Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, holky, kdo máte S4 casualplay, PROSÍM DO KDY-MYSLIM DO JAKÉHO VĚKU DÍTĚTE JSTE JI MĚLI? zvažuju nákup golfíků, ale nevim, nechci zbytečně vyhazovat peníze…díky za odpovědi ![]()
Do 18 měsíců, casualplay mají fakt krátkou opěrku zad. Už golfujeme s Inglesina trip a spokojenost.
My jsme měli a brzy prodávali.. Co tak koukám tak nějak okolo roku a čtvrt u je tam dítě jako vosa na bonbóně :-/
U nás ve městě jich jezdí hodně a většinou jsou v něm děti okolo dvou let a v pohodě. Např. známá si ho nedávno koupila pro skoro dvouletého syna, ale je fakt, že jezdí bez sklopené boudy.
My jej budeme používat do doby, než bude chodit samostatně a kočár nebude potřeba. Vidím to max do 2,5 let. Pro mě má S4 spíše jiné nevýhody - např. že opěrku zad nelze dát do vzpřímené polohy, takže dítě je v kočáru stále jakoby v pololehu.
My ještě máme, ale teď už spíš jen jako 2. kočár a hlavně jezdíme v Inglesině Espresso. Ta mi vyhovuje víc. Ale zase je mi líto se jich zbavit, možná je ještě využiju na zimu. Teda pokud se tam malý vejde na výšku.
Mam syna 22mesicu a jezdime porad, na stridacku s golfkama Cybex Callisto-ty pouzivam kvuli vaze…
Zadova operka kratka ale je, ma nejakych 89cm syn a uz presahuje.. Ale nevadi to ani na spani..
Boudu mame ale sklopenou, minule, kdyz prselo, tak ji prezil ale bylo to jen tak tak…