Nuna Pepp Deluxe

Máte zkušenost s Nuna Pepp?

Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
8.3.13 16:44

JEŠTĚ PŘIPSAT nevhodná do mikrovlné trouby :-) jak to píší všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
8.3.13 19:40

:mrgreen:… a nestrkat k plamenu (zvlášť sedí-li v kočárku dítě). A nemlátit s tím dítě po hlavě, neprat v pračce.
Návody jsou všude a sepsala jsem je i ke slunečním clonám. Děkuji za spolupráci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.3.13 13:33

Tak jsem byla okouknout nunu v obchodě a jsem teda zklamaná, je dost úzká v zimě se tam už dítko s teplou bundou a nebo fusakem nevejde a ty kolečka do sněhu nejsou vůbec, ach jo a tak se mi na obrázku líbila, no nic asi budu heldat dál, mít golfky za 6000 jen na léto to je drahej špás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
11.3.13 14:55

Jani vím že s ní jezdili i v břečkách a byli spokojení.. já je mám od unora ale jezdili jsme spíš nákupáky a teď s dekou fusak jsem nedávala a malej tam má ze zimní bundou dost místa.. ale nepřesvědčuji tě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.3.13 15:28

@monamikmik - no já mám teď concord neo trojk.tak vím co je to jezdit ve sněhu s malýma kolečkama, tedy conc. má malé jen ty přední ale i tak ale je to golfáč a ty jsou prostě všechny s malýma kolečkama no stejně v zimě tam dítko asi už fusak mít nebude, bude víc běhat než sedět, ale i tak nevím ještě popřemýšlím fakt je že se mi líbí, ale ještě se mi líbí navington sc.2013 http://www.kocarky-zlin.cz/…2013-hawaii/ tak uvidím jak se nakonec rozhodnu :) ale díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.3.13 20:48

Nám se tam taky vejde fusak od emitexu :) a mladýmu je rok a půl, krásně se tam vejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.3.13 20:57

@niiccee - známá mi taky říkala, že se tam dítko vejde i s fusakem lodger bunker, tak uvidíme díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaKlim
13.3.13 15:39

Dobrý den, foto N. P.Deluxe. Malej má 15,5 měs. a takhle se mi vejde do kočárku i s fusakem a dekou:-)

• Citovat
  • Upravit
JanaKlim
13.3.13 15:49

Tohle je foto bez fusaku, místa má dost.Na druhé fotce je vidět dobrá stabilita kočárku. Snad to ostatním pomůže při rozhodování.

• Citovat
  • Upravit
573
13.3.13 17:58
@JanaKlim píše:
Tohle je foto bez fusaku, místa má dost.Na druhé fotce je vidět dobrá stabilita kočárku. Snad to ostatním pomůže při rozhodování.
  • no super :dance:,tohle spousta nerozhodných maminek jako já :) velice ocení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaKlim
13.3.13 18:45

Snad:-)Bohužel mi nejde otočit druhá fotka.
@jannaa píše:

• no super :dance:,tohle spousta nerozhodných maminek jako já :) velice ocení
  • Citovat
  • Upravit
9658
13.3.13 18:59

Jani super :-)malej je užasnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaKlim
13.3.13 19:12
[Děkuji:-)
@monamikmik píše:
Jani super :-)malej je užasnej :-)
  • Citovat
  • Upravit
747
13.3.13 20:54

Prodám Nunu

Ahoj nunařky :)
prodávám Nunu Pepp 2012 v barvě Emerald za 3500,– kč
Používaná cca 6 měsíců, v dobrém stavu, neopotřebená. Jako bonus přidám náhradní potah v barvě bisque (pc 1500,–), originál pláštěnku + síťku(pc 450,–) a originál slunečník (pc 750,–).
S Nunou jsme moc spokojení, ale zamilovala jsem se do jiného kočárku, takže budu měnit vozový park. Pokud byste měla některá zájem nebo chtěla vědět bližší info dejte vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.3.13 21:33

Holky kam dáváte pláštěnku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie