Do kdy jste nosily overálky na spaní?

Anonymní
15.9.10 22:08

Do kdy jste nosily overálky na spaní??

Ahoj mamky, do kdy jste nosily takové ty overálky na spaní, má cenu objednávat velikost 1,5 - 2 roky??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4631
15.9.10 22:10

ahoj,
malej mel v cervenci 2 roky a jeste je nosime. skoro vetsinou, v lete mel jen body, a pyzamo klasicky ma jen jedno. jinak ty overaly. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
15.9.10 22:11

Už nemáme…ale dostali jsme hodně pyažamek,tak proto.Jinak bych je klidně koupila :mrgreen:
teda máme,ale jen jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215

Klárka je nosila, než začala chodit v noci na záchod a měla jen takovou tu natahovací plínku. Pak už ta manipulace byla moc složitá tak přesla na normální pyžamo. Ale do té doby jedině overaly - měla skoro dva roky, když se přestala v noci počůrávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215

Klárka je nosila, než začala chodit v noci na záchod a měla jen takovou tu natahovací plínku. Pak už ta manipulace byla moc složitá tak přesla na normální pyžamo. Ale do té doby jedině overaly - měla skoro dva roky, když se přestala v noci počůrávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291

My je nosily do doby dokud šla sehnat za rozumnou cenu naše velikost :mrgreen: Takže asi do 2 let a kousku (dokud z toho nevyrostl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
15.9.10 22:12

Malýmu byly 2 v květnu, overálky hodlám dávat, dokud bude mít na noc plínu (takže asi ještě dlouho :wink: ).
V noci se odkopává, takže mu aspoň nikam netáhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.9.10 22:20

Mala ma na spani overalky stale,neni nicim zakryta,takze ji neni zima.A dokud bude mit plinku na noc(coz bude jeste urco dlouho)tak do te doby bude mit overalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.9.10 22:22

Zhruba do toho roku, tuším velikost 80 byla poslední, pak jsem malou definitivně oblíkala do pyžam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.10 22:25

Já je nenosila nikdy :mrgreen:
Malej asi do té doby dokud měl plínu takže do skoro 2 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
15.9.10 22:46

Do kdy jste nosily overálky na spaní??

Nevim, musela bych se zeptat mámy, jestli teda dřív něco takovýho bylo..... :mrgreen:
Dětem dávám dokud maj na noc plenku, pak už je to svlíkání a oblíkání celekm překážka.
A tuhle jsem u ťamanů narazila i na velký overaly, bez šlapek, vel. 140 i větší. Přijdou mi pak ale silně nepraktický… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.9.10 22:51

Kdybych neměla chobotnici, ale dítě, tak v tom ještě spává - ale oblékat dítě do pyžama ve dvou lidech, s tím, že jeden na něm pomalu klečí a druhý zapíná milion patentků… :roll: Takže tak do roka :lol: :lol: :lol:

Nedávno jsem mu to zkusila dát, ale byl hrozně konsternovaný, že si nevidí na nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fejz
15.9.10 23:15

Overálek na sezení na nočníku

Holky, my máme tenhle sametový overálek, sice je malýmu ještě hodně velký, ale aspoň vydrží.
To zapínání na zadečku je super. Ráno ho vytáhnu z postýlky, vystrčím mu jen zadek, posadím na nočník a pospávám dál a on si hezky v teple trůní…(jako já nejsem krkavčí matka, jemu se to taky líbí :D)
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• Citovat
  • Upravit
3379
15.9.10 23:24

Ještě overálkujeme a budeme minimálně do 2 let.Přijde mi to praktické, nikde jí nic neleze, netáhne jí na nic…a asi je to i pohodlné.

Fejz, no vidíš, Naty jeden takový podědila a já si říkala co je to za kravinu, zapínání na záda ještě tak divně řešené (odepne se vzadu jakoby čtverec) …a ono to na nočník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.9.10 23:42

Fejz - taky jsme vylovila z krabic po Kristýnce overaly se zapínáním na zadečku :D :D :lol: Ale nějak jak se vrtí se jí rozjíždělo zapínání na zádech a měla je holé.

Určitě chci dávat co nejdýl to půjde - předpokládám do nočního odplenkování, protože se odkopává. Navíc spí u okna a bývá otevřená min. mikroklima a nebo ventilačka. A u klasického pyžama by jí 100% táhlo na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí