Nastřelení náušniček

144
9.9.10 20:24

nastřelení náušniček

Maminky moc prosím nevíte některá,kde v Ústí nad Labem nebo v blízkém okolí nastřelují miminkům náušnice??? Píchání se mi příčí a všichni mě nutí aby malá měla náušnice :-( ale já jí je chci dát nastřelit je to prý mnohem šetrnější. Poraďte prosím už jsem bezradná. Díky moc Hanka :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
902
9.9.10 20:27

nevím, ale nedávala bych je malé, pokud tě všichni nutí. Naše malá je taky nemá a dostane je, až je bude sama chtít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
9.9.10 20:44

myslim, ze je tvoje vec, jestli mala nausnicky ma nebo nema.
V Usti nad Labem neporadim. Kdyz jsem byla s malou v CR, kdyz ji byl 15 mesicu, chtela jsem ji dat nausnicky nastrelit, kdyz se konecne i tatka smiril s tim, ze ma holcicku :lol: a povolil nausnicky, ptala jsem se na vsech mistech, kde jsem si pamatovala, ze nastreluji, ale vsude to zrusili, ze pry na provozovani nastrelovani udelali nove hygienicke normy, ktere zlatnictvi a studia nebyla schopna splnit. Takze bych musela patrat po dr. ktery nepicha, ale nastreluje. No pri navsteve Slovenska nam je nastrelili ve zlatnictvi, bylo to uplne v pohode, mama plakala par minut a na nausnice si hned zvykla. A je rada, ze je ma, rada se paradi a nausnicky k tomu patri, princezny je preci taky nosi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
9.9.10 20:50

Já bych s malým dítětem do Studia ani zlatnictví tedy nešla . Právě kvůli té hygieně. Pozeptala bych se dětské dr - bude to určitě vědět nebo na ORL.

A jak píšou holky, rozhodně bych se nenechala nutit okolím. Pokud to tak necítíš, tak jí je nedávej .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.9.10 21:36

A vaše MUDr to nedělá? Naše ano, byla jsem překvapená. Určitě se jí zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.9.10 22:18

Já byla ve zlatnictví tento týden u nás v Přerově, a nevidím sebemenší problém…je to razdva, malá brečela jen 10 vteřin a o ničem neví. Uši mažu Framycoinem, není problém, za dva dny jí je vyměním za zlaté..Píchání je asi delší pro dítě, píchnout tam a zpět jehlou a za čerstva jí tam vrazit naušnice, nastřelení je opravdu okamžik. Já počkala do půl roku po splnění očkování..U vás ve městě se pozeptej ve zlatnictvích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.9.10 22:59

ahoj, ja se taky chystam na nastreleni, jenze doktorka na ORL to dela az od 6mesice, no to uz jeden mesic vydrzim, zkousela jsem zajit do kosmetickeho studia ale kdyz jsem videla tu pistolku a nesterilni prostredi, tak me to odradilo, ze si ten mesic pockam na ORL!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
9.9.10 23:16

Jestli můžu říct za sebe, já bych se nutit nenechala, je to tvoje rozhodnutí. Ale pokud jde o nastřelení, není takový rozdíl ve srovnání s pícháním, je to taky hned. Shodou okolností máme ouška propíchnutá 2 dny, bylo to hned, malá plakala jen pár vteřin a za chvilku o tom ani nevěděla.Má to krásně píchnuté a od zkušeného lékaře na ORL. Nevím, jestli lékaři také nastřelují, ale já osobně bych to v žádném studiu nenechala dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.9.10 23:33

ahoj, ano ORL take nastreluji, prave tam jdeme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.9.10 08:19

Malá má skoro 3 a půl měsíce a naše dětská říkala, že můžem po očkování ve 3 měsících. Takže se chystáme(možná i dnes :-D ) U nás nastřelují i na gyndě, tak asi půjdu tam, ale jinak nevadilo by mi ani ve zlatnictví či v salónu, pač jsou na to přísná kritéria a kdyby to nesplňovali, tak si to nemůžou přece dovolit :think: Jinak být tebou, tak se rozhodnu podle sebe a ne podle okolí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
144
10.9.10 10:02

Ahojky maminky :-D moc děkuju za příspěvky. Jinak s těma náušničkama se to má tak, že já bych je malé (4 měsíce) chtěla taky dát, jenže jsem taková ta matka citlivka, která nesnáší když někdo byť sebeméně dělá bolest jejím dětem :cry: :cry: Všichni radí, že pokud náušnice tak dokud si to neuvědomuje a nebude se bát. Protože jestli bude hysterická jako její brácha, když jde k doktorovi a jen slyší třeba o braní krve začne brečet a to je mu už 7 let :-D, tak se obávám že náušnice pak jen tak brzo mít nebude. A zase si říkám, že se bude chtít parádit a všechny holčičky je mít budou a ona ne, že na mě bude naštvaná že jsem jí je nedala dokud z toho ještě neměla rozum :lol: Jinak já si myslím, že nějaký salón nebo zlatnictví bych tu objevila, ale tam nechci myslela jsem, že by to mohli dělat někde u dětské nebo na ORL ale nechce se mi obvolávat celý telefonní seznam a nikdo nic neví ani naše doktorka :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
10.9.10 16:40

Brouczku, jestli ti pomohou Teplice, tak náušničky nastřeluje Dr. Fabichová, zadej do seznamu nebo googlu, vyjede Ti kontakt a její stránky. Já jsem tam nebyla, ale chystám se objednat. Náušničky budeme dávat až nyní, malé je skoro rok a půl, čekali jsme, až si řekne :mrgreen: a řekla si tak, že ukázala na mé náušnice a udělala prosím,prosím :mrgreen: Každopádně u nastřelení se čeká, až bude ouško trochu větší, takže nic nemeškáš a co se bolesti týká, tak nastřelení je minimální, navíc tato lékařka používá lokální anestetikum. Propíchnout bych taky za žádnou cenu nedala, nevěřím, že bolest miminko necítí, cítí, ale neumí to pojmenovat, ale to sem nepatří.

• Citovat
  • Upravit
144
10.9.10 16:45

moc moc děkuju zachránila jsi mě :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.12.17 18:17

nastřelení náušniček v Teplicích

Já mám malou které je rok a tři měsíce a nemá zatím náušničky, její sestřičce byly asi dva měsíce a domluvila jsem se na dětském v Ústí a píchly ji dírky dokonce zadarmo, ale rodila jsem v Ústí, ale to bylo v roce 2007, teď s malou jsem tam nevolala, protože je to více než 10 let a malá se narodila v Teplicích, po porodu asi čtvrtý den jsem mohla malé nechat píchnout dírky v Teplicích, ale nebyla jsem aktivní tak se mě ani nikdo neptal, ale myslím, že to mělo stát 400,–. zajímalo by mě jestli Mudr. Fabichová dělá dírky její stránky bohužel nefungují a telefonní číslo neplatné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.5.19 08:59

nastřelení náušniček

Tak nakonec jsme nechali nastřelit náušničky v Duchcově u paní Dr. Myšakové za 400,– včetně náušniček teď v pondělí to tady v Teplicích co jsem našla za 700,–.Bylo to celkem v pohodě jen brečela při nastřelení druhého ouška, ale pak jsem ji nakojila a malé je už skoro 22 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí