Do kdy MC Priory XP na výšku

75
30.6.07 01:41

Do kdy MC Priory XP na výšku

Ahojda všichni,
možná to tu už někdo řešil, ale nic nemůžu najít. V říjnu 06 jsme našemu tehdy ročnímu Kubíkovi kupovali Priorku a mysleli si jak dlouho mu nevydrží. Teď už jsem mu nastavila pásy na nejvyšší stupeň a hlavička mu končí zároveň s horním okrajem sedačky. Přitom váží necelých 12kg a mezi dětmi stejného věku rozhodně není nejvyšší, spíš naopak. Poraďte jestli ji můžeme používat i když by mu už hlavička přečnívala :?: :?:. Jaké s tím máte zkušenosti?? Maminka mě uklidňuje, že teď mu hodně porostou do délky hlavně nožky a ručky. Manžílkovi jsem vloni vykládala jak dlouho, že nám ta sedačka nevydrží. To zas bude řečí, jestli teď budeme kupovat další 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.6.07 11:36

Nesmí přesahovat oči, četla jsem to, máme stejnou sedačku, takže ještě buď v klidu. To přesahování hlavy platí u vajíčka. Nepříhlášená Vlaďka

• Citovat
  • Upravit
30.6.07 11:51

Ahoj,
máme cca 96 cm a zatím se vlezeme, i když už vybírám větší. Pásy jsou dost natěsno :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
30.6.07 21:41

Taky bych řekla, že kousek hlavičky koukat může, ale jen asi po temeno, aby se v případě nárazu hlava měla vzadu o co opřít. Musí mít za sebou prostě oporu, jinak by letěla dozadu a to by bylo zlé.
No, musím říct, že občas v autech vidím i snad čtyřleté děti v téhle sedačce, jak jim čouhá celá hlava :twisted: To si vůbec nechci představit, jak by to dopadlo při nárazu. Opěrka sedadla je dost daleko.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario