Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@stangla píše:
jestli Vám třeba neposlala madlo na jiný kočár
http://www.lilinka.com/detail.php?… byla má objednávka, boky jsou zažištěné a madlo na suchý zip je prohlé, mé madlo bohužel prohnout nejde(je to jen molitan):-)
http://www.lilinka.com/detail.php?… - no podle mě je toto madlo na nuny, to druhé univerzální na nuny není, cena je stejná
http://www.lilinka.com/detail.php?… - toto je to univerzální ![]()
Dobrý den dámy, dovolím si vstoupit do diskuse o madle. Já jsem Lilinka. To madlo máte špatně uchycené paní Janaklim. Máte ho zcela volně položené a připnuté. Prohunutí dosáhnete tak, že přitáhnete sucháče, aby madlo nemělo žádnou vůli - tedy musí se jedině prohnout. Je dostatečně dlouhé na to, aby se ohnulo, zvlášť na Nunu, na kterou je přesně dělané: madlo zapřete zevnitř o trubku a pevně, velmi pevně omotáte suchý zip dvakrát kolem trubky. totéž z druhé strany. Jsou hodně dlouhé, takže omotávat můžete dokud vystačí.
Bok, ze kterého je vidět pěnová trubka (není to molitan, ale pevná výplň) je pak skryté tyčí. Je lhostejné, zda je to na sponu nebo na sucháče. Spony jsem začala dávat na přání zdejších uživatelek, podle mě lépe drží pevné uchycení na suché zipy z obou stran. začištěné madlo je, okraje jsou obšité staženou gumou. Plocha tam musí být právě proto, aby madlo přilnulo k trubce. Zakrývat 2 cm průzoru už nemá valný smysl a navíc to ani nejde. Obal madla je sešitý, trubka se do něho jistým mechanismem napěchovává, aby se docílilo tuhosti.. Na fotce detaily, které napoví, jak ho pevně uchytit. Na snímku je Britax Verve. Budu tady, takže dotazy zodpovím. ![]()
@JanaKlim píše:
Dobrý den.Zde je ukázka neorig. madla na Nunu, kterou jsem objednala u -Lilinky. Malej je nemocný a tak nemohu říci jak na procházce madlo „dopadlo“,ale jinak se mi nelíbí, že na bočních stranách je vidět molitan a není to zakryté látkou. Vložím foto
Ještě to vyjádřím stručněji: to madlo se samo neohne (tak chytré ještě není
) - je rovné, ohnout ho musíte vy a pak v té poloze zafixovat. Každý kočárek má jinou šířku, takže se přizpůsobí. Ale zapnuli jsme ho s přehledem i na Chicca Multiway - to bez sponek.
@monamikmik píše:
Já se na něj taky dívalatakže to není tak jak na obrázku.. právě že tam má začištěný i boky.. bych ji zkusila napsat
Je jako na obrázku
, pokud ho správně připnete - když něco nevíte, stačí napsat na email, vysvětlím, pošlu fotku. Tady jsem dala všechny, co jsou takové vypovídající, myslím, že pak už nebude mít nikdo problém s instalací. ![]()
@kubaka píše:
Ještě to vyjádřím stručněji: to madlo se samo neohne (tak chytré ještě není) - je rovné, ohnout ho musíte vy a pak v té poloze zafixovat. Každý kočárek má jinou šířku, takže se přizpůsobí. Ale zapnuli jsme ho s přehledem i na Chicca Multiway - to bez sponek.
Děkuji za informace.Kdyby byl návod při dodání zboží,jistě by se předešlo tomuto nedorozumění.
@kubaka píše:
Dobrý den dámy, dovolím si vstoupit do diskuse o madle. Já jsem Lilinka. To madlo máte špatně uchycené paní Janaklim. Máte ho zcela volně položené a připnuté. Prohunutí dosáhnete tak, že přitáhnete sucháče, aby madlo nemělo žádnou vůli - tedy musí se jedině prohnout. Je dostatečně dlouhé na to, aby se ohnulo, zvlášť na Nunu, na kterou je přesně dělané: madlo zapřete zevnitř o trubku a pevně, velmi pevně omotáte suchý zip dvakrát kolem trubky. totéž z druhé strany. Jsou hodně dlouhé, takže omotávat můžete dokud vystačí.
Bok, ze kterého je vidět pěnová trubka (není to molitan, ale pevná výplň) je pak skryté tyčí. Je lhostejné, zda je to na sponu nebo na sucháče. Spony jsem začala dávat na přání zdejších uživatelek, podle mě lépe drží pevné uchycení na suché zipy z obou stran. začištěné madlo je, okraje jsou obšité staženou gumou. Plocha tam musí být právě proto, aby madlo přilnulo k trubce. Zakrývat 2 cm průzoru už nemá valný smysl a navíc to ani nejde. Obal madla je sešitý, trubka se do něho jistým mechanismem napěchovává, aby se docílilo tuhosti.. Na fotce detaily, které napoví, jak ho pevně uchytit. Na snímku je Britax Verve. Budu tady, takže dotazy zodpovím.
@kubaka píše:
Bok, ze kterého je vidět pěnová trubka (není to molitan, ale pevná výplň) je pak skryté tyčí. Je lhostejné, zda je to na sponu nebo na sucháče. Spony jsem začala dávat na přání zdejších uživatelek, podle mě lépe drží pevné uchycení na suché zipy z obou stran. začištěné madlo je, okraje jsou obšité staženou gumou. Plocha tam musí být právě proto, aby madlo přilnulo k trubce. Zakrývat 2 cm průzoru už nemá valný smysl a navíc to ani nejde. Obal madla je sešitý, trubka se do něho jistým mechanismem napěchovává, aby se docílilo tuhosti.. Na fotce detaily, které napoví, jak ho pevně uchytit. Na snímku je Britax Verve. Budu tady, takže dotazy zodpovím.
@JanaKlim píše:
No, uvažovala jsem o tom, spíš se setkávám s tím, že je to jasné, ale asi to tak udělám, máte pravdu -
Napsala jsem to pochopitelně? Je to trochu lingvistický oříšek, jak popsat stručně, jasně a výstižně. Dejte pak vědět, prosím.
@kubaka píše:
No, uvažovala jsem o tom, spíš se setkávám s tím, že je to jasné, ale asi to tak udělám, máte pravdu -Napsala jsem to pochopitelně? Je to trochu lingvistický oříšek, jak popsat stručně, jasně a výstižně. Dejte pak vědět, prosím.
Ano, děkuji. Vše je již v pořádku:-)
Tak hurá, jsem ráda, že jsme to daly dohromady. Hezký víkend.
@kubaka - možná by stačilo dát ten návod na Vaše stránky a bude to snad všem jasné
a nebudou dohady o tom jak to funguje ![]()
Objednat je jedno jestli na vaších stránkách nebo jestli na MMB???
Je to jedno, ale přes e-shop je to pohodlnější pro všechny.
@jannaa ano, teď jsem to sepsala, naskenovala dám to ke všem inzerátům. Díky za pošťouchnutí.
@kubaka píše:
Je to jedno, ale přes e-shop je to pohodlnější pro všechny.
@jannaa ano, teď jsem to sepsala, naskenovala dám to ke všem inzerátům. Díky za pošťouchnutí.
Ne, ne, objednávka byla jasná. Mrzí mě, že to není tak jako na obrázku, ale řešit to dál nebudu s paní. Když„přejdu“ty boky nedošité tak uvidím venku jak se tam bude malému líbit, protože tím že to není prohlé, tak je tam opravdu málo místa. Uvidím a popřípadě to prostě nebudu používat. Později vložím foto i s dítětem a madlem pro ukázku. Pěkný den.