Maminky Praha 5 Barrandov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
16.9.10 10:16

Maminky Praha 5 Barrandov

Ahoj maminky,bydlím v Praze rok a pořád nemám skym si popovídat :cry: Před 2 měsíci se nám narodil kluk a ráda bych chodila na procházky ale sama to neni ono když malinkej spinká.Nenašla by se maminka taky s prckem která si chce také vyjít a sama jí to nebaví??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
764
22.3.12 21:25

Ahoj, my jsme také z barrandova.Mám 2 kluky 5 let a 2,5 roku.Máme jen pár různých známých,se kterými se vídáme občas,ale nikoho, s na koho bychom se mohli častěji těšit. Ráda bych společné trávení s dětmi, nějakou společnou návštěvu s kávičkou a tak podobně, to nám chybí.Dvoji známí se odstěhovali,jiní jsou do večera v práci.....Budeme rádi, pokud někoho najdeme na častější vídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.12 21:47

Ahojte holky. Já se sem přivdala :lol: Mám úplně stejný problém. :,( Mám 4měsíčního syna a už mě nějak nebaví chodit na procházky osamotě. Ráda bych také tady našla nějakou tu dobrou kámošku na pokecání. Přivítám kohokoliv :mavam: Nechci už chodit osamotě a ani si nemít s kým popovídat ostatní kamarádky bydlí daleko takže je to na nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.5.12 08:27

Mam 14ti denniho syna a prochazky me samotnou nebavi…Barrandov je ale velky…:-(…muzeme se domluvit???:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.8.12 11:08

Ahoj maminky, mam 10-mesicni holcicku, hodne leze a skoro uz chodi. Hledame partaky na piskoviste, vylety atd., samotne nas to tak nebavi :-(. Bydlime na sidlisti Barrandov - kaskady. Ozvete se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.8.13 02:08

Q

Příspěvek upraven 27.12.16 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.6.14 10:19

Barrandov

Nehledá někdo z Barrandova „tetu“ na ježdění s kočárkem? Mám čas a předepsané povinné vycházky, tak kdyby některá potřebovala na 1- 2 hodiny ke kadeřníkovi nebo prospat se, případně přečíst si v klidu něco na e-Miminu :-), mohu Vám povozit miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.9.14 22:01

hledám kočárkoparťačky :-)

Ahoj maminky z Barrandova :) Máme skoro 7 týdenní holčičku a na Barrandově bydlíme dva týdny a ráda bych s někým kočárkovala a pokecala :) tak kdyby jste některá chtěla, tak mi napište, ráda se seznámím s dalšíma maminkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.15 16:33

Dobry den vsem maminkam z Barrandova :) Je mi 24. Mam skoro 2 rocniho syna, a chtely bych najit tady kamarady :) Jsem cizinka, cesky mluvim, ale skoro nemam praxe tak zhe chtela bych to urcite zlepsit :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.9.15 09:59

@Akbota_buk Ahojky, já mám 14 měsíční dceru a klidně spolu někdy můžeme zajít ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.16 12:39

Maminy Barrandov? Poptavam uz dopredu, mam za 3 tydny termin a zadnou maminku tu neznam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí