Baby calm

3853
10.9.10 12:34

Baby calm

Ahoj holky jak často jste dávali kapičky na prdíky Baby calm malému je 5 měsíců. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
10.9.10 12:39

Ahoj,kdyz prcka trapili prdiky,davala jsem vetsinou pred kazdym kojenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.9.10 12:40

s kazdym jidlem a to od 14 dni, dostavali je uz na JIPce
kolika byla fakt radosst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
10.9.10 12:49

Před každým jídlem, a když bylo fakt hrozně tak i mezi jídlem..... u dcera do 4 měsíců u syna zatím už 3 měsíce a co bude dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.9.10 13:27

Ahoj,taky před každým jídlem a někdy jsme mu kápli i pár kapiček do pusinky,nebo lehce na dudlíček navíc. Dávali jsme je asi do půl roku a teď už nám je 8 měsíců a je to bez problému. Ze začátku jsme je kombinovali i s Sab Simplex a myslím,že jsme kolikou docela dobře prošli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.9.10 14:20

Taky před každým jídlem, když začal noční virvál skrz prdíky, tak další dávku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.9.10 19:55

Kapky jsme dávali před každým jídlem a když bylo potřeba tak i mezi jídlem. Jsou přírodní tak by to nemělo vadit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
11.9.10 20:47

Pořád :-). Vzhledem k tomu, že píšou s každým jídlem i častěji, tak když byly prdíky nejhorší, tak opravdu s každým kojením a občas i mezi, když trápily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.7.12 09:13

Holky chtěla jsem se zeptat..dívala jsem se na složení tech kapek a je tam feniklový olej ( nevím jaký poměr )..ale když jsem dávala malému feniklový čaj, tak se mi po něm osypal..myslíte že mužu ty kapečky koupit, nebo tam je toho oleje tak málo, že by se mu nemuselo nic stát.. :think:

• Citovat
  • Upravit
328
12.3.14 00:01

Ahoj. Dnes jsem koupila baby calm. Mala ma 6 tydnu. A aktivni tatinek ji dal do flasky s mlikem 10 kapicek, ale nenaredenych kapek. Muze se male neco stat?? Uz jsem je samozrejme naredila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.3.14 00:01

Ahoj. Dnes jsem koupila baby calm. Mala ma 6 tydnu. A aktivni tatinek ji dal do flasky s mlikem 10 kapicek, ale nenaredenych kapek. Muze se male neco stat?? Uz jsem je samozrejme naredila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.3.14 00:04

No tak muze mit alergickou reakci na anyzovy olej… muj dr baby calm nedoporucoval… prave kvuli anyzovemu oleji, ze je to casty alergen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.3.14 06:42

Ahojky, malemu jsem davala od mala kapky Espumizan pred kazdym jidlem, prdiky dobre a netrapi ho kolika. Pred tydnem jsem v dobre vire koupila Baby calm, proto ze jsou prirodni a maminky si vychvalovali. Ale bohuzel mel takove boleni a zacpu, ze jsem se mlatila do hlavy :zed: Najela jsem zas na espumizan a dobre. Ale kazdemu mimcu sedne neco jineho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.3.14 07:00

@maminkas
tak tim, ze je dal do flasky, tak je naredil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
12.3.14 07:07

Jako tady @Katka.U pouzivame Espumisan a nemuzu si jej vynachvalit. S Babycalm zkusenosti nemam, ale pokud s nim treba nebudes spokojena, zkusila bych zmineny Espumisan :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí