Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky jak často jste dávali kapičky na prdíky Baby calm malému je 5 měsíců. Děkuju
Ahoj,kdyz prcka trapili prdiky,davala jsem vetsinou pred kazdym kojenim.
s kazdym jidlem a to od 14 dni, dostavali je uz na JIPce
kolika byla fakt radosst
Před každým jídlem, a když bylo fakt hrozně tak i mezi jídlem..... u dcera do 4 měsíců u syna zatím už 3 měsíce a co bude dál?
Ahoj,taky před každým jídlem a někdy jsme mu kápli i pár kapiček do pusinky,nebo lehce na dudlíček navíc. Dávali jsme je asi do půl roku a teď už nám je 8 měsíců a je to bez problému. Ze začátku jsme je kombinovali i s Sab Simplex a myslím,že jsme kolikou docela dobře prošli.
Taky před každým jídlem, když začal noční virvál skrz prdíky, tak další dávku ![]()
Kapky jsme dávali před každým jídlem a když bylo potřeba tak i mezi jídlem. Jsou přírodní tak by to nemělo vadit ![]()
Pořád
. Vzhledem k tomu, že píšou s každým jídlem i častěji, tak když byly prdíky nejhorší, tak opravdu s každým kojením a občas i mezi, když trápily
Holky chtěla jsem se zeptat..dívala jsem se na složení tech kapek a je tam feniklový olej ( nevím jaký poměr )..ale když jsem dávala malému feniklový čaj, tak se mi po něm osypal..myslíte že mužu ty kapečky koupit, nebo tam je toho oleje tak málo, že by se mu nemuselo nic stát.. ![]()
Ahoj. Dnes jsem koupila baby calm. Mala ma 6 tydnu. A aktivni tatinek ji dal do flasky s mlikem 10 kapicek, ale nenaredenych kapek. Muze se male neco stat?? Uz jsem je samozrejme naredila.
Ahoj. Dnes jsem koupila baby calm. Mala ma 6 tydnu. A aktivni tatinek ji dal do flasky s mlikem 10 kapicek, ale nenaredenych kapek. Muze se male neco stat?? Uz jsem je samozrejme naredila.
No tak muze mit alergickou reakci na anyzovy olej… muj dr baby calm nedoporucoval… prave kvuli anyzovemu oleji, ze je to casty alergen…
Ahojky, malemu jsem davala od mala kapky Espumizan pred kazdym jidlem, prdiky dobre a netrapi ho kolika. Pred tydnem jsem v dobre vire koupila Baby calm, proto ze jsou prirodni a maminky si vychvalovali. Ale bohuzel mel takove boleni a zacpu, ze jsem se mlatila do hlavy
Najela jsem zas na espumizan a dobre. Ale kazdemu mimcu sedne neco jineho. ![]()
Jako tady @Katka.U pouzivame Espumisan a nemuzu si jej vynachvalit. S Babycalm zkusenosti nemam, ale pokud s nim treba nebudes spokojena, zkusila bych zmineny Espumisan ![]()