Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Omlouvám se asi za hloupé téma, ale přemýšlím nad tím, jak nahřát plenku, když nemáme zaplé topení ?
Jak to děláte ? už den si tím lámu hlavu, jak to udělat…Potřebuji ji na bříško, předpokládám, že se dává suchá…napadá mě jedině pečící trouba…
nevim.
..děkuji
Já jsem nahřívala látkovou plenku v mikrovlnce. Nějak mě to napadlo a ani jsem neřešila, že by to mělo být špatně. Potřebovala jsem nahřátou plenu na olejový zábal na krk.
A trouba taky není špatný nápad, tam jsem zase sušila promočené boty. Přece nebudu k vůli takovým problémům topit ![]()
plenku bych hodila do mikrovlnky, sice jsem to sama nikdy nezkoušela…a ta trouba na boty, to je dobrý nápad!!
Mě v mikrovlnce shořela. Dala bych mokrou do něpromokavého pytlíku. vydrží tak déle teplá.
Další možnost mi napadá žehličkou.
Souhlasím s žehličkou. Takhle mi kdysi moje mamka nahřívala i kapesník, když jsem měla bolavé ucho.
klasicka trouba je urcite OK, kdyz jsem byla mala, tak nam u ni mama v zime nahrivala obleceni nez jsme sli do skoly ![]()
Já používala mikrovlnku, ale zezačátku je potřeba to hlídat, po chvíli to vychytáš, aby to nebylo moc. Nikdy mi tam neshořela ![]()
Já nahřívala žehličkou. Mě by zase nenapadlo topení
. Ovšem asi to bude tím, že ho máme málokdy zapnuté (i v zimě). ![]()
Místo plínky si můžeš koupit polstářek s třešňovými peckami. Nahřívá se v mikrovlnce a vydrží dlouho teplý. Cena v DM drogerii cca 70 Kč.
Anonymní píše:
Místo plínky si můžeš koupit polstářek s třešňovými peckami. Nahřívá se v mikrovlnce a vydrží dlouho teplý. Cena v DM drogerii cca 70 Kč.
nebo takový ten gelový polštářek.