Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Andeliiicek píše:
@Ali-Ali asi tam dali jen kapky, bez UM
tak ta moznost me popravde ani nenapadla. nejak si nedovedu predstavit 10kapek v lahvi…
nicmene si myslim, ze i kdyby to tak bylo, tak se dite maximalne posrajdi kvuli tem olejickum. u tech kapek neni zadne maximalni mnozstvi omezene, takze to by vadit nemelo, spis by ta koncetrace zamavala strevama, kdyby to byla fakt bez niceho.
@Ali-Ali uprimne si taky nedokazu predstavit tech 10 kapek v lahvi, ja davam 10 kapek na lzicku a i tak je toho malo
. S temi vedlejsimi ucinky bych to take nevidela tak cerne, jak jsi psala, max nadela do plinky neco navic ![]()
Holky, fakt to dal do lahve s um. Meli jsme predtim esmumisan, ale male moc nepomahal, tak jsme koupili prave baby calm. A i ten espumisan jsme davali do lahve-na radu mudr.
@maminkas píše:
Holky, fakt to dal do lahve s um. Meli jsme predtim esmumisan, ale male moc nepomahal, tak jsme koupili prave baby calm. A i ten espumisan jsme davali do lahve-na radu mudr.
tak to je ta lepsi verze, kdyz to bylo do UM. to mnozstvi fakt nevadi a kdyz to bylo s necim smichane, tak ani ta koncentrace. tam neni zadna „medicinska-chemicka“ latka jenom ty olejicky.
BabyCalm se muze davat i 10× za den, takze to ber tak, ze to dostala najednou no ![]()
Baby calm je přírodní a nebála bych se ho, maximálně muže prohnat, u nás zabíral asi jako jedinej, espumisam vubec a ještě měl po něm vyrážku ![]()
Kazdopadne celou noc mala probrecela. Jestli reakce na ten baby calm, to nevim, ale vzdy spala v noci krasne. Tak nevim, jestli ji to mam dnes davat-uz jsem to samozrejme naredila
nebo koupit jine kapicky.
@Andeliiicek ja prave od miminka pouzivam Espumisan a vse ok. Jen v domeni ze prckovi udelam dobre, vyzkousela jsem ten BabyCalm a okamzite letel do kose
Uz nikdy vic, ale kazdemu mimcu sedne neco jineho, jak nechci maminky odrazovat od vyzkouseni ![]()
U nás podobně, Nikči baby celm chutná a to je tak všem espumisan taky tak…koupila jsem infacol a díky němu se mi akorát má dvou a půl měsíční dcera naučila perfektně prskat a plivat…
dle zkušeností místo kapek cvičení - Vojtova metoda a laktobacílky… ![]()
Zdravím baby calm užíváme už týden ráno a večer máme 2 měsíční holčičku a strašně trpí na ptdíky. Baby calm mi zachránil život nechtěla spinkat večer pořád plakala. Někteří píšou že děti mají křeče nic takového se nám nestalo. Prdiky jdou hezky ven pěkně spinkame. Vše v pořádku
![]()
Holky baby calm pomůže miminku i se stolici? Mame ted espumisan, jsme na UM a prijde mi ze málo kadi a někdy mu musim pomoct teploměrem aby to hovínko ze sebe dostal. Poradíte prosím?