Kočárek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
503
8.9.10 07:35

kočárek

Zdravím všechny těhulky a maminky. Chtěla bych Vás všechny moc poprosit o radu. V prosinci očekáváme narození našeho prvního miminka a sháníme kočárek. Představovala bych si nějaký hluboký a prostorný, ne tříkolku, ale klasický čtyřkolový, pokud možno, aby nebyl moc těžký, abych ho zvládla vynést do dopravních prostředků a za rozumnou cenu:-) Asi žádný takový není co? Holky prosím napiště mi, jestli už máte nějaký vybraný, nebo kdo už má nějaké zkušenosti s různými kočárky. Díky moc. Budu ráda za každou reakci.Jinak přeji všem krásný den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
8.9.10 07:48

Ahoj,ja jsem mela tento a naprosto me vyhovoval.Vahove je tak akorat,a jezdila jsem s nim i v terenu a bez problemu.V hlubokym jsme byli do 7mi mesicu a pote uz ve sportaku,ktery je dost prostorny :)
I ve snehu se s nim jezdi v pohode.
 http://www.kocarek.cz/…03-2243.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.9.10 08:16

Pajule: nevim nevim.Ale kamaradka co ho mela tak rikala tezka svine.A hodne rychle se ho zbavovala.Ted ma Hoco.
Jinak za me Patron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.9.10 08:17

já měla a ještě mám deltim sport,je perfektní,malý se v něm vyspal v pohodě i ve 2,5letech,…ale je těžší,…takže asi nic pro tebe…váží něco kolem 15kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
8.9.10 08:19

Vaha kocarku je neco kolem 12ti kilo,coz me teda zas tak hodne neprijde.Nosila jsem ho i sprckem do schodu a samozrejme,ze to neni lehky jak pirko,ale dalo se to.
No to je vec nazoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.9.10 08:25

Pjule.On 12kilo nema schvalne jsme ho vazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.9.10 08:42

Měla jsem x-lander s aretačníma předníma kolečkama, super, ale ve sněhu děs, jak to bylo čtyřstopé a né dvou, tak ve sněhu mi dal zabrat a letos ho bylo hodně. Takže na další bych si pořídila dvoustopé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
8.9.10 08:43

jojo,jsem se prehlidla,samotnej kocar ma 12+ korbicka.
No kazdopadne pro me tezkej nebyl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
8.9.10 08:59

já měla pro Klárku Inglesinu magnum: http://detskezbozi.com/…ke-2010.html

byla jsem maximálně spokojená a teď už je připravený pro druhého prcka. má velkou korbičku, se sportovní adaptací je to trošku horší - už se pak s těžším dítětem hůř tlačil a přešli jsme pak na golfky-sporťák (Hoco monterio). do MHD jsem ho teda smaa nevytáhla. ale ne kvůli hmotnosti, spíš kvůli špatné možnosti chycení. ale přes hlubokou korbu toto budeš mít se všemi kočárky. jinak Klárka v něm jezdila ještě v roce a čtvrt a krásně se v něm vyspala a je výborný jak do města tak i do terénu a bez problémů zvládá i sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla002
8.9.10 09:30

ahoj taky urcite doporucuji inglesinu magnum, maximalni spokojenost, v terenu super, i do velkeho snehu, velka korbicka, anicka byla dlouha a byla v ni pres rok, krasne houpe a je lehka. pavla

• Citovat
  • Upravit
1008
8.9.10 09:34

Taky jsme měli Magnuma a byl supr, přesně co hledáš, pak taky kámoška měla Roan Marita - je to hodně podobné, ale levnější, tak bych šla spíš do toho…Dělají i hezké vzory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
8.9.10 09:35

Kamarádky Roan Marita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.9.10 09:55

Ahoj Abeille, taky čekáme přírůstek v prosinci a řeším stejnou otázku. Původně jsem moc chtěla, aby měl pevnou hlubokou korbu, ne jenom vkládací tašku a aby měl otočná kolečka pro lepší manipulaci a přehazovací rukojeť. Takový kočárek, ale opravdu není. Takže jsem musela slevit ze svých požadavků a začala jsem preferovat(tím, že to bude na zimu), aby měl pevná kola a nakonec nemusí mít ani pevnou korbu(kdybys na tom trvala tak tahle varianta se jmenuje Firkon Ivone), ale na ten nejsou dobré recenze, no, já slevila i z té pevné korby, důležité je, aby měl přehazovací rukojeť, odmítám jezdit s plínkou jako clonítko před sluníčkem a asi to vyhraje Dorjan Cros country. Oba tyto modely se dají sehnat nové do 7tis, na aukru nebo mimibazaru je seženeš i kolem 2-3tis. Pomohla jsem Ti aspoň trošku? Možná bude úplně nejlepší zajít do kamennýho obchodu, tam si je ošahat, vybrat a na netu koupit :-) tak napiš, jak ses nakonec rozhodla 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.9.10 10:43

Ahoj, já mám kočárek Deltim Economik. Má velkou a prostornou korbu (délka je tam cca 80cm) a stál 5000,–. Extra se nasazuje hl.korba a extra sportovní.Žijeme na vesnici a ve sněhu nebyl problém. Do autobusu jsem ho sama nedostala, ale ani ne tak kvůli váze, ale s hlubokou korbou se špatně manipuluje. Jinak, pokud bych si kupovala kočárek teď, tak ne 3kombinaci, ale jenom hluboký a jak by prcek odrostl, tak golfky nebo sporťák. Jednoduší manipulace a také jsou podstatně lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
8.9.10 13:23

já mam concord fusion a jsem s nim moc spokojena, je lehkej a dobre se ovlada, jinak trojkombinace se da na netu sehnat za 15 tis, ma dost velkou korbu mimi ti z nej hned tak nevyroste http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí