Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Asi to bude znít blbě,ale potřebuju radu.
Dnes jsme byli s malou na očkování a doktor mi řekl,že máme přijít na roční prohlídku a přinést moč.
Ač mám třetí dítě tohle je pro mně novinka.
A fakt vůbec nevím jak tu moč mám odebrat když nosí plíny.To mám čekat jestli náhodou nezačne čůrat??? ![]()
prosím nevíte někdo jak na to??? ![]()
ve zdravotnických potřebách prodávají takové pytlíčky co se přilepí na přirození a tím se ta moč odchytí. ![]()
Jinak my moč nenosily, ale asi je to doktor od doktora ![]()
aha,no tak já se zeptát v těch zdravotnických potřebách.
Díky moc.
Taky jsem to nikdy nepotřebovala,ale tenhle doktor si pořád něco vymýšlí a když se potřebuju zeptat na něco pro mně důležitého tak mi ani neodpoví.
To teda taky slysim prvne..jestli jeste nechodi na nocnik,mel ti dat dr,takovej ten sbernej pytlik,co se nalepi na genital,pak das normalne plinku a kontrolujes,kdy se dite vycura..u kluku to jde lip..
A co ji vysadit treba po vyspani,treba byste neco do nocniku chytli ![]()
Ahoj,my jdeme na roční prohlídku ve středu,ale o moči nic neříkala.
to je teda zvláštní dr.když ti ani nevysvětlí, jak máš moč „nachytat“…ty pytlíčky jsme už několikrát použili, u syna se nám to podařilo vždycky až na podruhé
, a dcerky jsme to zatím nepotřebovala…ani si moc nedokážu představit, jak by jí to „tam“ drželo ![]()
Eemii píše:
To teda taky slysim prvne..jestli jeste nechodi na nocnik,mel ti dat dr,takovej ten sbernej pytlik,co se nalepi na genital,pak das normalne plinku a kontrolujes,kdy se dite vycura..u kluku to jde lip..A co ji vysadit treba po vyspani,treba byste neco do nocniku chytli
no zkusit to můžu,ale zatím nočník nesnáší nechce si ani sednout a strašně křičí takže pochybuju že bude čůrat.
Takže jak sleduju zase výmysl našeho pana doktora. ![]()
vililik píše:
to je teda zvláštní dr.když ti ani nevysvětlí, jak máš moč „nachytat“…ty pytlíčky jsme už několikrát použili, u syna se nám to podařilo vždycky až na podruhé, a dcerky jsme to zatím nepotřebovala…ani si moc nedokážu představit, jak by jí to „tam“ drželo
no právě asi mu zavolám jestli to myslí vážně.
Stejně zvažuju odejít k jinému lékaři,ale chtěla jsem alespoň aby měla ten rok tady u něj.
Kdybys byla z Prahy, doporučila bych ti lékaře
, jinak doporučuji se podívat na stránky ZnámýLekář.cz a podle bydliště si najít nejlépe hodnoceného lékaře, ze zkušeností maminek ![]()
vililik píše:
Kdybys byla z Prahy, doporučila bych ti lékaře, jinak doporučuji se podívat na stránky ZnámýLekář.cz a podle bydliště si najít nejlépe hodnoceného lékaře, ze zkušeností maminek
Já jsem tam právě našla Mudr. Dimovou a moc si ji tam chválili je to na kladně tak teď čekám jestli nás vezme když jsme metal alianz ![]()
Naše doktorka také chtěla moč, ale stačila jí fakt na dně. Dělala jsem to tak, že jsem prostě malého svlékla, a hlídala, než začal čůrat (na zem, samozřejmě
) a přiskočila k němu a pár kapek zachytila. Trvalo mi to celé dopoledne a bylo to teda něco ![]()
Ty pytlíčky ze zdravotnických potřeb jsou dobrý nápad, u druhého dítka je určitě zkusím ![]()
vililik píše:
a už jste se s ní bavili? Lepší je zajet osobně, si myslím
Asi možná jo zkusím tam zajet a uvidím hned.
Pamatuju si, jak mi naše dr. popisovala postup, jak tu moč správně do pytlíčku odebrat…omýt pindíka i předkožku(prvně jsme jí odebírali když malému nebyl ani rok…takže jsem se bála cokoliv natahovat, natož předkožku
, díky tomu jsme to museli opak na několikrát…)no, doufám, že naší vědci vymyslí co nejdříve něco lépe funkčního, než jsou tyto pytlíčky ![]()