Četnost stoličky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
14.9.10 21:30

Četnost stoličky

Ahojky.

Malý 5 měsíců mi běžně kaká 2-3× denně. Od neděle ale nekakal vůbec. Dneska jsme mu zkusili zavést rektální rourku a tím jsme mu tu stoličku trošku povolili a vykakal se. Jenom ta stolička byla dost hustá. Je možné, že měl zácpu? Mám volat dr.? Jen doplním, že je plně kojený.

Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
14.9.10 21:32

Jestli je spokojený, tzn. netlačí s pláčem, nemá tvrdý bříško a pod., tak bych se nebála, kojený děti nemusí mít stoličku i kolik dní a nevadí, že doteď byla častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.9.10 21:44

No spokojený byl, neplakal, jenom se mi zdálo, že více tlačí, ale jen uprdkával. Bříško měl trošičku tvrdé, ale teď už v pohodě. Měla jsem strach. Stalo se to poprvé od narození :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.9.10 21:50

Mě bylo řečeno že plně kojené miminko nemusí kakat klidně i deset dní!! Ale je fakt, že já taky malé pomáhala někdy kakat! :-) Je to pro mě úleva!! Když mě to tenkrát řekli byla jsem v šoku! Takže žádný strach! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
15.9.10 08:46

Je to tak, kojené dětičky tolik nekadí. Docela jsem koukala, že ti tak krásně kaká 2-3× denně. Holka i kluk při kojení kakali tak jednou za 3 dny a doktorka říkala, že je to normální. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.9.10 01:59

My s tím pořád bojujem. Malá má s vyprazdnováním docela problémy. Jednou už to bylo i 12 dní :-( Pomohla jsem ji čípkem a pak rourkou. K dnešnímu dni to je zas týden co nekakala, tak uvidíme kdy zas co podniknu. Každopádně v pátek jdu na očkování tak se poradím i s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.9.10 09:29

Bobečci malí… Malý se mi už včera vykakal sám, ale dneska od rána zase tlačí a nic. Budeme muset zase vytáhnout tu rourku. Ještě jsem, na doporučení, zkusila fenyklový čajík, tak uvidíme. Malý ještě nepil nic, kromě mého mlíčka a flašku nechce, takže bojujeme se lžičkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
16.9.10 09:36

Ahoj, malá mi kaká tak jednou za 3-4 dny, doktorce jsem to říkala a ta mi odpověděla, že pokud je spokojená, tak je to ok. Že měla u jednoho mimi rekord 16 dní, že nekakalo. Když po těch několika dnech kaká, tak má to hovínko takové lepkavé, až bych to přirovnala k nutele, nebo tak nějak, teda ne barvou, ale konzistencí. Když se mi zdá, že se začíná nějak kroutit, tak namasíruju bříško a do 20 minut kaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
16.9.10 10:05

neboj náš kadil pravidelně do 5 měsíců každé ráno a pak najednou po týdnu a bylo to jak hořčice a to byl také pouze plně kojený, ostatní tekutiny jsem nedávala, teď s příkrmy už je to jiné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí