Mimi chrapti a ztraci hlas

960
12.9.10 10:57

Mimi chrapti a ztraci hlas

Ahoj, muzu Vas pozadat o radu? Moje dceruska (11 tydnu) zacala vcera pri placi jakoby chraptet, zni to jako kdyz dospely ztraci hlas nebo mutuje. Muze byt nachlazena? Teplotu nema a ani nevypada ze by ji neco trapilo. A ani nevim kde by k tomu prisla Tri dny pred tim tady u nas porad prselo a tak jsme ven ani nesly, tak kde by se mohla nachladit. Mam jit zitra k doktorce? Abych tam nesla s prkotinou. Moc dik za vase rady a zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
356
12.9.10 12:34

Syn mi taky chraptěl, neměl horečku ani nebyl nachlazený. Tak jsem zkusila dodržovat hlasovou hygienu, jak radila doktorka mě, když jsem přišla o hlas. Prostě nemluvit, nebo spíš nenechat dítko brečet. Asi 3 dny jsme nešli ven a bylo to OK. A jestli máš velké obavy tak zkus ráno zavolat dr. :-) . Ať máš jistotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.9.10 12:56

.. :-) ahoj, můj prcek (7 týd.) je už 3dny také nemocný a začalo nám to také tím chrapkáním :-( ! Taky jsem myslela, že mu nic není, horečku jsme neměli a ani nijak zvlášt neplakal jako by ho něco trápilo :nevim: , ale k doktorce jsem v pátek, což byl hned první den, raději zašla a ta mu málem nasadila antibiotika 8-o !!!Ale protože je ještě maličký zkusila první napsat jen Fenistil kapky a Nasivin do nosíku! Zdá se, že už je to lepší, ale zítra musíme na kontrolu, kde mu zase budou brát krev, kterou měl v pátek tedy hodně špatnou :cry: ! Takže za mě, raději si k té doktorce zítra rovnou zajdi at nic nepodceníš :palec: !!!!U takto maličkých drobečků nikdy nevíš :think: !!! A jestli to nic nebude, o to líp :dance: !!!! Doktorka je tady snad pro nás, né? Tak žádné otravování, ale její práce!!!! Tak šup šup za ní at nezleniví!!!! Přeji hodně zdraví a at tam tedy jdete zbytečně :palec: !!!!! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.9.10 13:07
vevci píše:
Ahoj, muzu Vas pozadat o radu? Moje dceruska (11 tydnu) zacala vcera pri placi jakoby chraptet, zni to jako kdyz dospely ztraci hlas nebo mutuje. Muze byt nachlazena? Teplotu nema a ani nevypada ze by ji neco trapilo. A ani nevim kde by k tomu prisla Tri dny pred tim tady u nas porad prselo a tak jsme ven ani nesly, tak kde by se mohla nachladit. Mam jit zitra k doktorce? Abych tam nesla s prkotinou. Moc dik za vase rady a zkusenosti.

Malá měla to samé a doktor mi řekl že je to zánět hlasivek a ten může chytit i ve vzdichu.nám na to dal fenistil kvůli otoku že ten ho zlepší.Ale myslím že na to je malá. Takže bych zašla k doktorce a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.8.14 22:30

Ahoj, moje osmitýdenní dcerka mi začala po koupání večer chraptět, k večeru dost plakala, to je fakt. Máte někdo zkušenost? Nemůže moc plakat ani, chudinka :(. Teplotu ani rýmu nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.8.14 23:23

Zdravím, malý několikrát chraptěl když moc plakal. Prostě řval tak hystericky, že si vyřval hlásek :) Do druhého dne to bylo vždy ok. Ne že bych ho nechávala plakat, ale řval třeba venku, když ho měla babička na procházce a přijet zachraptěný, protože ječel jak siréna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.14 23:34

Laryngitida?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
28.8.14 07:49

@Mathea Je fakt, že malá plakala poslední 2 dny více, bolelo ji bříško. I předvčerem večer se mi malinko zdála zachraptělá, ale ono u mimina to člověk moc nepozná, když nepláče :). Dneska mi přijde v podstatě normální, kdybych hodně nenaslouchala, asi by mi její projev přišel normální. Tak asi fakt z pláče :nevim:.
@Penelope1 Jako taky mě to napadlo, měla ji starší ve dvou letech a začala taky chrapotem. Do půlnoci jsem u ní vyšokovaně seděla, ale naštěstí dýchala čistě a nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí