Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj hledám maminy na procházky a pokec. Bydlíme Praha 4- Háje. mám 10m holčičku. ![]()
ahoj,
taky mám desetiměsíční holčičku, bydlíme na Budějovický. Můžeme vyrazit na prochajdu.
K.
ahojte byvame na pekarenskej v Michli. a moja nicolka ma tiez uz takmer 10 mesiacov.. rada s vami niekam vyrazim ![]()
Ahoj,
Jsem taky z Budějovický.
Mám třináctiměsíční holčičku a rády se přidáme na procházku ![]()
a kam chodíte na procházky?na Budejovický je pry nejaký koutek Človíčkov. nevíte o nem neco?
pata308 píše:
ahojte byvame na pekarenskej v Michli. a moja nicolka ma tiez uz takmer 10 mesiacov.. rada s vami niekam vyrazim
Ahoj si ze Slovenska? ja taky
![]()
critline píše:
a kam chodíte na procházky?na Budejovický je pry nejaký koutek Človíčkov. nevíte o nem neco?
Človíčkov je v nákupním centru Budějovická,můžeš si tam dát kafčo a pak si tam s dítětem pohrát,ale myslím že je to vhodný až tak od roka,možná víc,ale viděla sem tam i maminy s miminem,jen si myslím že ty malý si to tam stejně moc neužijou
Jj zo slovenska odkial presne si? Ja detva.. Inak chodim do michelskeho lesa,alebo ako sa to vola ![]()
pata308 píše:
Jj zo slovenska odkial presne si? Ja detva.. Inak chodim do michelskeho lesa,alebo ako sa to vola
ja od Žiliny ![]()
Dík za info. my chodíme na prochajdy tady v parku a na Hostivař. máme ješte pejska tak sa venčíme s ním
Ale rády vyrazíme i nekam jinam. mám trochu hrůzu z MHD- z eskalátorů ale to zvládnem.
![]()
pate81 píše:
Jé,od žiliny byla mamka,mám tam půl rodinyDolný Hričov
Je
ja to mám taky půl hodky ale jiným směrem-smer na Čadcu
jezdíme často
pate81 píše:
Ahoj,
Jsem taky z Budějovický.
Mám třináctiměsíční holčičku a rády se přidáme na procházku
to jsem ráda, že je tu taky někdo z Budějovický ![]()
můžeme někdy vyrazit na procházku spolu.
Dost často chodíme do parku na Kavčácích. Akorát tenhle týden se mi to už nehodí, příští to bude lepší ![]()
critline píše:
Dík za info. my chodíme na prochajdy tady v parku a na Hostivař. máme ješte pejska tak sa venčíme s ním![]()
Ale rády vyrazíme i nekam jinam. mám trochu hrůzu z MHD- z eskalátorů ale to zvládnem.
![]()
můžeme někdy vyrazit spolu, oba parky jsou fajn, tak se domluvíme ![]()
anecak píše:pate81 píše:to jsem ráda, že je tu taky někdo z Budějovický
Ahoj,
Jsem taky z Budějovický.
Mám třináctiměsíční holčičku a rády se přidáme na procházku
můžeme někdy vyrazit na procházku spolu.
Dost často chodíme do parku na Kavčácích. Akorát tenhle týden se mi to už nehodí, příští to bude lepší
určitě ráda vyrazím,taky odtud nikoho na prochajdy nemám ![]()
Příští týden se určitě domluvíme ![]()
A odkud z budějárny vlastně si?
My sme hned za poliklinikou.