Roční prohlídka a moč

1288
13.9.10 12:33

roční prohlídka a moč

Asi to bude znít blbě,ale potřebuju radu.
Dnes jsme byli s malou na očkování a doktor mi řekl,že máme přijít na roční prohlídku a přinést moč.
Ač mám třetí dítě tohle je pro mně novinka.
A fakt vůbec nevím jak tu moč mám odebrat když nosí plíny.To mám čekat jestli náhodou nezačne čůrat??? :think:
prosím nevíte někdo jak na to??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
13.9.10 12:35

ve zdravotnických potřebách prodávají takové pytlíčky co se přilepí na přirození a tím se ta moč odchytí. :wink:

Jinak my moč nenosily, ale asi je to doktor od doktora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.9.10 12:38

aha,no tak já se zeptát v těch zdravotnických potřebách.
Díky moc.
Taky jsem to nikdy nepotřebovala,ale tenhle doktor si pořád něco vymýšlí a když se potřebuju zeptat na něco pro mně důležitého tak mi ani neodpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
13.9.10 12:38

To teda taky slysim prvne..jestli jeste nechodi na nocnik,mel ti dat dr,takovej ten sbernej pytlik,co se nalepi na genital,pak das normalne plinku a kontrolujes,kdy se dite vycura..u kluku to jde lip..

A co ji vysadit treba po vyspani,treba byste neco do nocniku chytli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.9.10 12:40

Ahoj,my jdeme na roční prohlídku ve středu,ale o moči nic neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
13.9.10 12:41

to je teda zvláštní dr.když ti ani nevysvětlí, jak máš moč „nachytat“…ty pytlíčky jsme už několikrát použili, u syna se nám to podařilo vždycky až na podruhé :roll: , a dcerky jsme to zatím nepotřebovala…ani si moc nedokážu představit, jak by jí to „tam“ drželo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.9.10 12:42
Eemii píše:
To teda taky slysim prvne..jestli jeste nechodi na nocnik,mel ti dat dr,takovej ten sbernej pytlik,co se nalepi na genital,pak das normalne plinku a kontrolujes,kdy se dite vycura..u kluku to jde lip..A co ji vysadit treba po vyspani,treba byste neco do nocniku chytli :nevim:

no zkusit to můžu,ale zatím nočník nesnáší nechce si ani sednout a strašně křičí takže pochybuju že bude čůrat.
Takže jak sleduju zase výmysl našeho pana doktora. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.9.10 12:43
vililik píše:
to je teda zvláštní dr.když ti ani nevysvětlí, jak máš moč „nachytat“…ty pytlíčky jsme už několikrát použili, u syna se nám to podařilo vždycky až na podruhé :roll: , a dcerky jsme to zatím nepotřebovala…ani si moc nedokážu představit, jak by jí to „tam“ drželo :nevim:

no právě asi mu zavolám jestli to myslí vážně.
Stejně zvažuju odejít k jinému lékaři,ale chtěla jsem alespoň aby měla ten rok tady u něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
13.9.10 12:46

Vaše doktorka vyžaduje moč až u tříleté prohlídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
13.9.10 12:47

Kdybys byla z Prahy, doporučila bych ti lékaře :potlesk: , jinak doporučuji se podívat na stránky ZnámýLekář.cz a podle bydliště si najít nejlépe hodnoceného lékaře, ze zkušeností maminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.9.10 12:54
vililik píše:
Kdybys byla z Prahy, doporučila bych ti lékaře :potlesk: , jinak doporučuji se podívat na stránky ZnámýLekář.cz a podle bydliště si najít nejlépe hodnoceného lékaře, ze zkušeností maminek :-)

Já jsem tam právě našla Mudr. Dimovou a moc si ji tam chválili je to na kladně tak teď čekám jestli nás vezme když jsme metal alianz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
13.9.10 13:03

a už jste se s ní bavili? Lepší je zajet osobně, si myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
13.9.10 13:07

Naše doktorka také chtěla moč, ale stačila jí fakt na dně. Dělala jsem to tak, že jsem prostě malého svlékla, a hlídala, než začal čůrat (na zem, samozřejmě :twisted: ) a přiskočila k němu a pár kapek zachytila. Trvalo mi to celé dopoledne a bylo to teda něco :zed:

Ty pytlíčky ze zdravotnických potřeb jsou dobrý nápad, u druhého dítka je určitě zkusím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.9.10 13:10
vililik píše:
a už jste se s ní bavili? Lepší je zajet osobně, si myslím :nevim:

Asi možná jo zkusím tam zajet a uvidím hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
13.9.10 13:11

Pamatuju si, jak mi naše dr. popisovala postup, jak tu moč správně do pytlíčku odebrat…omýt pindíka i předkožku(prvně jsme jí odebírali když malému nebyl ani rok…takže jsem se bála cokoliv natahovat, natož předkožku :oops: , díky tomu jsme to museli opak na několikrát…)no, doufám, že naší vědci vymyslí co nejdříve něco lépe funkčního, než jsou tyto pytlíčky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí