Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Náš syn ho začal odmítat v osmi měsících. Moc se mi to teda nehodilo, ale je dobře, že se ho zbavil sám.
Můj syn na začátku sedmého měsíce… Nejdřív ho chtěl asi týden jen na noc a pak vůbec ![]()
Můj ho odmítl přesně ve dvou měsících. Předtím bez něho nedal ani ránu a pak ho ze dne na den už nechtěl ![]()
Tak muj syn dostal dudlik asi v 6ti tydnech,do te doby jsem byla chodici zivy dudlik ja
asi do 5ti mesicu si hu nuemel prisat,vyzkouseli jsme vsechno,ale proste neumel…potom nastal zlom a naucil se ho dudlat.Od te doby dudla a dudla,ale jen na spani takze vecer a ted po obede,jinak by asi neusnul,kdyz se probudi,dam dudu a spi dal…
je nam 18mesicu nejak to neresim,jestli ho ma a nebo nema…kdyz mu to dela dobre,proc ne???Jednou se to odnauci,bud sam a nebo s trouchou nasili,ale ted neresim ![]()
tak me ho bral od 6 tydnu jen kdyz mel silenej zachvat breku nebo kdyz se nahle probudil venku treba v obchode a kdyz mu byly 2 mesice a pul z niceho nic ho uz proste nechce hned ho vyplivne takz ho vubec nepouzivam, usina jinak ani ho nepotrebuje ![]()
My jsme taky bezdudlíkový, nechce ho- vyčítavé pohledy, ze nic neteče, dávení, vyplivování ![]()
Syn se odstavil od kojení i od dudlíku v 11ti měsících. Dcera ho měla vlastně jen občas na noc asi půl roku.
To já jako šťastný tatínek se už dopředu bojím odnaučovaní na dudlík…ale některé maminky mi tu dávají naději, že by ho sama mohla odmitnout
zřejmě se obavam předčasně
zatim jí jsou 3 dny…ale bojim se, aby si furt necumlala prsty ![]()