Do kdy vozí pošta balíky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101536
16.9.13 17:57
@anickadomnik píše:
Tak balíček je nalezen, ale jelikož na něm v mém jméně je chyba tak mi ho nedoručili a posílají ho zpět odesílateli to je trest za to že máme novou pošťačku

A v jak velkém baráku bydlíš a jaká to byla chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
16.9.13 18:18

@j.a.n.i1 chybělo jedno písmenko v baráku máme 20 bytů a nikdo nemá ani trochu podobné příjmení jako já, ale logika pošťačky je že stejně tak jako může být špatně to jedno písmenko a balíček být můj tak klidně může být špatně číslo baráku a jméno správně a balíček nemusí vůbec být můj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
16.9.13 18:36

@anickadomnik Tak to bych si na pošťačku šla písemně stěžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
16.9.13 18:40

Když čekám balík, že jsem si něco objednala jako z nějaké firmy, tak tam mají můj telefon a volají mi, kdy se sejdeme. Když je to balíček od někoho…,tak většinou skončí na poště a já si pak pro něho skočim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
16.9.13 18:44

@j.a.n.i1 prý když je to doporučeně tak se musí shodovat jméno i adresa s občankou, na druhou stranu klidně dají balík sousedce a její občanku ani vidět nechtějí, kvůlu tomu už jsem si stěžovala několikrát, ale to je tak jediné co můžu stěžovat si k ničemu to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
16.9.13 19:15

@anickadomnik No, jedině si objednávat furt pryč opakované doručení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.9.13 19:50

@anickadomnik u nás do 20ti, ale už se stalo, že přijel i 22.00, ale domluvili jsme se tak. Záleží aji na velikosti města. Na vesnici to bývá max 15-16 hodin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
16.9.13 19:51

@anickadomnik A zapomněla jsem napsat, že předtím změnit cedulku na zvonku s tím vynechaným písmenkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
16.9.13 19:56

@j.a.n.i1 no jenže to by to zase určitě nechali u sousedů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
16.9.13 21:01

@anickadomnik No, ale alespoň bys to měla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
16.9.13 22:13
@veverka89 píše:
V Praze do 18 hodin, co já vím..ale už párkrát se mi stalo, že mi to celý den psalo že je doručován a pak mi v 17:45 přišla sms, že se jim nepodařilo balík doručit a ať si ho vyzvednu na poště..tak jim volám, že co to má znamenat, že jsem celý den doma, a oni, že to prostě nestihli, ale že jestli chci tak mi ho doručí druhý den..takže i tahle možnost tu je..

Tak tohle už mi taky 2× udělali :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
16.9.13 22:28
@MUFICE píše:
Tak tohle už mi taky 2× udělali :cert: :zed:

Jojo, nám taky, až jednou napsali na lístek, že byl dům zamčený (máme RD se schránkou na plotě) a lístek přinesla další den pošťačka… to přítele vytočilo natolik, že donutil šéfa depa poslat s tím balíkem někoho v sobotu :mrgreen: od té doby nám nějak balíčky chodí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný