Nuna Pepp Deluxe

87
5.9.12 22:08

Nuna Pepp Deluxe

Dobrý večer maminky,

prosím o radu, tento pátek chci na „Dnech Marianne“ zakoupit kočárek Nuna Pepp 2012, ale teď jsem narazila na tento novější produkt..i dražší a chci vědět rozdíly mezi Nuna 2012 a Deluxe.

Přidávám odkaz…http://www.babypark.cz/nuna-pepp-deluxe#popis-produktu

Po přečtení jsem narazila jen na to polohování nožiček..a že je o něco těžší …budu ráda za postřehy od maminek, které tento kočárek mají.

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Nuna Pepp?

Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
5.9.12 22:47

Tj asi Moc velká novinka, myslím, že se začala prodávat teprve tento týden. Nevim, jestli najdeš nekoho, kdo ji bude mít.

• Citovat
  • Upravit
87
5.9.12 22:52

No spíše potřebuji nějaké maminky, které mají Nunu Pepp 2012,aby porovnaly tu s Deluxe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.9.12 22:58

Myslím, že deĺuxe je určitě lepší. Toto jsem našla na googlu.
 http://www.modrykonik.cz/…-nova-kara-/

Příspěvek upraven 05.09.12 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.9.12 23:00

Ahojda, já mám nunu 2012. Rozdil bude pouze v polohování nožiček a také v tom, že na delux jdou nasadit autosedačky bez adaptéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
5.9.12 23:00

Nuna Pepp ani 2012 nema polohovani nozicek. Pisou, ze ano, ale mysli tim, ze v nohach mu udelas vytlacenim kusu tvrdsi latky stupatko nebo jak kdyby odkladatko na nohy…Ja uz byla rozhodnuta, ze je chci, kdyz zacala 2012 s tim, ze ma konecne polohovani nozicek, ale v obchode jsem se jen od srdce zasmala a nemam je. Tak budu asi muset na vyzvedy do Babyparku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.9.12 23:01
@wikinka píše:
Ahojda, já mám nunu 2012. Rozdil bude pouze v polohování nožiček a také v tom, že na delux jdou nasadit autosedačky bez adaptéru.

jen ta jejich Pipa.

@Barusak78 píše:
Nuna Pepp ani 2012 nema polohovani nozicek. Pisou, ze ano, ale mysli tim, ze v nohach mu udelas vytlacenim kusu tvrdsi latky stupatko nebo jak kdyby odkladatko na nohy…Ja uz byla rozhodnuta, ze je chci, kdyz zacala 2012 s tim, ze ma konecne polohovani nozicek, ale v obchode jsem se jen od srdce zasmala a nemam je. Tak budu asi muset na vyzvedy do Babyparku… :think:

Jj souhlas to je polohovani tak pro legraci.

• Citovat
  • Upravit
14856
6.9.12 00:09

Ja mam nunu teda 2011. Co jsem videla 2012, tak jsem ani nelitovala, jejich polohovani nozicek je fakt legracni. Ta dalsi Nuna uz to ma lepsi a to se mi libi teda vic. Me to polohovani trochu chybi, kdyz vetsi dite spi. Kdyz byla mensi, tak mi to tolik nevadilo.

osobni zkusenost nemam ale ani s jednim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.12 06:46

Mám klasickou Nunu a na Deluxe jsem narazila asi týden nazpět. Rozdíl je v tom polohovaní. Maty ale nespí v kočárku, takže po ní ani netoužím. Mít ale dítě spící, jdu do ní. I když už není tak hezká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.9.12 08:09

Moc všem děkuji..snad v pátek budeme mít štěstí ji alespoň vidět..po loňském blázinci v Babyparku -v Brně se obávám, že už ani nebude.

Chystáte se taky na Dny Marianne? 20 procent je slušná sleva..min. rok jsme koupili kočárek..letos chceme sedačku a tu nunu..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.9.12 18:41

Nuna pepp deluxe

Tak jsem strašně zvědavá, jak jste dopadli s testováním nuna pepp deluxe…jsem jen babička, ale chci si je koupit, až budeme hlídat naši 9ti měs. Marianku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
11.9.12 09:27

Tak my jsem si Nunu Pepp Deluxe koupili a hned ten den vyzkoušeli po nákupních střediskách…malej spal krásně..nožičky jsou polohovatelné jak u sporťáku..jsme spokojení..můžu jen a jen doporučit.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.9.12 10:35
@Nikinkiri píše:
Tak my jsem si Nunu Pepp Deluxe koupili a hned ten den vyzkoušeli po nákupních střediskách…malej spal krásně..nožičky jsou polohovatelné jak u sporťáku..jsme spokojení..můžu jen a jen doporučit.. ;)

Muzu se zeptat, jak je to se stabilitou?

• Citovat
  • Upravit
Smarty1
11.9.12 11:47

Dobrý den, můžu, prosím, vědět, co vše je v ceně Nuny Pepp Deluxe, děkuji

• Citovat
  • Upravit
42
11.9.12 14:37

Dobrý den, my máme ještě Nunu Pepp 2012,ale ne deluxe..to je úplná novinka a lepší mi přijde na ní polohování nožiček…klasická 2012 má jen zvyšování nožiček, ale nejde to úplně zvednout a pak barvy u deluxe jsou jiné a v ceně je ta pláštěnka což je výhodou rozhodně.. jinak jezdilo se nám s ní krásně, ale začalo nám vadit jak je dost nízká a taková malá když v ní malý seděl, takže jsme pořídili cybex callisto 2012 a teď můžu říct, že jsem vážně spokojená, ale nunu jsem chtěla dlouho a je to srdcovka, tak zvažuji zda prodat, nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí