Stolice u miminka na UM

5173
18.9.10 16:39

stolice u miminka na UM

tak už jsem tu zas s dotazem,nestíhám hledat…HOnzík má dnes 11 den jsme na UM od porodky ,od minulý soboty kakal každej den…ale včera a dneska nic :nevim: je to normální?! Je na něm vidět,,že by kakal ,ale nejde to…prdíky nám zatím jdou… přemýšlím jestli mu nemám pomoct rektární rourkou a nebo jestli nemám ještě počkat žádnej mega pláč,dá se ještě uklidnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
18.9.10 17:09

mabit, je to normální, Maxík taky měl taky období, kdy kakal třeba 1× za 4 dny…já začala od 1.měsíce dávat Lactobacílky Baby, a od té doby už nemá sebemenší problém :wink: Kaká většinou každý den, občas 1× za dva dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.9.10 17:30
rhiannon píše:
mabit, je to normální, Maxík taky měl taky období, kdy kakal třeba 1× za 4 dny…já začala od 1.měsíce dávat Lactobacílky Baby, a od té doby už nemá sebemenší problém :wink: Kaká většinou každý den, občas 1× za dva dny..

j dík za radu …asi je taky koupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.7.13 07:56

Dobre rano maminky,
mala je od narozeni na UM. Do minuleho tydne, kdyz pominu pocatecni problemy, kakala krasne kazdy den odpoledne, sama, bez pomoci a stolice byla zluta. O vikendu se to zmenilo - v sobotu nekakala, v nedeli pak mela bobky hrozne tuhy zlutozeleny barvy. V pondeli opet nic a od ty doby ji musim kazdy den pomoct, jelikoz tlaci, ale samo ven nic nejde. Stolicku ma ted brcalove zelenou, konzistenci pripomina pastu na zuby. Je to normalni, nebo se mam znepokojovat? Um jsme nemenili - mame Bebu HA 1,cajik ma od Hami pro celkovou pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
25.7.13 08:07

@Clairisek U HA mléka je zelená stolice normální, bude jí mít zelenou pořád jen někdy změní barvu. Ale ta konzistence to ti neporadím. Máme taky Bebu ale Sensitive HA a zelenou máme taky ale není to zubní pasta. Ještě chvíli počkej a uvidíš. Když tak zkus tu senzitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.13 08:11

Moje dítě má zubní pastu od narození. Vypadalo to jako mícháná vejce a blemciš. Občas to zezelenalo a někdy měl horší tlačení, ale za pár dní pohoda. Někde jsem slyšela, že prej tak může UM reagovat s čajem, ale jestli je to pravda??? :nevim: Po zavedení příkrmů má zas bobky jak králík a barvu podle toho co sní. Někdy mi přijde, že to ani nestráví a co strčil do pusy hned vykadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.7.13 08:17

@Luisiana tak snad se to zase hodi do normalu :-)
@mejdylko s tim cajem by me to nenapadlo, ale asi to je mozny, jak jsou ted ty vedra tak pije o dost vic cajiku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.13 08:29

@Clairisek já jsem dávala čaj až kolem 3. měsíce a pak pravidelně až s příkrmy a je fakt, že dokud neměl čaj, tak měl ty míchaný vejce. Pak to občas zezelenalo, prej to dělaj ty bylinky. Ale fakt nevim, to může být shoda náhod. Jen jsem to někde četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
25.7.13 08:34

Zelená stolice je po HA, to je jasné. Je to napsané i na té plechovce. Máme to tak denně, úplnně tmavě zelená stolice. Někdy když je víc za den tak to jde do žluta. To je v pohodě. Spíš ta konzistence je divná… Počkej a uvidíš.

Jaký dáváš ten čajík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.7.13 08:38

@Luisiana cajik ma Hami pro celkovou pohodu od ukoncenyho 3. tydne, obyc fenyklovej ji nesmakuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.7.13 08:52

@Clairisek
Ahoj,
taky pijeme Bebu H. A.1 a stolice vypadá jak vařený listový špenát. Když jsme začali mlíčko pít tak první týden malá měla prdíky a stolice byla nepravidelná. Potom se to upravilo a má jí jednou denně většinou po ranním krmení. Během dne jí dávám v těchto vedrech dětský feniklový čajík - tak možná ten taky pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí