Nuna Pepp Deluxe

Máte zkušenost s Nuna Pepp?

Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
1.2.13 14:18

http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tady jsou návody dle kterých jsem brala základy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 14:22

Děkuji… dečka je úžasná. Tedy fakt vypadá dost prostorně, vážně mě ty fotky přesvědčily:) díky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
1.2.13 14:27
@Katja81 píše:
Děkuji… dečka je úžasná. Tedy fakt vypadá dost prostorně, vážně mě ty fotky přesvědčily:) díky :D :D

není za co klidně písni kdybys něco chtěla nebo potřebovala a minule se blbě načetl odkaz na tu kabelu tak chci kupovat tuto.. přijde mi to fajn že ji dáš i přes rameno… http://www.pinkie.cz/…-monkey.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarulinek
3.2.13 22:07

rada

Ahojky holky procitám recenze nazory,, mám roční holčičku,, nuna se mi hrozne libi ale stále váhám nad delux a 2012,, u delux uz jsem videla nejake fota s mimcem ale u 2012 ne potrebuju videt jak to vypada v realu s teme nohama jestli bude stacit nebo ji budou padat,,, ja mama mamas and papas ora nadherny fialovo bily je to kocarek s kterym jsem naprosto spokojena ale uz je to asi muj 7,, :-D jsem na kocarky blázen, ma vse polohovani leh nozicek, slozi se taky na placku je lehky a ma vetsi kolecka nez nuna jako spokojenost ale kdyz mi se ta nuna libi ale zase nechci udelat nejakou fatalni chybu kvuli kráse, kdyz ten muj je taky krásný

• Citovat
  • Upravit
9658
4.2.13 15:46
@sarulinek píše:
Ahojky holky procitám recenze nazory,, mám roční holčičku,, nuna se mi hrozne libi ale stále váhám nad delux a 2012,, u delux uz jsem videla nejake fota s mimcem ale u 2012 ne potrebuju videt jak to vypada v realu s teme nohama jestli bude stacit nebo ji budou padat,,, ja mama mamas and papas ora nadherny fialovo bily je to kocarek s kterym jsem naprosto spokojena ale uz je to asi muj 7,, :-D jsem na kocarky blázen, ma vse polohovani leh nozicek, slozi se taky na placku je lehky a ma vetsi kolecka nez nuna jako spokojenost ale kdyz mi se ta nuna libi ale zase nechci udelat nejakou fatalni chybu kvuli kráse, kdyz ten muj je taky krásný

mrkni víš dala jsem tam fotky je to i stěma noženkama.. tak můžeš posoudit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarulinek
4.2.13 20:30

Tak dneska jsem koupila delux a jsem spokokená mooooooooooooooc,,, mala si tam hovi,,, a druhá 4 letá se v nem chce porád vozit :-D

• Citovat
  • Upravit
60
4.2.13 22:49

Ahoj holky,
tedy čtu a čtu a pořád nevím, zda NUNU a nebo Navington scooner 2013. V jednu chvíli jsem pro NUNU a pak si sednu a říkám si, že to má malá kolečka a ještě menší košík:)))) - už jste některá testla ten košík? co se do něj vejde, tedy jestli vůbec něco. A můžeš mi Sarulinko vyfotit tvou 4letou holčičku v NUně? a kolik váží:)) Stále nevím… prostě nevím.. a to jsem ten navington vůbec nevidděla v reálu.. jen z fotek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.13 20:04

Nuna???

Holky, pročetla jsem vaše příspěvky pro lepší rozhodování, ale jsem na to skoro stejně :(. Zamilovala jsem si nunu deluxe, dcera má tento měsíc rok a chceme jí koupit nějaké lehké a skladné golfky. Rozhodně chci, aby měly spojenou rukojeť a pokud možno dostatečně velký sedák, ať tam není jako sardinka. Nuna tohle podle splňuje a jsem nadšená tou malinovou barvou. Jedna kamarádka mi ji doporučuje, protože je úžasná a bezvadně se s ní jezdí. Druhá mi ji rozmlouvá, že dítě sedí strašně nízko, skoro na zemi a v dešti a blátě bude kočár strašně špinavý (to podle mě ale asi každý kočár ;) ). Kolečka má podle mě taky slušná, ne právě nejmenší. Někdo tady psal o to Navingtonu 2013, taky je hezký, ale kdoví kdy bude dostupný ke koupi. Tak opravdu nevím. Hledání dobrého kočáru se vždycky tak protáhne a je to věda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.3.13 20:21

Zuzindule vyber dle sebe ale já spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaKlim
5.3.13 16:18

Dobrý den dámy, dnes jsem poprvé vyjela na procházku s Nuna Pepp Deluxe (chlapeček má 15měs.)a můžu též doporučit. Vše podstatné již bylo řečeno, perfektní ovládání, kočárek je lehoučký, stabilní, brzda super, rukojeť o.k.Do nízkopodl. MHD se dobře najíždí a do schodů se taky dá vynést docela dobře. Snad mě jen mrzí, že je malý výběr v barvách pro chlapečky a menší košík, ale co bychom u golfáčků chtěly:-)

• Citovat
  • Upravit
134
5.3.13 19:27

Ahoj holky, dnes mi přišla Nuna Deluxe. Spokojenost veliká :-) Jen mám jeden dotaz. Jak je ta textilní pojistka při složeném kočárku, tak u něj mám na gumičce takovou sponu, na obou stranách, na co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.3.13 22:21
@Zuzindule píše:
Holky, pročetla jsem vaše příspěvky pro lepší rozhodování, ale jsem na to skoro stejně :(. Zamilovala jsem si nunu deluxe, dcera má tento měsíc rok a chceme jí koupit nějaké lehké a skladné golfky. Rozhodně chci, aby měly spojenou rukojeť a pokud možno dostatečně velký sedák, ať tam není jako sardinka. Nuna tohle podle splňuje a jsem nadšená tou malinovou barvou. Jedna kamarádka mi ji doporučuje, protože je úžasná a bezvadně se s ní jezdí. Druhá mi ji rozmlouvá, že dítě sedí strašně nízko, skoro na zemi a v dešti a blátě bude kočár strašně špinavý (to podle mě ale asi každý kočár ;) ). Kolečka má podle mě taky slušná, ne právě nejmenší. Někdo tady psal o to Navingtonu 2013, taky je hezký, ale kdoví kdy bude dostupný ke koupi. Tak opravdu nevím. Hledání dobrého kočáru se vždycky tak protáhne a je to věda :(

máme ji od léta a ještě jsem mimo koleček nemusela kočár čistit, narozdíl třeba od sportáku Britaxu, kde mám v košíku bordýlek pořád, protože to tam lítá od koleček, vyberte si srdcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ynes
6.3.13 05:59

Ahoj, potrebovala bych poradit. Objednala jsem pro syna Nunu Pepp Deluxe, ale zda se mi, ze zadova operka je prilis nizka. Maly ma 18 mesicu a asi 11 kg, ale kouka mu tak tretina hlavicky nad operkou. Jak to maji vase deti? Chteli jsme kocarek na cestovani a na nakupy (mame jeste i sportak), ale i pro prilezitostne spani (napr. na dovolene). Nevim, jestli bych nemela Nunu vymenit za jine golfky (pokud to neni u ostatnich stejne) nebo jestli by pomohla podlozka? Diky za nazory.

• Citovat
  • Upravit
9658
6.3.13 12:23
@sibka píše:
Ahoj holky, dnes mi přišla Nuna Deluxe. Spokojenost veliká :-) Jen mám jeden dotaz. Jak je ta textilní pojistka při složeném kočárku, tak u něj mám na gumičce takovou sponu, na obou stranách, na co to je?

jé nechcete vyfotit? nevím co myslíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.3.13 13:07

Ahojky od soboty máme doma Nunynku delux je to super kočárek lehounkej a krásně se řídí jen jednou rukou ale pískájí mi kolečka přední :think: když v tom malej nesedí tak pískají jen trochu ale jak v tom sedí tak pískají,,už sme zkoušeli namazat a vůbec to nepomohlo tak nevím co s tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí