Kdy začne miminko odmítat dudlík?

7257
10.9.10 19:25

dudlík

maminky,kdy vám začalo miminko odmítat dudlík? Nám bude za týden 6m a jen když ho vidí tak mu je špatně :). Je mi to trošku líto protože s nim hezky usínal. Ale aspoň nebudu mít problém s odnaučovánim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
10.9.10 19:28

Coo?? tak to je snad první dítě kterýmu se to stalo :think: :mrgreen: Bud ráda, víš co to je pak za boje když odnaučuješ??

• Citovat
  • Upravit
15674
10.9.10 19:31

Tak my to měli podobné. Ale bylo to jen přechodné. Uvažovala jsem, jestli toho nevyužít, ale pár nocí, kdy se po přenesení do postýlky (po kojení v posteli) probudila, rozhodlo - s dudlíčkem se dá oblafnout a spí dál :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.9.10 19:32

A co se týká odnaučování, tak si myslím, že když to zvládla naše Anežka (neznám většího závisláka), tak to snad musí zvládnout každé dítě :lol: . Ale zrovna včera jsem viděla holčičku na golfkách, vypadala tak minimálně na 4 roky a spala s dudlíkem v puse :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
10.9.10 19:36
Michaelakkk píše:
Coo?? tak to je snad první dítě kterýmu se to stalo :think: :mrgreen: Bud ráda, víš co to je pak za boje když odnaučuješ??

Taky zírám. cože?? tak to fakt neznám a řekla bych,ž e většina maminek taky ne. Já byla šťastná, když jsme se ho u Kity zbavili ve 2,5 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
10.9.10 19:43

Starší ho sám od sebe odmítl v 10 měsících, od té doby už ho nikdy nechtěl :-D Ani když viděl dudlat jiné dítě. Mladší neměla vůbec :-D

Motiko, chápu Tě :kytka: Jsem kupovala kvalitní dudlíky zn. MaM, jsem se těšila, že se dostaneme na velikost 3, kupovala jsem je v akci, moc se mi líbily a nevyužili jsme je. Ale taky jsem si říkala, že jsem neměla problémy s odnaučováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.9.10 19:50

Prvni mi vyflusnul dudlik v 11ti mesicich a uz si ho nevzal. V dobe, kdy rostly zuby :roll:
Druha ho mela jeste po 2. roce, zapomnela na nej az v navalu nadseni z prestehovani do velky postele do pokojiku k brachovi :)
A treti ho vyflusnul nekdy v 8mi mesicich. Zuby jeste nerostly, ale usinal s nim skvele, od ty doby ma na usinani mne :lol:

Takze muzu rict, ze neni vyhra ani jedno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.9.10 19:58

Mé dítě dudlík odmítlo hned poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.9.10 20:00

Moje miminko ho jeste ted dudla na noc :lol: :lol: Jelikoz jsme zrovna v zaprahu nocnik a mladsi bracha, tak to neresim 8-)
A malej ho treba nechce vubec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.9.10 20:00
pomeranca píše:

No to se stava, ale to jsem netrpela :mrgreen: I s dudlikem byli vecne prilepeny k prsu, bez nej by to byla uplna tragedie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
10.9.10 20:04

Odmítá od narození :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.9.10 20:21
pomeranca píše:

Přidávám se, mám tři děti a všechny bezdudlíkové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.9.10 20:43

teda, tak doufám že to přechodný neni. Podle vašich reakci můžu bejt ráda,že? No a dneska bez něj docela hezky usnul, prostě jsem ho učajovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
10.9.10 21:51

8-o 8-o Kačenka mi bez něj taky dneska usnula . Sice v postýlce asi hodinu rajtovala :D výskala, kecala a usnula bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
10.9.10 23:30

Ahoj,

náš mladej odmítnul dudlík na přelomu 9. a 10. měsíce, od té doby dudu neeee :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí