Nastřelení naušniček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
irinek
16.9.10 14:23

nastřelení naušniček

Ahoj děvčátka, vy mě vždycky dobře poradíte. Prosím vy co jste rodily v Havlíčkově Brodě a máte holčičku, tak jste prý dostávaly vizitku na nějakou paní Mixovou, která se zabývá nastřelením naušniček pro mimi. Prosím buďte tak hodné a napište mi na ní kontakt. Moje dr. pouze píchá uši a to já nechci. Už jsem se ptala zda na ní kontakt nemá nebo mi neporadí, ale neví, jen mi řekla, že je to ta paní Mixová.
Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22001
16.9.10 14:55

Nerodila jsem v Havlíčkově Brodě, ale stačilo jediné heslo do googlu. :wink:
 http://www.babyonline.cz/diskuze-data/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
16.9.10 15:12

Aha tak děkuju. Já nevěděla jak se přesně ta paní jmenuje. Mě doktorka řekla Mixová a ona je to Miksová.
Hledala jsem to, ale pod jiným jménem. Moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
3337
16.9.10 21:42

irinek Jestli budeš dávat malé nastřelovat naušničky, mohla bys mi pak prosím napsat jak to probíhalo a jaký měla paní Miksová výběr? Taky si jí chci pozvat, tak prosím, prosím!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
20.9.10 13:51

Tak dneska k nám jde. Pak večer popíšu.Trošku se bojím i za malou.

• Citovat
  • Upravit
3337
20.9.10 17:51

Budu držet pěsti!!! Taky mám strach, tak doufám, že to bude dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
20.9.10 18:55

Je to moc hodná paní. Prvně jsem si vybrala naušničky, pak malé vydezinfikovala ouška a udělala tečky. Pak vzala takovou pistolku a nacvakla jí ouška. Hrozně křičela, no prostě v tu chvíli mi prolítlo hlavou co jí to dělám, jak jí to chudinku bolí. Hned druhé ouško a bylo to. Křičela ještě tak pět minut a byl klid. Teď už jen ráno a večer ošetřovat lihem, zakroutit naušničkou. Má se to dělat tak 14 dní a po 6 týdnech se mohou naušničky vyměnit za jiné nebo se mohou nechat. Stálo to 400kč.
Je to fešanda, teď už o nich ani neví. No jsem ráda, že to máme za sebou. Když tu chviličku plakala, připadala jsem si jako tyran,Te´d už je to o.k. Lepší než ouška píchat. Tak ať to dopadne dobře i u vás. Držím palečky. Pak taky napiš jak to bylo u vás a hlavně jak si se cítila, já úplně příšerně.

• Citovat
  • Upravit
3337
21.9.10 20:32

Já to budu mít asi taky tak :think: Jsem šílená z toho, když mi děti brečí - mám pocit, že jim hrozně ubližuju a přitom to tak není… Děkuju za zkušenost. Příští měsíc jdem na to :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
22.9.10 07:02

Já jsem z toho taky zoufalá, když brečí, připadám si pak jak máma na nic.
Jo ještě výběr naušniček je v celku pěkný. Jsou z chirurgické ocele a pozlacené 24 karátovým zlatem. Buď má tvary jako hvězdičky a tak asi 4 různé tvary a pak má naušničky s kamínkama.My jsme vybraly z růžovým kamínkem. Těch je asi 6 navýběr. Růžový, bílý, pak takové tmavé…Určitě si vybereš a pak můžeš přehodit.Uvidíš. Zatím pa a držím palečky, ono mě to teď příjde, že ty malí si chviličku popláčou a spíš mi mámy jsme z toho víc na nervy než ty malí broučci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure