Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepphttp://www.mimibazar.cz/navod.php?… tady jsou návody dle kterých jsem brala základy…
Děkuji… dečka je úžasná. Tedy fakt vypadá dost prostorně, vážně mě ty fotky přesvědčily:) díky
![]()
@Katja81 píše:
Děkuji… dečka je úžasná. Tedy fakt vypadá dost prostorně, vážně mě ty fotky přesvědčily:) díky![]()
není za co klidně písni kdybys něco chtěla nebo potřebovala a minule se blbě načetl odkaz na tu kabelu tak chci kupovat tuto.. přijde mi to fajn že ji dáš i přes rameno… http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
Ahojky holky procitám recenze nazory,, mám roční holčičku,, nuna se mi hrozne libi ale stále váhám nad delux a 2012,, u delux uz jsem videla nejake fota s mimcem ale u 2012 ne potrebuju videt jak to vypada v realu s teme nohama jestli bude stacit nebo ji budou padat,,, ja mama mamas and papas ora nadherny fialovo bily je to kocarek s kterym jsem naprosto spokojena ale uz je to asi muj 7,,
jsem na kocarky blázen, ma vse polohovani leh nozicek, slozi se taky na placku je lehky a ma vetsi kolecka nez nuna jako spokojenost ale kdyz mi se ta nuna libi ale zase nechci udelat nejakou fatalni chybu kvuli kráse, kdyz ten muj je taky krásný
@sarulinek píše:
Ahojky holky procitám recenze nazory,, mám roční holčičku,, nuna se mi hrozne libi ale stále váhám nad delux a 2012,, u delux uz jsem videla nejake fota s mimcem ale u 2012 ne potrebuju videt jak to vypada v realu s teme nohama jestli bude stacit nebo ji budou padat,,, ja mama mamas and papas ora nadherny fialovo bily je to kocarek s kterym jsem naprosto spokojena ale uz je to asi muj 7,,jsem na kocarky blázen, ma vse polohovani leh nozicek, slozi se taky na placku je lehky a ma vetsi kolecka nez nuna jako spokojenost ale kdyz mi se ta nuna libi ale zase nechci udelat nejakou fatalni chybu kvuli kráse, kdyz ten muj je taky krásný
mrkni víš dala jsem tam fotky je to i stěma noženkama.. tak můžeš posoudit ![]()
Tak dneska jsem koupila delux a jsem spokokená mooooooooooooooc,,, mala si tam hovi,,, a druhá 4 letá se v nem chce porád vozit ![]()
Ahoj holky,
tedy čtu a čtu a pořád nevím, zda NUNU a nebo Navington scooner 2013. V jednu chvíli jsem pro NUNU a pak si sednu a říkám si, že to má malá kolečka a ještě menší košík:)))) - už jste některá testla ten košík? co se do něj vejde, tedy jestli vůbec něco. A můžeš mi Sarulinko vyfotit tvou 4letou holčičku v NUně? a kolik váží:)) Stále nevím… prostě nevím.. a to jsem ten navington vůbec nevidděla v reálu.. jen z fotek..
Holky, pročetla jsem vaše příspěvky pro lepší rozhodování, ale jsem na to skoro stejně
. Zamilovala jsem si nunu deluxe, dcera má tento měsíc rok a chceme jí koupit nějaké lehké a skladné golfky. Rozhodně chci, aby měly spojenou rukojeť a pokud možno dostatečně velký sedák, ať tam není jako sardinka. Nuna tohle podle splňuje a jsem nadšená tou malinovou barvou. Jedna kamarádka mi ji doporučuje, protože je úžasná a bezvadně se s ní jezdí. Druhá mi ji rozmlouvá, že dítě sedí strašně nízko, skoro na zemi a v dešti a blátě bude kočár strašně špinavý (to podle mě ale asi každý kočár
). Kolečka má podle mě taky slušná, ne právě nejmenší. Někdo tady psal o to Navingtonu 2013, taky je hezký, ale kdoví kdy bude dostupný ke koupi. Tak opravdu nevím. Hledání dobrého kočáru se vždycky tak protáhne a je to věda ![]()
Dobrý den dámy, dnes jsem poprvé vyjela na procházku s Nuna Pepp Deluxe (chlapeček má 15měs.)a můžu též doporučit. Vše podstatné již bylo řečeno, perfektní ovládání, kočárek je lehoučký, stabilní, brzda super, rukojeť o.k.Do nízkopodl. MHD se dobře najíždí a do schodů se taky dá vynést docela dobře. Snad mě jen mrzí, že je malý výběr v barvách pro chlapečky a menší košík, ale co bychom u golfáčků chtěly:-)
Ahoj holky, dnes mi přišla Nuna Deluxe. Spokojenost veliká
Jen mám jeden dotaz. Jak je ta textilní pojistka při složeném kočárku, tak u něj mám na gumičce takovou sponu, na obou stranách, na co to je?
@Zuzindule píše:
Holky, pročetla jsem vaše příspěvky pro lepší rozhodování, ale jsem na to skoro stejně. Zamilovala jsem si nunu deluxe, dcera má tento měsíc rok a chceme jí koupit nějaké lehké a skladné golfky. Rozhodně chci, aby měly spojenou rukojeť a pokud možno dostatečně velký sedák, ať tam není jako sardinka. Nuna tohle podle splňuje a jsem nadšená tou malinovou barvou. Jedna kamarádka mi ji doporučuje, protože je úžasná a bezvadně se s ní jezdí. Druhá mi ji rozmlouvá, že dítě sedí strašně nízko, skoro na zemi a v dešti a blátě bude kočár strašně špinavý (to podle mě ale asi každý kočár
). Kolečka má podle mě taky slušná, ne právě nejmenší. Někdo tady psal o to Navingtonu 2013, taky je hezký, ale kdoví kdy bude dostupný ke koupi. Tak opravdu nevím. Hledání dobrého kočáru se vždycky tak protáhne a je to věda
máme ji od léta a ještě jsem mimo koleček nemusela kočár čistit, narozdíl třeba od sportáku Britaxu, kde mám v košíku bordýlek pořád, protože to tam lítá od koleček, vyberte si srdcem ![]()
Ahoj, potrebovala bych poradit. Objednala jsem pro syna Nunu Pepp Deluxe, ale zda se mi, ze zadova operka je prilis nizka. Maly ma 18 mesicu a asi 11 kg, ale kouka mu tak tretina hlavicky nad operkou. Jak to maji vase deti? Chteli jsme kocarek na cestovani a na nakupy (mame jeste i sportak), ale i pro prilezitostne spani (napr. na dovolene). Nevim, jestli bych nemela Nunu vymenit za jine golfky (pokud to neni u ostatnich stejne) nebo jestli by pomohla podlozka? Diky za nazory.
@sibka píše:
Ahoj holky, dnes mi přišla Nuna Deluxe. Spokojenost velikáJen mám jeden dotaz. Jak je ta textilní pojistka při složeném kočárku, tak u něj mám na gumičce takovou sponu, na obou stranách, na co to je?
jé nechcete vyfotit? nevím co myslíte ![]()
Ahojky od soboty máme doma Nunynku delux je to super kočárek lehounkej a krásně se řídí jen jednou rukou ale pískájí mi kolečka přední
když v tom malej nesedí tak pískají jen trochu ale jak v tom sedí tak pískají,,už sme zkoušeli namazat a vůbec to nepomohlo tak nevím co s tím ![]()