Do kdy dávat mlíčko 2krát denně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1219
9.9.11 20:04

Do kdy dávat mlíčko 2krát denně?

Holky do kolika měsíců jste svým prckům dávali mlíčko ráno a večer? Terezce je dnes teprve rok :srdce: :srdce: :srdce: , ale ráno mi nechce papat mlíčko, spíše jí ho nutím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
9.9.11 20:07

Už jsem tady z dnešního dne našla jednu podobnou diskuzi, Tak už mám jasno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.11 20:45

ještě těď jedí UM 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
9.9.11 20:53

Náš taky pije UM dvakrát (někdy i třikrát) a to mu budou dva roky. No ale on je hodně na mléko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21522
9.9.11 20:55

klárce po ukončení kojení v 15 měsících nikdy. viktor je zatím kojený jednou v noci, má skoro 11 měsíců, a uvažuju, že i toto utnu. má dvakrát denně kaši a s doktorkou se budu domlouvat na případném zavedení UM. U nás to je ale komplikované kvůli viktorově alergii na mléko…

upřímně, pokud ho ráno nechce, tak bych nenutila. klárka mi taky UM nikdy nevzala, ale zato se nacpávala jogurty, sýry a kašemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.9.11 21:02

Nám děti pijí mléko ještě teď min. 2× denně :wink: Nejstarší je 7,5 roku :-)

Pokud malá ráno UM nechce, zkusila bych mléčnou dávku „nahonit“ jinými mléčnými výrobky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
9.9.11 21:47
fragola píše:
Nám děti pijí mléko ještě teď min. 2× denně :wink: Nejstarší je 7,5 roku :-)Pokud malá ráno UM nechce, zkusila bych mléčnou dávku „nahonit“ jinými mléčnými výrobky :wink:
Má ráno
fragola píše:
Nám děti pijí mléko ještě teď min. 2× denně :wink: Nejstarší je 7,5 roku :-)Pokud malá ráno UM nechce, zkusila bych mléčnou dávku „nahonit“ jinými mléčnými výrobky :wink:

Tak bych v tom problém asi neviděla, protože mlíčko má v 7 ráno, v 9 jogurt, večer má mléčnou kaši a mlíčko před spinkáním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.9.11 22:04
katulka.k píše:
fragola píše:
Má ráno
fragola píše:
Tak bych v tom problém asi neviděla, protože mlíčko má v 7 ráno, v 9 jogurt, večer má mléčnou kaši a mlíčko před spinkáním

Tak v tom případě jsem nepochopila, v čem je ten problém :nevim:
Píšeš, že ráno malé mléko nutíš, pak napíšeš, že ho pije. A mléčné výrobky má 4× denně a ptáš se, do kdy 2× denně… Mléka by mělo být 500ml - počítá se do toho UM, kaše, jogurty). Prostě pokud bude mléko a mléčné výrobky jíst/pít, tak jí je dávej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.9.11 00:48

Ahoj, tak ja davam Sunar24 2× denne (2,5 I 4,5letym). Jsem rada ze to piji. Kdyby nechtely, budu jim to kompenzovat jogurtama, syrama. Jinak normalni kravske mleko na piti zasadne nedavam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
10.9.11 20:26
fragola píše:
katulka.k píše:
fragola píše:
Má ráno
fragola píše:
Tak v tom případě jsem nepochopila, v čem je ten problém :nevim:
Píšeš, že ráno malé mléko nutíš, pak napíšeš, že ho pije. A mléčné výrobky má 4× denně a ptáš se, do kdy 2× denně… Mléka by mělo být 500ml - počítá se do toho UM, kaše, jogurty). Prostě pokud bude mléko a mléčné výrobky jíst/pít, tak jí je dávej :wink:

Tak ráno v 7 vypije to mlíčko jen po mém donucení :-D. Kdybych ji ho neustále nenabízela, tak ho prostě nevypije. A mě šlo o to, kolikrát denně, by měla mít jen UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
12.9.11 14:01

stále ráno a večer a s flašky,asi to bude mít ještě hóó´dně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie