Nastřelování naušnic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
14.9.10 08:01

nastřelování naušnic

Ahojky všem :mavam:jsem ze Slaného a chtěla bych se zeptat jestli někdo neví,kde bych mohla nechat nastřelit naušničky pro naší princeznu až se narodí.Moc děkuju.Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2845
14.9.10 08:08

Ahoj , zeptej se pak své dětské dr. , ta to bude určitě vědět .Možná i v porodnici by to dali tip. Stejně ti je nokdo obvykle nepíchne (nenastřelí) před 1.hexavakcínou - tedy až ve 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
14.9.10 08:30
Ráďa69 píše:
Ahoj , zeptej se pak své dětské dr. , ta to bude určitě vědět .Možná i v porodnici by to dali tip. Stejně ti je nokdo obvykle nepíchne (nenastřelí) před 1.hexavakcínou - tedy až ve 3 měsících.

u nás ockování vubec neresili.ani v porodnici,ani pak pri nastrelování.máme je od dvou měsícu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.9.10 08:37

Ahoj,moc díky za radu :-) určitě se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.9.10 09:56

ja si trochu prihreju polivcicku…a zeptam se…jak vase deti snasely to nastreleni…ve veku kolem roku kdo nechaval??? plakaly hodne? ja si pamatuje ze me to nijak moc nebolelo…ale uz mi bylo 14 tak sem z toho taky mela rozum…diky moc za reakci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.9.10 12:45

Kacenko, bydlím kousek od Slaného. Viktorce jsem nechala nastřelit naušničky v Praze Řepích, v tom sídlišti za Hornbachem. Bylo jí přesně 9 týdnů. Naočkovaný nejsme ještě ani teď.
Ve Slaném nastřelují jedno ucho za 150 Kč i s naušnicí v kadeřnictví Jarmila. Když jdeš k Sokolovně od Grandu, tak po levé straně. Ale mě se to tam nezdálo. Měl by to nastřelovat zdr.pesronál :nevim:
Viktorka plakala jen když jsem jí musela fest držet, hnd jak jsem ji uvolnila ruce, tak přestala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
15.9.10 00:28
Kapsarecek píše:
Ráďa69 píše:
u nás ockování vubec neresili.ani v porodnici,ani pak pri nastrelování.máme je od dvou měsícu

Ahoj ,vím , že to leckde neřeší (koneckonců za nás se uši píchaly už v porodnici) , ale mě to zas tak úplně od věci nepřijde…
Jinak já jsem si nechávala uši píchat v 19 letech . 2 dírky mám píchané , jednu nastřelenou, takže mám srovnání , a je to fakt velký rozdíl (ve prospěch nastřelení…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.9.10 08:11

To jo, ale jaký má význam očkování X naušnice? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
15.9.10 08:51

Význam je ten ,že v hexavakcíně je :wink: vakcína proti tetanu a hepatitidě B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.9.10 10:25
Ráďa69 píše:
Význam je ten ,že v hexavakcíně je :wink: vakcína proti tetanu a hepatitidě B.

na druhou stranu je to stejne ptakovina pac aby dite bylo plne imunni tak by ockovani muselo mit komplet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.9.10 10:40

Ale vždyť naušnice se dávají sterilní … Očkování nemá s naušnicema nic společnýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.9.10 11:08
janinkaz píše:
Ale vždyť naušnice se dávají sterilní … Očkování nemá s naušnicema nic společnýho :nevim:

janinko…sterilni prostredi vlastne neexistuje…to ze jsou nausnice cisty neznamena ze se tam nemuze dostat infekce :wink: bakterie a viry nas obklopuji na kazdem kroku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.9.10 11:15

Ježiš to já vím, ale jaký vliv má očkování na naušnice stále nechápu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.9.10 11:18

jani ta hexa v podstate zadny…pac ta imunita kompletni je az po tech vsech davkach co ma mimi dostat. TBC chapu..ale ta se dava uz v porodnici. to je stejny jako na plavani berou decka az po prvni hexe…nevim co tim sledujou…mozna tim urcujou vekovou hranici takhle blbe…ale vidis…ze nekde ti nausky daji bez ockovani jinde ne…doktori samy obcas nevi co chcou a k cemu je to dobry mam ten pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.9.10 11:21

No právě, proto mi nešlo na rozum, proč po prvním očku :wink:
Jo to máš pravdu, každej to vidí jinak, nakonec to je stejně jen na nás rodičích, kdy to necháme nastřelit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí