Řídká stolice u dvouměsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
15.9.10 13:25

řídká stolice

Ahoj, prosím o radu. Mám 2 měsíční holčičku, trápily ji prdíky, tak jsme naordinovaly dle vašich rad Baby Calm. Je to určitě o dost lepší :lol: , ale její hovínka jsou řídká, skoro jako průjem, ale ne často. Kaká jednou za den, někdy až den druhý. Před kapkama ,,průjem,, neměla. Je plně kojená. Myslíte, že je možné, že by po těch kapičkách mohla mít řídkej bobek nebo to je z něčeho jiného…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
15.9.10 14:08

Kojená mimča mívají stolici jako řidší míchaná vajíčka. :wink: Ubezpečuji tě, že my je máme doteď a kdyby jen jednou denně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.9.10 14:14

hmarketa přes den jo, ale náš (5 měs.)spí na zádíčkách a po kapičkách mu to jde, ale jinak ho to dokáže pěkně potrápit, chudák se probudí bolestí, každé miminko je jiné, byla bych ráda, kdyby to šlo i bez toho :think: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.9.10 17:39

Taky jsem cvičila s nožičkama, dávala teplý na bříško, nic moc nepomáhalo, rourku jsem dávat nechtěla, tak jako nejmenší zlo mi přišly přírodní kapky Baby calm. Sice si taky malá občas ještě zatlačí, ale už to není taková tlačenice jako dřív… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.9.10 18:27

My máme za sebou také veškeré „prdící procedury“, ale rourku jsem nepoužila, také mi to přijde už moc drastické. Ale babycalm dávám právě, když jde spát, už ho mám připravený v ložnici a před posledním kojením mu dávám, no a v noci před kojením také, jinak v noci masírovat je fakt :zed: , pak se probere a nemůže zabrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15472
21.9.10 18:24

Ahoj, naše malá má také hdně řídkou stoličku a dokonce někdy i 3× denně a někdy zase 2 dny nic… sem z toho pořád nervozní, ale ptala sem se dr a ta říkala, že u kojených dětí je to opravdu normální, že tam nemusí být ani ty jakoby „sražený“ kousky, poněvadž to miminko všechno spotřebuje :nevim: já jsem ale starej šťoural a pořád ty hovínka zkoumám, takže sem tam bohužel před pár dny objevila pár nepatrných vlákýnek krve a už jsme na dietě s podezřením na alergii na bílkovinu kravského mléka, takže smůla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.9.10 11:29

Zase je lepší, když jsi na to přišla včas, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
18.5.15 19:42

Ahoj, mam dotaz…2-mesicni mimco ktere je na Nutrilonu, tak az ted ma ridsi stolici, malicko vodnatou misty, jinak nic. Barva zlutohneda nekdy nazelenala. Jinak je porad stejna, spinka, atd atd. Vim, ze bych mela pro jistotu zajit s plenkou k doktorce, ale rada bych vedela Vase zkusenosti.

Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí