Přestávají spát celou noc, 8m..

14046
9.9.10 15:32

Přestávají spát celou noc, 8m..

Ahoj
potřebuju poradit, kluci od 4 měs. spí celou noc, posledních 10 dni se ten vetsi budí kolem 4 az 5 hod a jeci, vetsinou jedine co zabere je mliko. Vecer dostavaji kasi, nevim co se pro mrnata zmenilo, ze se budi tak brzo. nemate s tim nekdo zkusenosti? jak zase prodlouzit hajaci limit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
9.9.10 15:34

Vzhledem k tomu ze se ti budi az tak pozde je to normalni.Mala touto dobou vyzadovala tez mleko a spala dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.10 15:35

No jenze oni normalne spinkali do 8 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 15:40

Oni uz jsou hladovy.Ale neboj odezni to zase.Mala me ted spi uz zase do tech 7-8 jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 15:42

Mozna to dela ta kase.Fakt je ze mala dostala v 7kasi a v pul 9mi vypila flasu mleka bale ona ho vyzadovala a nesla spat dokud ho nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 15:45

Vzhledem k věku dítěte bych to mohli být i možná zoubky :nevim: Má první dcera takto začala stávkovat se spaním..jen tak se probudila a žvatlala nebo pofnukávala..těsně před prořezáním se k přidali i horečky ale těžko soudit může to být víc věcí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.10 15:47

takze je to rustem? manzel je z toho na prasky, spatne spi a kluci mu moc nepomahaji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.10 15:48

jeden ma 4 zuby, druhemu zub leze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
9.9.10 15:54

Jizvi to bude tím zubem…u nás je to teď to samé :roll: do toho se přidala rýma a pravidelně už týden řev od 2 do 4 :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.9.10 15:56

Já myslím, že je normální, že děti, které dobře spí, pár dní spí hůř. Pak se to zas upraví. A to se během jejich života opakuje.
Starší syn byl tragédie. V 18ti měsících za noc kojen 5×. Mladší spal od 5ti měsíců dobře. Ale sem tam se mu tu na týden, či déle zhoršilo. Ale pak se to zas upravilo. Chce to trpělivost.

Ale zaujalo mě - čekáte třetí? Tý brďo. :mrgreen: To Vás kluci asi trénujou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.10 15:57

No ja si to taky rikala, ze ale kdyz dostane mliko, tak do 10 min chrni… ale opruzuje fakt dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
9.9.10 16:00

ahoj, nám kluci spí zhruba od dvou měsíců celou noc, ale výkyvy tam byly taky. Větší ten je bez problémů, stačilo dát dudla a pohoda, ale menší je občas tragédie. Většímu vylezlo už osm zubů a všechny byly bez problémů, menší má dva. Teď, když se menší vzbudí, tak stačí dát napít čaje a je klid. Ale někdy putuje k nám do postele a až tam pořádně zabere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.10 16:03

no doufam, ze vykyv brzo pomine 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.10 16:09

No cekame treti , doufam, ze to bude zas kluk :-D

my mame zatim nechutne vychovany a nerozmazleny deti, tak jsem na toho tretaka zvedava…
vrele doporucuju dvojcata, ted jsou u sebe v pokoji a desne se smejou :-P asi si zas davaji frantiky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 16:09

Navrhovala bych aspon otestovat jestli jsou to zoubky ..za pokus to stojí! :wink: Až se kluci vzbudí vem náký učinný gel a namaž to :)…Pokud neusnou a nebo se minimálně nezklidní..zoubky to nejsou. Já jsem byla už tak bezmocná a nevyspaná že jsem šáhla po babydentu a za 5 minut maličká zase zabrala :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí