Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer maminky,
prosím o radu, tento pátek chci na „Dnech Marianne“ zakoupit kočárek Nuna Pepp 2012, ale teď jsem narazila na tento novější produkt..i dražší a chci vědět rozdíly mezi Nuna 2012 a Deluxe.
Přidávám odkaz…http://www.babypark.cz/nuna-pepp-deluxe#popis-produktu
Po přečtení jsem narazila jen na to polohování nožiček..a že je o něco těžší …budu ráda za postřehy od maminek, které tento kočárek mají.
Díky ![]()
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppTj asi Moc velká novinka, myslím, že se začala prodávat teprve tento týden. Nevim, jestli najdeš nekoho, kdo ji bude mít.
No spíše potřebuji nějaké maminky, které mají Nunu Pepp 2012,aby porovnaly tu s Deluxe ![]()
Myslím, že deĺuxe je určitě lepší. Toto jsem našla na googlu.
http://www.modrykonik.cz/…-nova-kara-/
Příspěvek upraven 05.09.12 v 23:00
Ahojda, já mám nunu 2012. Rozdil bude pouze v polohování nožiček a také v tom, že na delux jdou nasadit autosedačky bez adaptéru.
Nuna Pepp ani 2012 nema polohovani nozicek. Pisou, ze ano, ale mysli tim, ze v nohach mu udelas vytlacenim kusu tvrdsi latky stupatko nebo jak kdyby odkladatko na nohy…Ja uz byla rozhodnuta, ze je chci, kdyz zacala 2012 s tim, ze ma konecne polohovani nozicek, ale v obchode jsem se jen od srdce zasmala a nemam je. Tak budu asi muset na vyzvedy do Babyparku… ![]()
@wikinka píše:
Ahojda, já mám nunu 2012. Rozdil bude pouze v polohování nožiček a také v tom, že na delux jdou nasadit autosedačky bez adaptéru.
jen ta jejich Pipa.
@Barusak78 píše:
Nuna Pepp ani 2012 nema polohovani nozicek. Pisou, ze ano, ale mysli tim, ze v nohach mu udelas vytlacenim kusu tvrdsi latky stupatko nebo jak kdyby odkladatko na nohy…Ja uz byla rozhodnuta, ze je chci, kdyz zacala 2012 s tim, ze ma konecne polohovani nozicek, ale v obchode jsem se jen od srdce zasmala a nemam je. Tak budu asi muset na vyzvedy do Babyparku…
Jj souhlas to je polohovani tak pro legraci.
Ja mam nunu teda 2011. Co jsem videla 2012, tak jsem ani nelitovala, jejich polohovani nozicek je fakt legracni. Ta dalsi Nuna uz to ma lepsi a to se mi libi teda vic. Me to polohovani trochu chybi, kdyz vetsi dite spi. Kdyz byla mensi, tak mi to tolik nevadilo.
osobni zkusenost nemam ale ani s jednim.
Mám klasickou Nunu a na Deluxe jsem narazila asi týden nazpět. Rozdíl je v tom polohovaní. Maty ale nespí v kočárku, takže po ní ani netoužím. Mít ale dítě spící, jdu do ní. I když už není tak hezká ![]()
Moc všem děkuji..snad v pátek budeme mít štěstí ji alespoň vidět..po loňském blázinci v Babyparku -v Brně se obávám, že už ani nebude.
Chystáte se taky na Dny Marianne? 20 procent je slušná sleva..min. rok jsme koupili kočárek..letos chceme sedačku a tu nunu..:-)
Tak jsem strašně zvědavá, jak jste dopadli s testováním nuna pepp deluxe…jsem jen babička, ale chci si je koupit, až budeme hlídat naši 9ti měs. Marianku… ![]()
Tak my jsem si Nunu Pepp Deluxe koupili a hned ten den vyzkoušeli po nákupních střediskách…malej spal krásně..nožičky jsou polohovatelné jak u sporťáku..jsme spokojení..můžu jen a jen doporučit.. ![]()
@Nikinkiri píše:
Tak my jsem si Nunu Pepp Deluxe koupili a hned ten den vyzkoušeli po nákupních střediskách…malej spal krásně..nožičky jsou polohovatelné jak u sporťáku..jsme spokojení..můžu jen a jen doporučit..
Muzu se zeptat, jak je to se stabilitou?
Dobrý den, můžu, prosím, vědět, co vše je v ceně Nuny Pepp Deluxe, děkuji
Dobrý den, my máme ještě Nunu Pepp 2012,ale ne deluxe..to je úplná novinka a lepší mi přijde na ní polohování nožiček…klasická 2012 má jen zvyšování nožiček, ale nejde to úplně zvednout a pak barvy u deluxe jsou jiné a v ceně je ta pláštěnka což je výhodou rozhodně.. jinak jezdilo se nám s ní krásně, ale začalo nám vadit jak je dost nízká a taková malá když v ní malý seděl, takže jsme pořídili cybex callisto 2012 a teď můžu říct, že jsem vážně spokojená, ale nunu jsem chtěla dlouho a je to srdcovka, tak zvažuji zda prodat, nebo ne ![]()