Do kdy nechávat dítě odříhnout? ,Poradíte

1666
21.9.10 09:43

do kdy nechávat odříhnout?

Ahoj, tak jsem dneska přemýšlela do kdy mám u malýho řešit odříhávání.Mám na mysli do kdy ho mám nechávat.Mihla se mi hlavou představa že ještě v 15 ho budu nosit na rameni a poplácávat po zádíčkách :mrgreen: Jak jste byly na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1176
21.9.10 09:48

Ani jedno dítko nebylo odříhávací ani blinkací, takže jsem nenechávala vůbec. Mohla bych nosit třeba hodinu a nevymáčkla bych z nich nic :) Myslím, že si i tvé dítko pak postupně určí kdy už to nebude potřebovat, ale nevím jak to funguje, nemám zkušenosti… píšu jen abys věděla, že některá dítka to nevyžadují vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
21.9.10 09:51

Jak začala Naty jíst zeleninové příkrmy v polosedu, tak si odříhla většinou sama, jindy si ulevila když jsem jí z lehátka zvedla. Když pak už jedla úplně v sedě v židličce, tak se nějaké odříhávání řešit nemuselo vůbec, jde to samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.9.10 09:54

kdyz si deti zacly rihat samy, tj, kdyz zacly sedet, v nasem pripade klecet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.9.10 10:03

jak se ti prcek zacne hybat tak to bude zvladat sam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.9.10 10:10

U nás jsem nechávala brkat novorozence. Jak začly pást koníky, tak po jídle šup na bříško(nebyli blinkací) a brkli sami. V noci jsem nenechávala brkat vůbec, protože by je to budilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.9.10 10:14

V noci už od začátku nikdy a přes den teď jen občas. Ale to spíš jen tím, že jak je vemu na ruku, tak si říhnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.9.10 10:15

Ve dne to zvlada sama, protoze sedi. V noci stale nechavam pres rameno odrihnout, jako novorozence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
21.9.10 10:29

já odříhávání neznám, terez si vždycky raději prdla :mrgreen: , jestli si brkla clkově tak 3× za celou dobu, tak je to moc.ale myslím, že až se začne více hýbat, tak se snad už nemusí, ale steně to možná bude individuální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.9.10 11:09

Začal sám krkat při pasení. Ale já nejsem odříhávání fanda - pokud nekrknul do 2 minut, tak konec.

• Citovat
  • Upravit
3379
21.9.10 13:57

Tak nám v porodce říkala doktorka, že cca 10 minutek čekat na odříhnutí. Nates měla silný reflux, kolikrát se mi dusila, takže já fanda odříhávání jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
21.9.10 20:42

Počítám, že když se mimi po kojení sebere a odleze, tak je nejvyšší čas s odříháváním přestat. :wink:

Fakt nevím, kdy jsem staršího přestala dávat. Asi když začal sedět. :nevim: Malou v 5 měsících rozhodně ještě nechávám. Právě objevila kouzlo přetáčení se a to by byla pořád poblitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí