Mručí nevím co mu je

3853
13.9.10 22:37

Mručí nevím co mu je

Ahojky,
Mám doma 5 měsíčního klučinu, kterej (poslední týden)občas přes den, ale víc večer před spaním tak nějak mručí a protahuje se a trošku pláče, je mi jasný, že mu je něco nepříjemný, že mu něco vadí ale na prdíky bych to neviděla zas tak se nekroutí. Před pár dny jsme přešli ze Sab simplexu na baby calm, ale pochybuju, že by to mohlo být tím. Je možný, aby se už ozývaly a hlavně takhle projevovaly zoubky? Ale dásničky nateklé ani zarudlé nemá. Za odpovědi děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
13.9.10 22:48

Náš někdy mručí před spanim, nejdřív je to intenzivní a pak slábne až usne. Nevim proč to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.9.10 07:18

Audik, mozna je to takovy jeho zlozvyk, ktery ho uklidnuje. Pokud primo neplace, tak ho nechej. Dcera nasich znamych vzdy kdyz maluje nebo si hraje a soustredi se jen na tu danou cinost, tak mruci jak male medvide a prisaham, ze to dokaze delat hodiny. Synovec zase pred spanim klecel na vsech ctyrech a „peroval“ dopredu-dozadu kazdy vecer pred spanim snad do 3 let. Hruza! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
14.9.10 07:27

Pettulle: náš to dělá taky tak, asi to mají zatím místo pohádky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
14.9.10 07:55

Náš taky těsně předtím, než usne, začne jakoby kňučet. Dělá to tak tři týdny, jak začne, vím, že už zabírá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.10 08:16

Jojo, náš také občas hučí jak piliňáky, vyjma toho, že to leze na nervy mě, to jemu zjevně dělá dobře, když přejde do kňourání, tak se blíží spánek a řev znamená, že nemůže usnout a rád by, to je pak nepříjemné všem :zed: Takhle jsem to vypozorovala u nás :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.9.10 08:31

Jo, u nás je to to samé,vydrží mručet a pokňourávat v průběhu celého dne, občas už to je fakt záhul na nervy :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.9.10 11:18

Ty ještě dáváš v 5 měsících kapičky? Nám bylo řečeno, že bohotě stačí do 3. měsíce, max 4. a to jsme teda na prdíky trpěli strašně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.9.10 11:33

Silvi tak buď ráda, já dávám babycalm také pořád, neumíš si představit, jak ho to dokáže potrápit. :zed: Přeci jenom je to výtažek z bylinek, tak mu to jde snadněji. :lol: sab jsem nedávala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.7.21 09:05

@berusa.m Krásný den, dcera nám děla přesně to co dělává dcera vašich známých. Tak jsem se chtěla zeptat zda to bručení casem přestalo a nebo to děla do teď? Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí