Snažení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
15.9.10 19:12

snažení

:wink: Ahojte všichni, tak jsem to tady trochu pročetla…
zajímavé příběhy.
Já brala asi 9 let prášky a teď vysadila…je mi 30 a na podzim se budeme snažit o přírůstek (první) tak doufám, že to vyjde.
Jak dlouho může trvat nepravidelná menst.po vysazení prášků??
Poradí někdo??? Pavlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
755
15.9.10 19:40

Ahojky, budu držet palečky, aby se to povedlo! Já měla menstruaci po vysazení prášků (po 7 letech) asi jen o 3-4 dny zpožděnou a další měsíc už jsem byla těhotná :potlesk: Kamarádka teď vysadila v červenci a měla úplně stejný průběh jako já… Včera zjistila, že čeká mimi… :hug: Tak přeji i Tobě stejný průběh! :dance: Hodně štěsí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.9.10 19:44

Díky za příspěvek, dnes jsem objevila tenhle portál a je to fakt prima.
Tak jsem zvědavá, nemáme na to prý myslet, říkal doktor a dal mi baby plan a kys.listovou jsem už dojedla. Tak za měsíc to budeme zkoušet.
Kolik Ti je??? Mě už bylo 30, ale nikdy žádný problémy (nesmím zakřiknout!!!) a tak nějak mi přišlo, že je ten správný čas.
Doktor mi řekl, že když to půl roku nepůjde, ať přijdu. Vypadá to, že je na to zvyklý. Tak držím i Tobě palečky . Pavlí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
15.9.10 19:57

Mě bude teď v září 25, příteli bylo 32… Je fakt, že se teď často stává, že to někomu může trvat déle, ale ne vždy se hned jedná o problém… My jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh, nehrotili jsme to… a bylo to! :dance: Teď už mám jeden den po termínu a netrpělivě očekávám porod… Z nudy a taky trochu šílenství :lol: jsem taky objevila tyhle stránky a super mě zabavily… :andel: S tím otěhotněním je to opravdu individuální… ale věřím, a přeji Ti, aby do Vánoc byly na testíku 2 čárky :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí