Nuna Pepp Deluxe

Máte zkušenost s Nuna Pepp?

Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
14.3.13 09:23

http://shop.annaviktorie.cz/…1370300.aspx a tady je mají v akci :) akorát nevím jakou barvu pro holčičku, černá né a ta malinová naživo nic moc :(
@ZZuziK jen pro zajímavost do jakého kočárku jste se zamilovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.3.13 11:13

@jannaa Ahoj, já mám taky Concord Neo, ty malý kolečka ve sněhu je fakt chuťovka :mrgreen: ale jinak ho miluju :srdce: a malej je v něm moc spokojený. Jako golfky jsem teď pořídila Nunu deluxe a už jsem ho otestovala i ve sněhu, nevěřila bych kdybych to nezkusila, ale projede líp než concord. Ty kolečka to nějak udolají. Nebyly to samo závěje, ale neodklizený chodník a projeli jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.3.13 11:16

Holky ´nuňačky ´ ještě se chci zeptat, jakou používáte podložku do Nuny? Máte některá tu s opicí? Vejde se tam v pohodě? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.3.13 14:00

@Pehule - concorda neo jsem mooc chtěla, ale do sněhu teda moc není, ale zimu jsme zvládli, jinak na potřebuji fakt nejlehčí golfky do lehu i poloh. nožek potože mám dost bolavá záda a taky nosím občas kočár z mezipatra a nosit těžké dítě a ještě těžší kočár bych fakt nedala, no zatím budu mít nea mám i sporťák a na jaro a léto uvažuji že pořídím ty golfky, no a aby byly i na další zimu a NUNA je fakt lehká tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
14.3.13 14:19
@jannaa píše:
http://shop.annaviktorie.cz/…1370300.aspx a tady je mají v akci :) akorát nevím jakou barvu pro holčičku, černá né a ta malinová naživo nic moc :(
@ZZuziK jen pro zajímavost do jakého kočárku jste se zamilovala :D

Do Britax B-Agile 3 2013 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.3.13 14:29

@ZZuziK - jo tak ten jsem taky okukovala akorát to pol. nožiček mi vadí a mám radši čtyřkolky :) ale jinak je to hezkej kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.3.13 15:47

Pláštěnka se vleze do košíku pod kočár :-)
jinak taky jsem uvažovala tui vložku s opicí a taky nevím chci od nich ještě tu kabelu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.3.13 17:24

@jannaa Já taky plánuju jaro se sporťákem Concord, mám ještě mrňouska 7 měsíců a je fakt mrňous, tak ještě bude chvíli v hlubokém, vejde se tam ještě v pohodě, horší je že už chce čumákovat ven :mavam: Nunu mám do auta a taky do metra, s Concordem jsem se neodvážila do metra a s Nunou v pohodě. Vezmu jí i s malým sama a snesu i vynesu po schodech v pohodě, sice má zatím asi 7 kg ale i až bude větši tak to myslím dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.3.13 17:30

@monamikmik Mně se taky líbí i ta taška, ale vůbec nevím kde v obchodě by to měli abych to zkusila, podložku i tašku. Objednat z internetu není problém ale chtěla bych to mít vyzkoušené. Každopádně třeba taška kterou mám teď na kočáru tak na Nunu nejde jak má tak zvláštní tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.3.13 18:42

@Pehule - no malá už se do hluboké korby proton vleze tak tak, ale jaro dáme asi s concordem sporťákem a golfáč, možná tu nunu, pořídím na léto to už bude snad běhat, protože dneska už se naučila sedět, to fakt nechápu, normálně si sedne, ale zpět to ještě neumí :) a to má zatím jen 7m a kousek :) no a ještě jsem četla recenze tady psané, že když dítko v nuně spí tak se může převrátit dozadu na hlavu, to si nedovedu představit :( a pak se má člověk rozhodnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.3.13 22:21

@jannaa Tak to máš šikulku že sedí, náš ještě ne, sice se plazí a kleká si, už by chtěl i sedět ale ještě to neumí. S tím ležením a překlopením jsem to nevěděla, až tam malý bude ležet tak zkusím tu stabilitu. No každopádně neplánuju, že bych ho tam dávala jako spát, to bude ležet jen když ho povezu. No ale stejně teď budu opatrnější. Fakt to teda nemáme jednoduchý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
15.3.13 08:26

@Pehule - jo díky, no jsem z toho trochu překvapená, že už si sedá, syn to uměl až v 9m, učil se to postupně, prvně plazení, pak lezení a nakonec sezení :) no a malá to lezení vynechala a rovnou si sedá, no a s tím překlápěním dozadu u nuny je to špatný, vyzkouším v obchodě položím tam malou a uvidím co na tom bude pravda, já právě potřebuji aby mohla v kočárku i spát, vozím syna na tréninky a je to dlouhý a malá v tu dobu spává, no ale kdo ví co bude za pár měsíců, třeba v kočáře spát nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
17.3.13 12:23
@jannaa píše:
@Pehule - no a s tím překlápěním dozadu u nuny je to špatný, vyzkouším v obchodě položím tam malou

Holky, buďte v klidu. Tak to není, dítě se v lehu nepřevrátí, Nuna je testovaný kočárek s atesty. Výrobce jasně uvádí, že se na madlo nemají dávat tašky, takže když maminky nepřemýšlí, tak se jim to stát může… když dám dítě do lehu je jasné, že se změní zatížení a když na madlo někdo pověsí 5 kilovou tašku jako u sporťáku, nesmí se pak divit, že se převrátí, ale od toho ten kočárek není dělaný, golfky prostě nejsou přepravní stanicí jako sporťáky, kam se dá narvat vše :mrgreen: Tašku na madle vozím, lehoučkou, mám ji skoro rok, malá v Nuně spí pořád a nikdy nebyl žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.3.13 13:40

@stangla - no taky mě to překvapilo, ta mamča nepíše nic o taškách tak proto, jinak byla jsem svědkem jak se jedna mamina snažila dát na ty „klasické“ golfky školní tašku, no mazec, prvně tam dávala tašku a pak si jendou nohou chtěla ten převracející se kočár podržet aby tam dala dítě, fakt na palici, musela jsem jí pomoct :) - no já pořád přemýšlím a nevím mám jí pořídit nebo nemám, ach jo :zed:

https://www.emimino.cz/…i/nuna/pepp/ - tady jsou ty recenze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.3.13 21:34

Ahoj, tak jsem vyzkoušela Nunu když tam malý ležel, jestli je míň stabilní než když sedí. Závěr je, že na překlopení to není. Zcela pochopitelně je ta stabilita nižší než když sedí, zkoušela jsem se víc opřít ale i tak držel. Tak snad se žádná nehoda nestane. A pro klid duše radši ani žádnou tašku nebudu pořizovat abych měla na madle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí