Noční časté buzení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
24.2.11 10:39

Ahoj, tak naše malá má 7 měsíců, na obídek mívá zeleninku, a protože se mi od 4. měsíce v noci každé 2 hodiny budila a chtěla kojit, dávám ji teď asi týden na radu dr. kaši. Momentálně vstává v noci 2× na kojení (kolem 12 a kolem 4). Když chce nakrmit dřív jak za 3 hodiny, tak se snažím ji uklidnit jiným způsobem než prsem. Někdy to pomůže, někdy ne. Takže u nás se to zavedením příkrmů zlepšilo. A kaši máme zatím vyzkoušenou jednu, rýžovou hami. Přeji hodně úspěchů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.2.11 10:47

no mi nekdy i v 6 hodin a kdyz je dobrej den tak v 7 hod, no je to mazec :) ja to asi fakt zkusim jeste bych pockala ,ale kdyz se tak budi tak do toho asi pujdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.2.11 10:57

Tak to zkus, za to nic nedáš. Já to taky zkoušela a říkala jsem si, že když to nepomůže zase kaši přestanu dávat. Jo a ještě si myslím, že pomohlo, že jsem jí v noci hned necpala prso, ale zkoušela jsem nejdřív dudlík… Většinou to teda nepomohlo, ale asi dva dny na to začala spát celou noc. Jinak vstává taky v 7, ale když spí od 20h, tak se ani nedivím..... Pak se válíme a většinou v osm usne znovu, takže spíme tak do půl desátý a já pak nic nestíhám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.2.11 11:04

mi nejsme dudlikovy on ho vubec nechce. ja bych chtela zacit davat zeleninu , kasi asi ne. to bych chtela taky aby spal takhle krasne. malej chodi spat tak v pul devaty v 9 a pak spis tak hodku nekdy i dyl, taky si s nim jdu lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
24.2.11 14:28

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Naše malá (10,5 měsíce) do třetího měsíce je plně na UM a od té doby spala celou noc. Od ledna se nám budí na jídlo,ale kdo ví jak. Začali nám v lednu růst zoubky a nic jiného dudlík, čaj, gely, atd. nepomáhá, jen u flašky se uklidní a pak usne. Jí 5× denně- teď mi občas přijde, že nechce přes den jíst, ale v noci třeba i 2×. Zkusili jsme kaši na noc, ale tu nechce. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
270
7.11.14 13:12

Ahoj, chci se zeptat jak mate stare deti a kdy vam zacaly spat celou noc? Ptam se proto, ze maly bude na vanoce dva a pul roku a celou noc proste spat nebude a nebude…prijde mi to uz fakt divny, premyslim, ze zajdeme nekam k doktorovi nebo nevim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.11.14 13:16

Dceři je 3,5 roku a budí se stále. Celou noc v kuse spí tak pětkrát do měsíce. Tak vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.14 13:29
@L-ennka píše:
Ahoj, chci se zeptat jak mate stare deti a kdy vam zacaly spat celou noc? Ptam se proto, ze maly bude na vanoce dva a pul roku a celou noc proste spat nebude a nebude…prijde mi to uz fakt divny, premyslim, ze zajdeme nekam k doktorovi nebo nevim.. :nevim:

co očkáváš od dr? Můj začal spát celou noc v 16. m, kdy jsem odstavila od kojení :think: ale spal s námi v posteli. Kdyby měl vlastní, tak je vzhůru co hodinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.11.14 13:33

@L-ennka Toho doktora jsem si nevšimla. K čemu doktor? 8o Už je syn na noc bez pleny? U nás se nejčastěji vstává kvůli čůrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
7.11.14 13:35

@L-ennka Tak náš malej 20 měsíců… je ve svém pokojíčku skoro od narození, párkrát už se stalo, že se v noci nevzbudil, ale fakt výjimečně ;) Teď máme krásné období vzdoru :roll: nechce chodit ven, celý den se střídá řev a smích a třeba dnes v noci byl vzhůru od půl jedné do půl páté a v sedm zase v stával :zed: :mrgreen: no snad ho to do 15ti přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.11.14 13:37

@Lucík 25 Jéžiš, bych se zbláznila… U nás je to naštěstí jen vyčurat, sem tam špatný sen, ale stačí pohladit a spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
7.11.14 13:46
@Ukulina píše:
@Lucík 25 Jéžiš, bych se zbláznila… U nás je to naštěstí jen vyčurat, sem tam špatný sen, ale stačí pohladit a spí dál.

No to má až tenhle týden… je to fakt očistec, doufám, že ho to brzo zase ořejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.11.14 14:03

Ahoj, tak můj malej byl taky nespavec. Za noc snad stokrát vzhůru. Na chvíli pomohla Sedalie, Pediakid atd, ale vždy na chvíli. Teď 20.11 mu budou dva roky a už cca měsíc mi spí konečně celou noc bez výjimky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.11.14 12:29

Jo mala je uz bez pliny, kdyz se budi fakt treba co pul hodinu, tak se jdeme vycurat a spi zase klidne, ale za dve hodiny je treba zase vzhuru a vyzaduje mliko nebo cumel, furt dokola proste. K cemu doktor?? Tak napadlo me jestli nema nejakou poruchu spani nebo nevim co si o tom mam proste myslet, vzdyt decko, kteremu je dva a pul roku prece musi spat uz celou noc ne?? a ne se za noc minimalne petkrat vzbudit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
30.11.16 08:49

@mikky u nas taky 4,5 m na zacatku super spal i 5hodina ted co 2-3hodky vzhuru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí