Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
malá po krmení a hlavně v noci nechce spát…začala jsem jí dávat látkovou plenu na obličej a hned je klidnější…ale bojím se aby se sní neudusila
děláte to nějáká taky??? ![]()
Myslim si,ze to dela spousty deti.Nas maly take,ale sam a odmala,bez pliny pres oblicej neusne,nebo se s ni porad mazli.Nikdy jsem se nebala,ze by se udusil,kdyz pres ni dycha,je dost slaba,to spis ze by si ji mohl omotat okolo krku,ale nikdy se nic hrozneho nestalo.
Kdyby plenu, plyšového slona
. Spí tak od cca tří měsíců doteď
.
Dělá to spousta miminek… Kamarádka je z toho na prášky bez plíny jí holčina ne a ne usnout - už je jí rok a půl ![]()
Malá mi taky usína s plenou. Když usne, tak ji tu plenu vezmu.
u nas to je taky tak,usne jedine s plinou pres oblicej,ale jakmile fakt usne tak si pak tu plinu sama z obliceje oddela
,takze nemam strach ze se udusi ![]()
Lucyus12 píše:Neboj
Dělá to spousta miminek… Kamarádka je z toho na prášky bez plíny jí holčina ne a ne usnout - už je jí rok a půl
Lucyus12 píše:
Dělá to spousta miminek… Kamarádka je z toho na prášky bez plíny jí holčina ne a ne usnout - už je jí rok a půl
pupííííček píše:
ty jo tak toe mazec takže to už neodnaučím=)
Neboj, hlavně, že je spokojená ![]()
pupííííček píše:
ty jo tak toe mazec takže to už neodnaučím=)
Jedině ji časem vyměnit za nějakou hračku(plyšáka)?
![]()
Anna33 píše:pupííííček píše:Jedině ji časem vyměnit za nějakou hračku(plyšáka)?
ty jo tak toe mazec takže to už neodnaučím=)![]()
To víš že jo. Každý mimi je jiný, sama uvidíš. Je malinká, až se naučí sama usínat, tak už jí třeba dá pryč sama ![]()
Ono je fakt každé dítě jiný. Starší holka, když byla mimi, tak ráda škrábala mou ruku. Takže já visela na postýlce a ona si v klidu a zvesela poškrabkávala mou ruku
Teď jí je osm a pořád škrabká, ale tu svojí ![]()
Takže u tý mladší jsem ráda, že usína v klidu sama i když s plenou. ![]()
Nase Zuzka usina jedine s plinkou. Do postylky plinku, podat dudak, ona se zachumla a spinka. Do ted (je ji 9 mesicu)
A v kocarku neusne, dokud pod ni nedam plinku, aby se mohla zahalit ![]()
asi to dětičky mají rády,náš kluk se do ní umí taky hezky zabalit,když usne , udělám mu kolem pusinky průduch abych byla klidnější:-)říkáme, že si dělá iglů:-) ![]()
Naše Bětulka vyžaduje plenku do ted
a budou jí tři spí s ní od miminka…já to neřeším je to jedno jestli má plyšáka nebo plenku ne?A nikdyse s ní nedusila ![]()