Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj
potřebuju poradit, kluci od 4 měs. spí celou noc, posledních 10 dni se ten vetsi budí kolem 4 az 5 hod a jeci, vetsinou jedine co zabere je mliko. Vecer dostavaji kasi, nevim co se pro mrnata zmenilo, ze se budi tak brzo. nemate s tim nekdo zkusenosti? jak zase prodlouzit hajaci limit??
Vzhledem k tomu ze se ti budi az tak pozde je to normalni.Mala touto dobou vyzadovala tez mleko a spala dal.
Oni uz jsou hladovy.Ale neboj odezni to zase.Mala me ted spi uz zase do tech 7-8 jak kdy
Mozna to dela ta kase.Fakt je ze mala dostala v 7kasi a v pul 9mi vypila flasu mleka bale ona ho vyzadovala a nesla spat dokud ho nedostala.
Vzhledem k věku dítěte bych to mohli být i možná zoubky
Má první dcera takto začala stávkovat se spaním..jen tak se probudila a žvatlala nebo pofnukávala..těsně před prořezáním se k přidali i horečky ale těžko soudit může to být víc věcí ![]()
takze je to rustem? manzel je z toho na prasky, spatne spi a kluci mu moc nepomahaji ![]()
Jizvi to bude tím zubem…u nás je to teď to samé
do toho se přidala rýma a pravidelně už týden řev od 2 do 4 ![]()
Já myslím, že je normální, že děti, které dobře spí, pár dní spí hůř. Pak se to zas upraví. A to se během jejich života opakuje.
Starší syn byl tragédie. V 18ti měsících za noc kojen 5×. Mladší spal od 5ti měsíců dobře. Ale sem tam se mu tu na týden, či déle zhoršilo. Ale pak se to zas upravilo. Chce to trpělivost.
Ale zaujalo mě - čekáte třetí? Tý brďo.
To Vás kluci asi trénujou. ![]()
No ja si to taky rikala, ze ale kdyz dostane mliko, tak do 10 min chrni… ale opruzuje fakt dost…
ahoj, nám kluci spí zhruba od dvou měsíců celou noc, ale výkyvy tam byly taky. Větší ten je bez problémů, stačilo dát dudla a pohoda, ale menší je občas tragédie. Většímu vylezlo už osm zubů a všechny byly bez problémů, menší má dva. Teď, když se menší vzbudí, tak stačí dát napít čaje a je klid. Ale někdy putuje k nám do postele a až tam pořádně zabere ![]()
No cekame treti , doufam, ze to bude zas kluk ![]()
my mame zatim nechutne vychovany a nerozmazleny deti, tak jsem na toho tretaka zvedava…
vrele doporucuju dvojcata, ted jsou u sebe v pokoji a desne se smejou
asi si zas davaji frantiky ![]()
Navrhovala bych aspon otestovat jestli jsou to zoubky ..za pokus to stojí!
Až se kluci vzbudí vem náký učinný gel a namaž to
…Pokud neusnou a nebo se minimálně nezklidní..zoubky to nejsou. Já jsem byla už tak bezmocná a nevyspaná že jsem šáhla po babydentu a za 5 minut maličká zase zabrala
![]()