Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,bydlím v Praze rok a pořád nemám skym si popovídat
Před 2 měsíci se nám narodil kluk a ráda bych chodila na procházky ale sama to neni ono když malinkej spinká.Nenašla by se maminka taky s prckem která si chce také vyjít a sama jí to nebaví??? ![]()
Ahoj, my jsme také z barrandova.Mám 2 kluky 5 let a 2,5 roku.Máme jen pár různých známých,se kterými se vídáme občas,ale nikoho, s na koho bychom se mohli častěji těšit. Ráda bych společné trávení s dětmi, nějakou společnou návštěvu s kávičkou a tak podobně, to nám chybí.Dvoji známí se odstěhovali,jiní jsou do večera v práci.....Budeme rádi, pokud někoho najdeme na častější vídání.
Ahojte holky. Já se sem přivdala
Mám úplně stejný problém.
Mám 4měsíčního syna a už mě nějak nebaví chodit na procházky osamotě. Ráda bych také tady našla nějakou tu dobrou kámošku na pokecání. Přivítám kohokoliv
Nechci už chodit osamotě a ani si nemít s kým popovídat ostatní kamarádky bydlí daleko takže je to na nic. ![]()
Mam 14ti denniho syna a prochazky me samotnou nebavi…Barrandov je ale velky…:-(…muzeme se domluvit???:-)))
Ahoj maminky, mam 10-mesicni holcicku, hodne leze a skoro uz chodi. Hledame partaky na piskoviste, vylety atd., samotne nas to tak nebavi
. Bydlime na sidlisti Barrandov - kaskady. Ozvete se.
Nehledá někdo z Barrandova „tetu“ na ježdění s kočárkem? Mám čas a předepsané povinné vycházky, tak kdyby některá potřebovala na 1- 2 hodiny ke kadeřníkovi nebo prospat se, případně přečíst si v klidu něco na e-Miminu
, mohu Vám povozit miminko.
Ahoj maminky z Barrandova
Máme skoro 7 týdenní holčičku a na Barrandově bydlíme dva týdny a ráda bych s někým kočárkovala a pokecala
tak kdyby jste některá chtěla, tak mi napište, ráda se seznámím s dalšíma maminkama ![]()
Dobry den vsem maminkam z Barrandova
Je mi 24. Mam skoro 2 rocniho syna, a chtely bych najit tady kamarady
Jsem cizinka, cesky mluvim, ale skoro nemam praxe tak zhe chtela bych to urcite zlepsit
![]()
@Akbota_buk Ahojky, já mám 14 měsíční dceru a klidně spolu někdy můžeme zajít ven ![]()
Maminy Barrandov? Poptavam uz dopredu, mam za 3 tydny termin a zadnou maminku tu neznam ![]()