Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky do kolika měsíců jste svým prckům dávali mlíčko ráno a večer? Terezce je dnes teprve rok
, ale ráno mi nechce papat mlíčko, spíše jí ho nutím
Už jsem tady z dnešního dne našla jednu podobnou diskuzi, Tak už mám jasno ![]()
Náš taky pije UM dvakrát (někdy i třikrát) a to mu budou dva roky. No ale on je hodně na mléko ![]()
klárce po ukončení kojení v 15 měsících nikdy. viktor je zatím kojený jednou v noci, má skoro 11 měsíců, a uvažuju, že i toto utnu. má dvakrát denně kaši a s doktorkou se budu domlouvat na případném zavedení UM. U nás to je ale komplikované kvůli viktorově alergii na mléko…
upřímně, pokud ho ráno nechce, tak bych nenutila. klárka mi taky UM nikdy nevzala, ale zato se nacpávala jogurty, sýry a kašemi…
Nám děti pijí mléko ještě teď min. 2× denně
Nejstarší je 7,5 roku ![]()
Pokud malá ráno UM nechce, zkusila bych mléčnou dávku „nahonit“ jinými mléčnými výrobky ![]()
fragola píše:Má ráno
Nám děti pijí mléko ještě teď min. 2× denněNejstarší je 7,5 roku
Pokud malá ráno UM nechce, zkusila bych mléčnou dávku „nahonit“ jinými mléčnými výrobky
fragola píše:
Pokud malá ráno UM nechce, zkusila bych mléčnou dávku „nahonit“ jinými mléčnými výrobky
Tak bych v tom problém asi neviděla, protože mlíčko má v 7 ráno, v 9 jogurt, večer má mléčnou kaši a mlíčko před spinkáním
katulka.k píše:fragola píše:Má ráno
fragola píše:Tak bych v tom problém asi neviděla, protože mlíčko má v 7 ráno, v 9 jogurt, večer má mléčnou kaši a mlíčko před spinkáním
Tak v tom případě jsem nepochopila, v čem je ten problém ![]()
Píšeš, že ráno malé mléko nutíš, pak napíšeš, že ho pije. A mléčné výrobky má 4× denně a ptáš se, do kdy 2× denně… Mléka by mělo být 500ml - počítá se do toho UM, kaše, jogurty). Prostě pokud bude mléko a mléčné výrobky jíst/pít, tak jí je dávej ![]()
Ahoj, tak ja davam Sunar24 2× denne (2,5 I 4,5letym). Jsem rada ze to piji. Kdyby nechtely, budu jim to kompenzovat jogurtama, syrama. Jinak normalni kravske mleko na piti zasadne nedavam…
fragola píše:katulka.k píše:Tak v tom případě jsem nepochopila, v čem je ten problémfragola píše:Má ráno
fragola píše:Tak bych v tom problém asi neviděla, protože mlíčko má v 7 ráno, v 9 jogurt, večer má mléčnou kaši a mlíčko před spinkáním
Píšeš, že ráno malé mléko nutíš, pak napíšeš, že ho pije. A mléčné výrobky má 4× denně a ptáš se, do kdy 2× denně… Mléka by mělo být 500ml - počítá se do toho UM, kaše, jogurty). Prostě pokud bude mléko a mléčné výrobky jíst/pít, tak jí je dávej
Tak ráno v 7 vypije to mlíčko jen po mém donucení
. Kdybych ji ho neustále nenabízela, tak ho prostě nevypije. A mě šlo o to, kolikrát denně, by měla mít jen UM.
stále ráno a večer a s flašky,asi to bude mít ještě hóó´dně dlouho