Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte všichni, tak jsem to tady trochu pročetla…
zajímavé příběhy.
Já brala asi 9 let prášky a teď vysadila…je mi 30 a na podzim se budeme snažit o přírůstek (první) tak doufám, že to vyjde.
Jak dlouho může trvat nepravidelná menst.po vysazení prášků??
Poradí někdo??? Pavlína
Ahojky, budu držet palečky, aby se to povedlo! Já měla menstruaci po vysazení prášků (po 7 letech) asi jen o 3-4 dny zpožděnou a další měsíc už jsem byla těhotná
Kamarádka teď vysadila v červenci a měla úplně stejný průběh jako já… Včera zjistila, že čeká mimi…
Tak přeji i Tobě stejný průběh!
Hodně štěsí ![]()
Díky za příspěvek, dnes jsem objevila tenhle portál a je to fakt prima.
Tak jsem zvědavá, nemáme na to prý myslet, říkal doktor a dal mi baby plan a kys.listovou jsem už dojedla. Tak za měsíc to budeme zkoušet.
Kolik Ti je??? Mě už bylo 30, ale nikdy žádný problémy (nesmím zakřiknout!!!) a tak nějak mi přišlo, že je ten správný čas.
Doktor mi řekl, že když to půl roku nepůjde, ať přijdu. Vypadá to, že je na to zvyklý. Tak držím i Tobě palečky . Pavlí ![]()
Mě bude teď v září 25, příteli bylo 32… Je fakt, že se teď často stává, že to někomu může trvat déle, ale ne vždy se hned jedná o problém… My jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh, nehrotili jsme to… a bylo to!
Teď už mám jeden den po termínu a netrpělivě očekávám porod… Z nudy a taky trochu šílenství
jsem taky objevila tyhle stránky a super mě zabavily…
S tím otěhotněním je to opravdu individuální… ale věřím, a přeji Ti, aby do Vánoc byly na testíku 2 čárky
![]()