už vůbec
, tak jsem to taky nechala plavat tenkrát.
@jannina1 že je nezadaný mi říkal sám a od vidění ho znám a zatím s žádnou slečnou/paní jsem ho neviděla, takže bych řekla, že nezadaný bude