Plena na obličeji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
16.9.10 11:55

Naše Katy (viz metřík) s plenou od 2 týdnů doteď. Jakmile má usínat tak bez mazlící plínky ani ránu. Přikryje si obličej a usne. Jsem i docela ráda, že si navykla na plínu - tu vyperu, vyžehlím a mám jistotu, že je to čistý. Plyšáka dost dobře nevyželíš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
16.9.10 13:44

Domca mel plinu na spani asi do 2 let a 1 mesice :wink: Kdyz se narodil Denis a videl, ze ma taky plinku, tak jednou vecer, kdyz sel spat, rekli „pi Nene“ (plinka Denis) a podal mi ji, jako ze je jeho a od te doby spi bez ni :wink:
Ale kdyby neprislo miminko, tak ji ma asi do ted…

No a Denis dela to samy, bud plinku pres hlavu, muchla se s ni, kdyz ji oddelam, tak si ji stahne :roll: Pred spanim ji radsi sundavam, aby se neudusil.. Takze taky cekam, ze to bude pan plinka do dvou let minimalne :wink:
Zkousela jsem v kocaru vymenit za plysoveho slonika, ale plinka vede 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.9.10 13:50

Tohle je taky úžasný : http://www.pro-deticky.cz/detail.php?…
A splní to stejný účel jako plenka. Třeba by pak bylo zvykání ny plyšáka jednodušší :nevim: Je to jen můj náhlý nápad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.9.10 19:07

Naše Kači nejlépe usíná s mých zmuchlaným tričkem.Někde jsem to vyčetla,že to miminka uklidňuje,že z něj cítí maminku.Tak jí vždycky večer to,co mám na sobě dám :-) Nijak se tím netrápím,dobrovolně se žádné dítě neudusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.9.10 19:08
Lucyus12 píše:
Tohle je taky úžasný : http://www.pro-deticky.cz/detail.php?…
A splní to stejný účel jako plenka. Třeba by pak bylo zvykání ny plyšáka jednodušší :nevim: Je to jen můj náhlý nápad :oops:

Máme taky a moje tričko to zkrátka nenahradí :nevim:  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
16.9.10 20:43

Taky máme takového usínačka, pořídila jsem mu ho místo plíny na spaní, ale bohužel to nevyšlo, plína je prostě plína a bez ani ránu, ještě má v postýlce plyšového pejska, takže s plínou se mazlí a pejskovi cucá uši. :mrgreen: Já vidím v plíně obrovskou výhodu, protože ať už jsme kdekoliv a chce se mu spát, tak mu prostě hodí přes obličej plínu a on v klidu usne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
20.9.10 11:00

Taky máme plínku přes hlavu- skoro od narození. První dítě to taky chtělo a u druhého jsem po plíně šáhla automaticky, co byl v ppostýlce neklidný. A od té doby to tak prostě je při každém spaní. Asi potřebujou u sebe pořád něco a někoho cítit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65396
20.9.10 12:46

Tak my nemáme plínu,ale polštářek…doted…
jen mám problém,máme jen jeden a nevím,kde sehnat další…nemůžu ho pomalu ani vyprat…prostě ho nosí všude sebou–i k dr. ho nosíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí