Voda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
13.9.10 15:01

voda

Ahojky dáváte mimi převařenou vodu z kohoutku nebo používáte kojeneckou vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
13.9.10 15:02

z kohoutku převařenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.9.10 15:08

Já používam kojeneckou, ale nepřevařuju. Na vaření jídla jsem ji taky používala, ale už mi to přišlo zbytečný, takže z kohoutku, tim vařenim se stejně převaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.9.10 15:10

Dávala jsem z kohoutku převařenou, malému je rok, chtěla jsem mu začít dávat už jenom studenou z kohoutku, ale přestěhovali jsme se do domečku a máme tady vodu, co obsahuje docela dost dusičnanů, tak řešim, jestli pořídit nějaký filtr. Dusičnanů se převařením bohužel nezbavím. :cert: Asi budu muset. Kupovat vodu nehodlám. To radši investuji do filtru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.9.10 16:01

máme kvalitní vodu. Takže převařenou z kohoutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.9.10 16:01

převařenou z kohoutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.9.10 16:06

od 6m nepřevařenou z kohoutku. máme dobrou vodu, i když trochu tvrdou..
kojeneckou vodu bych brala pouze rychloobrátkovou vodu (toma apod.) stočenou nedávno (na vodě je vždycky nějaké datum, buď i stáčky nebo se dá stáčka odvodit..) - prootže jak prokázaly poslední testy SZPI, vůbec nemusí být leší, ba naopak.. distributoři totiž obecně naprosto netuší, že voda v PETu není odolná, že má stanovené skladovací podmínky a nechtějte vidět, jak vodu skladují!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.9.10 16:15

jen z kohoutku. jako Nataša. nějak to u druhého dítěte neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.9.10 16:16
Nataša píše:
od 6m nepřevařenou z kohoutku. máme dobrou vodu, i když trochu tvrdou..
kojeneckou vodu bych brala pouze rychloobrátkovou vodu (toma apod.) stočenou nedávno (na vodě je vždycky nějaké datum, buď i stáčky nebo se dá stáčka odvodit..) - prootže jak prokázaly poslední testy SZPI, vůbec nemusí být leší, ba naopak.. distributoři totiž obecně naprosto netuší, že voda v PETu není odolná, že má stanovené skladovací podmínky a nechtějte vidět, jak vodu skladují!!

Nat neděs všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.9.10 16:20

Používám kohoutkovou. Kojím, takže zas takovou spotřebu jako kdybych ji používala na UM nemáme. Kohoutkovou vodu filtruju (mj i kvůli tvrdé vodě) a převařuju. Přesně jak píše Nataša - už několikrát jsem viděla, jak se někde skladuje balená voda a od té doby se jí bojím mnohem víc než té kohoutkové. Zvlášť v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
14.9.10 09:30

určitě bych dávala z kohoutku, ale máme studnu a čekám na rozbor, zda je možné jí dávat i kojencům, takže do té doby kojeneckou, ale být napojena na řád, určitě bych dala tu, jen bych jí převařila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí