Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj,
malej mel v cervenci 2 roky a jeste je nosime. skoro vetsinou, v lete mel jen body, a pyzamo klasicky ma jen jedno. jinak ty overaly. ![]()
Už nemáme…ale dostali jsme hodně pyažamek,tak proto.Jinak bych je klidně koupila ![]()
teda máme,ale jen jeden…
Klárka je nosila, než začala chodit v noci na záchod a měla jen takovou tu natahovací plínku. Pak už ta manipulace byla moc složitá tak přesla na normální pyžamo. Ale do té doby jedině overaly - měla skoro dva roky, když se přestala v noci počůrávat
Klárka je nosila, než začala chodit v noci na záchod a měla jen takovou tu natahovací plínku. Pak už ta manipulace byla moc složitá tak přesla na normální pyžamo. Ale do té doby jedině overaly - měla skoro dva roky, když se přestala v noci počůrávat
My je nosily do doby dokud šla sehnat za rozumnou cenu naše velikost
Takže asi do 2 let a kousku (dokud z toho nevyrostl).
Malýmu byly 2 v květnu, overálky hodlám dávat, dokud bude mít na noc plínu (takže asi ještě dlouho
).
V noci se odkopává, takže mu aspoň nikam netáhne ![]()
Mala ma na spani overalky stale,neni nicim zakryta,takze ji neni zima.A dokud bude mit plinku na noc(coz bude jeste urco dlouho)tak do te doby bude mit overalky.
Zhruba do toho roku, tuším velikost 80 byla poslední, pak jsem malou definitivně oblíkala do pyžam ![]()
Já je nenosila nikdy ![]()
Malej asi do té doby dokud měl plínu takže do skoro 2 let
Do kdy jste nosily overálky na spaní??
Nevim, musela bych se zeptat mámy, jestli teda dřív něco takovýho bylo..... ![]()
Dětem dávám dokud maj na noc plenku, pak už je to svlíkání a oblíkání celekm překážka.
A tuhle jsem u ťamanů narazila i na velký overaly, bez šlapek, vel. 140 i větší. Přijdou mi pak ale silně nepraktický… ![]()
Kdybych neměla chobotnici, ale dítě, tak v tom ještě spává - ale oblékat dítě do pyžama ve dvou lidech, s tím, že jeden na něm pomalu klečí a druhý zapíná milion patentků…
Takže tak do roka
![]()
Nedávno jsem mu to zkusila dát, ale byl hrozně konsternovaný, že si nevidí na nohy ![]()
Holky, my máme tenhle sametový overálek, sice je malýmu ještě hodně velký, ale aspoň vydrží.
To zapínání na zadečku je super. Ráno ho vytáhnu z postýlky, vystrčím mu jen zadek, posadím na nočník a pospávám dál a on si hezky v teple trůní…(jako já nejsem krkavčí matka, jemu se to taky líbí
)
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Ještě overálkujeme a budeme minimálně do 2 let.Přijde mi to praktické, nikde jí nic neleze, netáhne jí na nic…a asi je to i pohodlné.
Fejz, no vidíš, Naty jeden takový podědila a já si říkala co je to za kravinu, zapínání na záda ještě tak divně řešené (odepne se vzadu jakoby čtverec) …a ono to na nočník ![]()
Fejz - taky jsme vylovila z krabic po Kristýnce overaly se zapínáním na zadečku
Ale nějak jak se vrtí se jí rozjíždělo zapínání na zádech a měla je holé.
Určitě chci dávat co nejdýl to půjde - předpokládám do nočního odplenkování, protože se odkopává. Navíc spí u okna a bývá otevřená min. mikroklima a nebo ventilačka. A u klasického pyžama by jí 100% táhlo na záda.
Ahoj mamky, do kdy jste nosily takové ty overálky na spaní, má cenu objednávat velikost 1,5 - 2 roky??