Noční časté buzení

4092
11.9.10 12:27

Noční časté buzení

ahojky můj chlapeček, který je plně kojený se ve svém 4,5 měsíci začal v noci budit prakticky co hodinu a půl. Zezačátku spal dobře, ale postupně je to čím dál horší. Máte někdo podobnou zkušenost? Pomohlo by např zkusit mu dát na noc kaši? Máte nějákou značku co můžete doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65330
11.9.10 12:32

Tak u nás kaše nepomohla…
Mates byl plně kojený do 6ti a půl měsíce…
asi v 7mi a půl dostal poprvé kaši a celou noc se kroutil---byla na něj těžká,tak jsem s ní na měsíc přestala…
Kojila jsem do 10 měsíců a ještě v 8 papkal 3krát za noc.
A to kolem 3-4 měsíců už spával celou noc..
takže se to vlastně taky zhoršovalo…ale pak to zase přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
11.9.10 12:33

ahojky,náš 3-měsíční se taky budí hodně často,ale mám podezření že ne vždy je to hlady ale prostě ho trápí prdy a když už je vzhůru tak to prso vyžaduje na uklidnění a znovu usnutí. Myslíš že se ti určitě budí hlady? Já teda zatím jen plně kojím a o příkrmu vůbec neuvažuju. Budí se cca po 3-4hodinách poprvé a pak většinou po 2-3 a k ránu už i po 1,5-2hod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
11.9.10 12:45

Evickita: Jo tak to máme přesně stejnou frekvenci buzení :-) Nejsem si jistá jestli je to jenom hlady ze začátku noci jí hodně a pak už vždycky jenom trošku. Ta kaše mně napadla, protože mně zatím nenapadlo nic jiného aby spal dýl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.9.10 13:50

Holky asi Vás nepotěším, ale je to úplně normální. Prostě to budete muset přežít minimálně do příkrmů. Jsou na tom někteří ještě hůř, jedna kamarádka chudák vstává každou hodinu v noci ke čtyřměsíčnímu mimču…u té už to teda normální moc není, už to řeší i s doktorem. Já k prvnímu vstávala co 3 hodiny. Te´d u Zuzky je to tak jak píšete, první spaní tak 4 někdy 5 hodin a pak už po 2 a někdy i 1,5 hodině :zed: Hlady to rozhodně není. Někdy to jsou prdi a taky je to podle mě tím že v tomhle věku děcka v noci vstřebávají všechny vjemy co za den zažili a mají neklidný spaní. Tak vydržat prťky vydržat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
11.9.10 14:19

Díky za rady :-) Tušila jsem že se to bude asi muset nějak přežít kaše teda nechám na později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
11.9.10 17:15

Mě ani nevadí to buzení a kojení jako fakt že pak k ránu už hůř usíná a někdy si chce vyloženě od 4 do 5 povídat a to jsem fakt zralá na chocholouška :zed: jsem zvědavá jak se to bude měnit až začnepe v půl roce s příkrmama,do té doby bych chtěla jen kojit…snad se pak příkrmem zasytí a bude spát déle… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.9.10 17:24

Holky u nás se to teď začalo také stupňovat, vstáváme čím dál častěji, ale příkrmy začnu až po půl roce, no ono také než je začne jíst :roll: , ale kaši zatím také vynechám, i když je to na budku.

Na to ranní povídání nám pomohlo stáhnout předokenní rolety, sice spí už jako na vodě, ale posunul to žbrblání až na sedmou, to prosvítá světlo větracími dirkami 8-o Neuvěřitelné jak jsou ty děti „chytré“, už ví, že má začít intenzivně hučet a mamča jde a roletu vytáhne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
11.9.10 20:11

Ahojte, připojuji se do klubu nespacích prcků a ospalých matek:)a přitom Eli spala do toho 4. měsíce už jen s jedním vzbuzením k ránu. Poslední měsíc se to stupňuje, kroutí se, když se vyprdí, zase usne…první probuzení po třech hodinách a další po 1,5-1 h. už jsem z toho taky dost zoufalá. Zkusila jsem dát kaši nutrilon udělanou v MM, ale kroutila se ještě víc a spala ještě míň. Uf…docela mě ale uklidňuje, že to je asi normální, bála jsem se, jestli bobíška něco netrápí, když tak najednou nespí…a jakoukoli radu taky mooooc uvítám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.2.11 10:11

Ahoj holky mam pul rocniho chlapecka jen plne kojeny a často se v noci budi. spi maximalne 3 hodky v kuse a pak uz treba jen 2 hodky a chce jist, uz jsem z toho docela hotova. myslite, ze se to srovna pokud zacneme prikrmovat pred den? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
24.2.11 10:19

Ahoj,tak u nas se to teda prikrmama vubec nezlepsilo,ani kase na noc nezabrala.Dokud jsem to nocni kojeni v 10ti mesicich neukoncila,budil se stale co dve hodky,a ke konci uz co hodinu,proto jsem to ukoncila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.2.11 10:19

Ahoj, tak u nás dost pomohla kaše na noc a od té doby co dáváme zeleninku k obědu spinká v noci neuvěřitelných 11 hodin :mrgreen: Dřív se taky budila celkem často, tak uvidíš, třeba tě čeká překvápko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.2.11 10:33

je kez by to pomohlo, no uvidime asi uz zkusime s prikrmama zacit. to nocni buzeni je des a pak jeste uz je vzhuru v pul sedmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
24.2.11 10:38

urcite to zkusit muzes,pul roku uz mu je,tak bych se tech prikrmu nebala :)
Tak preju aby se to zlepsilo!
Jinak mi vstavame taky o pul sedmy a to kazdy den,on je jak hodinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
24.2.11 10:39

Ahoj, tak naše malá má 7 měsíců, na obídek mívá zeleninku, a protože se mi od 4. měsíce v noci každé 2 hodiny budila a chtěla kojit, dávám ji teď asi týden na radu dr. kaši. Momentálně vstává v noci 2× na kojení (kolem 12 a kolem 4). Když chce nakrmit dřív jak za 3 hodiny, tak se snažím ji uklidnit jiným způsobem než prsem. Někdy to pomůže, někdy ne. Takže u nás se to zavedením příkrmů zlepšilo. A kaši máme zatím vyzkoušenou jednu, rýžovou hami. Přeji hodně úspěchů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí