Kdy začne miminko odmítat dudlík?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
11.9.10 13:11

Náš syn ho začal odmítat v osmi měsících. Moc se mi to teda nehodilo, ale je dobře, že se ho zbavil sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.9.10 13:12

Můj syn na začátku sedmého měsíce… Nejdřív ho chtěl asi týden jen na noc a pak vůbec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
11.9.10 13:14

Můj ho odmítl přesně ve dvou měsících. Předtím bez něho nedal ani ránu a pak ho ze dne na den už nechtěl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
11.9.10 13:18

Tak muj syn dostal dudlik asi v 6ti tydnech,do te doby jsem byla chodici zivy dudlik ja :-? asi do 5ti mesicu si hu nuemel prisat,vyzkouseli jsme vsechno,ale proste neumel…potom nastal zlom a naucil se ho dudlat.Od te doby dudla a dudla,ale jen na spani takze vecer a ted po obede,jinak by asi neusnul,kdyz se probudi,dam dudu a spi dal…
je nam 18mesicu nejak to neresim,jestli ho ma a nebo nema…kdyz mu to dela dobre,proc ne???Jednou se to odnauci,bud sam a nebo s trouchou nasili,ale ted neresim :)

• Citovat
  • Upravit
nicollina
30.4.12 02:14

tak me ho bral od 6 tydnu jen kdyz mel silenej zachvat breku nebo kdyz se nahle probudil venku treba v obchode a kdyz mu byly 2 mesice a pul z niceho nic ho uz proste nechce hned ho vyplivne takz ho vubec nepouzivam, usina jinak ani ho nepotrebuje :)

• Citovat
  • Upravit
369
30.4.12 09:41

My jsme taky bezdudlíkový, nechce ho- vyčítavé pohledy, ze nic neteče, dávení, vyplivování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
30.4.12 12:51

Syn se odstavil od kojení i od dudlíku v 11ti měsících. Dcera ho měla vlastně jen občas na noc asi půl roku.

• Citovat
  • Upravit
9
17.3.18 02:00

To já jako šťastný tatínek se už dopředu bojím odnaučovaní na dudlík…ale některé maminky mi tu dávají naději, že by ho sama mohla odmitnout :lol: zřejmě se obavam předčasně :D zatim jí jsou 3 dny…ale bojim se, aby si furt necumlala prsty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí