Koliky a zácpa u 6 týdeního dítěte

4780
12.9.10 12:21

Prosím o radu

Prosím o radu, jestli máte někdo stejné zkušenosti. Malý má 6 týdnů. První měsíc byl částečně kojený a dokrmovaný UM Hami 1. Po 3 týdnech přišly koliky a zácpa.Dváme SAB a ještě probiotika a prdíky celkem zvládáme, ale zácpu má pořád. MUDr. nám poradila změnit mléko. Zkoušeli jsme ještě Nutrilon a výsledek stejný.Koupila jsem Bebu Sensitive a po ní opravdu hodně blinká. Nevím jaké mléko mám ještě zkusit. Poradíte někdo? Do poradny jdeme až ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
12.9.10 12:36

Tak ještě můžeš zkusit Sunar a uvidíš co to udělá…a nemůže být alergický na UM? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.9.10 12:57
Anabellka píše:
Prosím o radu, jestli máte někdo stejné zkušenosti. Malý má 6 týdnů. První měsíc byl částečně kojený a dokrmovaný UM Hami 1. Po 3 týdnech přišly koliky a zácpa.Dváme SAB a ještě probiotika a prdíky celkem zvládáme, ale zácpu má pořád. MUDr. nám poradila změnit mléko. Zkoušeli jsme ještě Nutrilon a výsledek stejný.Koupila jsem Bebu Sensitive a po ní opravdu hodně blinká. Nevím jaké mléko mám ještě zkusit. Poradíte někdo? Do poradny jdeme až ve středu.

moje mala mela zacpu zase ze sunaru,tak fakt nevim :think: my jsme pak meli BEBU a ta byla v pohode..normalne si zavolej k mudr. od toho tam sedi aby ti poradila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
12.9.10 12:59

To nevím. My alergici nejsme, tak mě to ani nenapadlo. Když jsem dávala Hami i Nutrilon, tak všechno v pohodě, moc mu to chutnalo a neblinkal, až na tu příšernou zácpu. Po té Bebě se zase vykaká sám, ale strašně po tom mlíku blinká. I třeba půl dávky. Zkusím teda ještě ten Sunar. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.9.10 13:33

jde o to co považuješ za zácpu…mimčo nemusí mít stolici i 10 dní - prostě vstřebá všechno beze zbytku…hlavní je, aby mělo alespoň 6 počůraných plen denně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.9.10 14:53

mám pocit,že těch 10dní platí na kojený děti .Jinak ,když mu ta BeBA vyhovuje zůstante u ní akorát vyber jinej typ.a na zácpu zkus rektální rourku -není návyková .Oni bohužel na to chlapečci hodně trpí ,tak se drž. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
12.9.10 15:17

My jsme také částečně na um a na zácpu iprdíky používáme také rourku. Každý večer zkus masáž bříška a pak mu dej do zadečku rourku, chvíli sní kvedlej, otáčej a po chvíli uvidíš jak to krásně jde. Také je dobrý i fenyklový čajíček.

• Citovat
  • Upravit
24837
12.9.10 15:24

Ahoj, já bych ještě zkusila Nutrilon Comfort, ten je super, děti po něm zvládaly i prdíky bez problémů, prostě paráda :wink: A jinak byla SImča blinkací miminko cca do 3. měsíců :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
13.9.10 12:01

Ahoj,
segra měla stejný problém začala sunarem a neuvěřitelné koliky a bolení a zacpy podvakrát byly v nemocnici zda nemá zauzlené střeva a nakonec ji pomohl nutrilon comfort a štávy ze švestek 50ml ale nevím zda je mohou i malé mimi Jiříkovi jsou 3měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
14.9.10 10:55

Ahojky, tak my máme stejný problém. Malý má 4 týdny je na UM a má strašnou zácpu, celý den chudák tlačí a tlačí až už je hysterický tak použiju rourku, vykaká se ale kadí tvrdé bobky jak kralik, tak u toho pěkně trpí. Už sme vyzkoušely nutrilon a hipp a mudra nam doporučila vyzkoušet ještě sunar. Moc se mě do toho sunaru ale nechce. Jinak prdíky nás vůbec netrapí, prdí o stošest. Tak už nevím co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí