Bliinkání po kojení

8.9.10 11:48

bliinkání po kojení

ahojky.....tak dnes nám je 12dní…přes den budím na papkání po 2hod…as večer po 4hodinách…malá mi po každém kojení blínká.....někdy jí to jde až nosem…mám zvolit jiný režim kojení jinak budit?poradte… :think: prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
8.9.10 11:51

moje rada: nebuď po dvou hodinách. I když na syna nezabralo teda nic… přešlo to samo časem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 11:51
pomeranca píše:
moje rada: nebuď po dvou hodinách. I když na syna nezabralo teda nic… přešlo to samo časem :nevim:

a po kolika teda?????myslíš že je moc přejedená? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 11:52

někdy mám fakt strach aby se mi nezadusila… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
8.9.10 12:06

nás v porodnici nutili taky krmit po 2-3 hodinach a budit miminka, ale to jenom proto aby se nam nastartovala laktace.. pokud uz mlicko mas a nemas zadne problemy s kojenim mimi ti nabira tak to nech na nem, az bude mit hlad tak si zarve, klidne ho nech at si spi treba 4 hodinky.. kazdopadne to rekni MUDr ze ti blinka, nejspis to bude tim ze se prekrmuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 12:16

takže to nechám po 3hod…a uvidíme…ale nevím jak to mám počítat…někdy když nakojím tak je ještě malá hodinku vzhuru..... :roll: takže jí od té doby co usne nechat 3hod spát nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
8.9.10 12:20

kdyz kojis dejme tomu od 12 do 12:30 tak dalsi kojeni by melo byt v 15:30 bez ohledu na to jestli spinka nebo ne.. bere se to od ukonceni kojeni ty 3 hodinky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.9.10 12:21
pupííííček píše:
pomeranca píše:
moje rada: nebuď po dvou hodinách. I když na syna nezabralo teda nic… přešlo to samo časem :nevim:
a po kolika teda?????myslíš že je moc přejedená? :think:

sorry, to je tak když při odpovídání uspávám dítko :mrgreen: jo, řekla bych že po třech hodinách je ideál, ale jak řekla free, pokud už máš mlíko, už bych nějaké buzení neřešila. však až bude mít hlad, tak si zařve.
já měla třeba strach, že nebude dost přibírat, proto jsem si ho zašla zvážit k mudře a s překvapením zjistila, že ořibral přes půl kila za týden 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
8.9.10 12:25

toto je kdyztak odkaz na online poradnu ohledne kojeni… http://www.kojeni.net/poradna.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 12:27

děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 12:36

a nebo to je taky tím třeba ýže blinká že se fakt moc nají…protože jí ormálka kojím třeba těch 20min…pak mi u kozy usne a dám ji do postýlky,,tam začne řvát takže jí dám zase kozu to se uklidní ale už se ai přejídá…a pak tasedo postýlky,.,,,takhle to dělámdo té doby než usne uplně…ale budu muset jí to odnaučit…zjistila jsem že když jí nechám vyřvat tak usne…ale trhá mi to srdce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 12:38

něják nepoznám kdy má hlad a i když už prostě chce jen cucat kozu jako dudlíka…dudlíka obyč moc nechce…právě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 13:19

ale nejhorší je když vám řeknou at kojíte často že nebude tolik hltat…ale pak blinká z přejeddení…a někdo mi zase říká at kojím po 4hod…ale to malá hltá zase se dusí a blnká takže s as nevyberu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
8.9.10 13:19

pupicek: mam uplne stejnej problem jako ty, dneska nam je 19 dni, a taky jinak nez u kozy neusne, dudlika nechce a kolikrat rve ,kdyz poradne neusne. a taky mi dost blinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 13:58
lovelytelle píše:
pupicek: mam uplne stejnej problem jako ty, dneska nam je 19 dni, a taky jinak nez u kozy neusne, dudlika nechce a kolikrat rve ,kdyz poradne neusne. a taky mi dost blinka

tak co stím budem dělat?trápí mě to :-(kde děláme c :think: hybu?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí