"Hry" s kojencem

209
9.9.10 12:51

"Hry" s kojencem

Ahoj,
poraďte mi prosím, jak všelijak se můžu věnovat dvouměsíčnímu mimču. Jestli máte něco ozkoušeného, na co by Vám reagovaly.
Celý den, když nespí, se ji snažím zabavit, není to takový problém, ale ráda bych znala i Vaše zkušenosti.
Předem dík moc a přeju jen samé hodné děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
185
9.9.10 13:12

Ahoj,já zabavuji procházkou po bytě a ukazováním věcí s výkladem.Myslím,že se malá zabaví i pozorováním mě samotné např. u vaření :lol: a když je na hrací dece,tak občas blbnu s hračkami.Taťka jí třeba zpívá.Ale zároveň dost času ji nechávám, at si hraje sama, zkrátka ji vedu k samostatnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.9.10 13:23

U nás byla nejlepší hra na včelku: Bzzzzzzzzzzzzzz PICH! to se jí líbilo, vždycky se uplně řechtala.. asi měsíc jsme to mohli dělat pořád dokola :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.9.10 13:33

Ahoj,zabavit takhle malé mimi je dost složité:-)
My jsme mu koupili lehátko s hrazdičkou se zvířátky,a on se snažil do ní bušit…nebo kolotoč nad postýlkou by ho taky mohl zajímat.Malej ale dost vyžadoval,abych byla u něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
9.9.10 16:48

My teda ještě 2 měsíce nemáme, ale už nějakou dobu se chodíme dívat „na holčičku“ do zrcadla - to má úspěch a vždycky se usměje. No a pěkně dlouho už na sebe vyplazujeme jazyk ( :oops: ) - to aspoň vidím, že mě vnímá :wink:

• Citovat
  • Upravit
193
4.1.15 19:48

Ahoj, obnovuji diskuzi se stejným dotazem. Jak zabavíte dvou měsíční mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.1.15 19:52

@alahatl Maximálně hrazdičkou, nebo hrkáním nějakýma hračkama (ale i to jen hodně omezeně). Takhle malé mimčo nepotřebuje ještě „rozptýlení“ ve formě „hry“. Pokud je nespokojené, má to spíš co dočinění s tělesnými potřebami nebo potřebou kontaktu s rodičem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15183
4.1.15 19:59

@alahatl mojí holčičku v tomhle období bavil kolotoč, chvilku ležet pod hrazdičkou, chovat, povídat, chodit po bytě ukazovat různé věci. Miluje panenku Emilku od Lamaze, dostala ji ve dvou měsících a hned se na ni culila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.1.15 20:01

A ještě malého docela zaujalo, když jsem zpívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
4.1.15 20:02

V tomhle věku se s nimi ještě moc hrát nedá, hrazdička udělá všechnu práci :lol: v tomhle věku se to nejraději chová a cítí maminčino teplo a vůni. Ovšem taková masáž po vykoupání, to je moc pěkný rituál a přínos pro obě strany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
4.1.15 20:07

Ve dvou měsících jsem mu do zblbnutí něco ukazovala :mrgreen: Teď zpětně to posuzuju jako nejhorší období právě na to „zabavení se“ bylo to na palici :zed: Ve třech měsících už se mimčo směje, vezme chrastítko do ruky, začíná něco málo broukat… ale ty dva měsíce na nic, chrastit hračkou před obličejem, chodit po bytě, dát do hrazdičky, stejně ho to bavilo max. 10 minut. Takže ještě vydrž, pak už si vyhrajete líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
4.1.15 20:19

@Terdul no mělo kolikrát přišlo, že měl až ograsmickej pohled :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie